VSE O BOÈNIH OGLEDALIH!

Začel/a BT-C5, Oktober 14, 2010, 11:06:17 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Tignes

mogoče kdo ve, obstaja asferično ogledalo za c5? mene fajn moti ker ni tega...

gule

Èe je samozatemnitveno lahko original za c5(x7) stane tudi čez 150 eur...nazdravje!

StefZ

Citat od: gule;162527Èe je samozatemnitveno lahko original za c5(x7) stane tudi čez 150 eur...nazdravje!

ali pa x2. Se je zavarovalnica "izkašljala" za 320 €. Zato pa jo imamo :)

DaKirba

Zdravo,

danes se mi desno ogledalo ne zapre več avtomatsko ob zaklepu vozila.

Ko ga malo nežno prestavim čutim, da ima notri malo ''lufta''.

Očitno je šel motorček po gobe?

Ali kdo ve koliko stane popravilo te zadeve?

Levo se zapira in odpira normalno, desno pa čisto miruje...

Lp

zlikovski

V zimi ni priporočljivo imeti aktivirane te funkcije.

DaKirba

Ampak do sedaj je bilo vsako zimo vse ok.

Poleg tega pa tudi ne morem deaktivirati te funkcije...

Danes malo celo premika - zelo pocasi sicer se zapre, ampak ne cisto do konca, prav tako se zelo pocasi odpre in prav tako ne cisto do konca in ga moram rocno za kaksne pol centimetra prestaviti, da je v pravilni poziciji.

Ali kdo ve, ce se da to samo kaksen motorcek zamenjati, ali je vec komplikacij?

xpuser

Glej kako naj vemo kaj je, pelješ k Jenkotu pa bo povedal .

MSrougeZX

Ce se malo premika bo ok...malo segrej...sigurno je zmrznila voda kje...
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

DaKirba

Xpuser, saj forum obstaja ravno zato, da si pred obiskom serviserja izmenjamo mnenja, da ne pridemo cisto nepripravljeni na servis...

Na spletnem forumu sem delil svoj problem, da si lahko med seboj izmenjamo mnenja in izkusnje. Nikoli ne ves, kdaj bo razprava se komu pomagala.

Drugace pa lahko forum ukinemo in gremo vsi takoj k serviserju.

Gox

Ena moja misel za vmes :) Ne vem zakaj se moreš pripravit ko greš na servis ... al imam samo jaz tako dobrega serviserja in mu zaupam 100% :)

Pač greš na servis, poveš kaj te muči, ostalo bo mehanik povedal.

garac

Podpisem ukinitev,a zal moramo spostovati obveznosti do sponzorjev in bo forum se dve leti deloval
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

garac

Sicer ima vecina mehanikov res rada,ce prides na servis pripravljen in ze imas diagnozo. Tja gres po drugo mnenje,potem pa poskusis odpraviti napako. Ce ne uspe,kozolec vabi. Je ravno minuta odmora imam cas pisat
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

DaKirba

Citat od: Gox;229820Ena moja misel za vmes :) Ne vem zakaj se moreš pripravit ko greš na servis ... al imam samo jaz tako dobrega serviserja in mu zaupam 100% :)

Pač greš na servis, poveš kaj te muči, ostalo bo mehanik povedal.

To se vse strinjam, itak gremo na koncu na servis popravljati avtomobile.

Ampak forum je pa namenjen deljenju izkusenj med uporabniki.

Ker dejansko bi potem za vsako odprto temo na forumu lahko samo napisal "pojdi na servis in vprasaj".

Marsikdo je na forumu nasel uporaben odgovor in mu zaradi tega morda ni bilo treba hoditi na servis... ;)

V bistvu je dokaj neumno, da moram tukaj razlagati kaj je namen forumov... :Hammer3:

xpuser

Saj sam neveš napisat kaj je enkat dela drugič ne, se slišat motorček, kako se premika na roke...
ni to čarlstnon kjer si mel na žganc en špegel.
Lahko pa greš razmontirat in boš nesel dele na servis v vrečki- da boš pripravljen.

DaKirba

Tole si pa tako polpismeno napisal, da te čisto nič nisem razumel...

Vprašal sem, če je še kdo doživel, da mu je električno zlaganje ogledal prenehalo delovati. Èisto preprosto vprašanje.
Pametnjakovič, ki tega sam ni doživel in me čisto nekonstruktuvno na grd način pošilja na servis, mi žal nič ne pomaga...