BLACK C4 Picasso by Lamy

Začel/a Lamy, November 29, 2010, 11:40:59 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lamy

Pa smo ga nabavli,

C4 Picasso 2.0 HDi EXCLUSIVE, letnik 2008, vsa možna oprema od usnja, gretje sedežev, navigacije, panoramska streha, xenonke, senzorji za pomoč pri parkiranju spredaj in zadaj in še pa še.

Po prvih 200 prevoženih sem nad vozilom navdušen. Nudi mi vse, kar mi je nudil prejšnji, razen hidravlike. V vožnji sem popolnoma užival in bil sproščen saj avtomatski menjalnik dela kot urca. Res da nikoli še nisem imel avtomatika in sem bil glede tega malo skeptičen moramo povedat, da sem navdušen nad njegovim delovanjem. Je pa res, da tu pa tam predvsem pri prvem speljevanju še tišim roko na menjalnik a bo tudi to minilo. Kaj več o njem pa še v prihodnjih dneh.

Kaj naj še rečem, slike sledijo ob prvem lepšem vremenu (ker slika pove več kot beseda), do takrat pa uživam naprej.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

srečno vožnjo, hidravliko boš kmalu pozabil, vsaj po moje je razlika med klasiko in hidravliko le na avtocesti, če luknja na cesti pa je luknja in morda še bolj nemarno nabija, kot klasika.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Bravo!!! Jaz ti še tukaj želim varno srečno in uživansko vožnjo!!! Glede hitravlike itak sam veš načeloma se fedre nikjer ne morejo primerjat ampak je pa itak citroenovo klasično vzmetenje dovolj mehko, da je nek kompromis... Daj čimprej slikice da vidimo kaj si nabavil. Lahko pa bi pripeljal strojačino pokazat pa za kako pivce dal...

GSclub

C5 V6 zamenjal za to "gajbo"? jaz sem zgrožen. si ne predstavljam, da bi XM zamenjal za npr. berlingo ali GS za stoenko (približne analogije).
vsekakor pa srečno vožnjo in ne vzet zgornjega čisto zares.

Gox

@Lamy

Èestitam za nakup ...

a si jo mogoče v Kopru nabavil?

Sem parkrat srečal eno lepo črno Excl. na cesti ...

Slikca pa lahko pade tudi kakšna na snegu, a ne :)

Lp
Goran

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Lamy

Citat od: GSclub;86452C5 V6 zamenjal za to "gajbo"? jaz sem zgrožen. si ne predstavljam, da bi XM zamenjal za npr. berlingo ali GS za stoenko (približne analogije).
vsekakor pa srečno vožnjo in ne vzet zgornjega čisto zares.

Èe mi daš 50 jurjov Evrov si takoj nabavim avto življenja, ki si ga želim in bo potem tudi tebi všeč.

Kar se pa tiče C5 in XM ti pa tak povem. Èe bi imel možnost, da bi ga lahko kam postavil oz. dal ga definitivno ne bi prodal. Žal je pač tak. Smo meli XM 3.0 V6 in mi ga je zelo žal, da je moral od hiše isti problem kot z C5. Glede na to, da sem vozil oba ni primerjave med njima kar se tiče udobja. XM je za mene še vedno zakon, ne glede na vso opremo ki jo je mel C5. Ker pa XM ni bil moj in sem si vedno želel tak avto in ko je bla prilika sem ga nabavil. Seveda mi ga je žal, da je mora od hiše. Kaj češ
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lamy

Citat od: Gox;86458@Lamy

Èestitam za nakup ...

a si jo mogoče v Kopru nabavil?

Sem parkrat srečal eno lepo črno Excl. na cesti ...

Slikca pa lahko pade tudi kakšna na snegu, a ne :)

Lp
Goran

Hvala

Ne ni iz Kopra, slikice pa bodo
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lamy

[SIGPIC][/SIGPIC]

GSclub

Citat od: Lamy;86494Èe mi daš 50 jurjov Evrov si takoj nabavim avto življenja, ki si ga želim in bo potem tudi tebi všeč.

nič ne dobiš (nad čem se bom pa potem zgražal?)

LP, T.

Zeko124

"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Lamy

Kot obljubljeno nekaj slik, res da z zamudo ampak vseeno. Avto ni očiščen ne od zunaj ne od znotraj saj je pri - 8 težko kaj naredit. Drugače sem do sedaj zelo zadovoljen, po prvih 1000 km vožnje je poraba 6,1 l. Slike pa bodo povedale svoje.

Malo zunanjosti
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lamy

[SIGPIC][/SIGPIC]

Lamy

[SIGPIC][/SIGPIC]

Lamy

[SIGPIC][/SIGPIC]