BLACK C4 Picasso by Lamy

Začel/a Lamy, November 29, 2010, 11:40:59 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gigo

http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

garac

E, točno tudi streha je, torej imaš vse. Uživaj, pa še žarnic ti ne bo treba menjat.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Lamy

Hvala še enkrat vsem :BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lamy

Citat od: tomazpog;86922Ko bos nasel, pa le povej, bo kak info tud meni prav prisel za mojega Pablota. Sem ravno tako pred cca 14 dnevi nabavil prakticno isti voz, razlika samo Nocciola barva in svetla alcantara. Ostala oprema pa ravno tako huda, od original alarma, Afil sistema, hi-fi paketa do iste navigacije in soncne strehe. Seveda bixenon ne sme manjkat!

Drugace pa bo tale tvoja makina zelo huda, ko se enkrat vreme popravi :BigThumbs:

Srecno voznjo!

Ni problema, bom sproti kaj obveščal. Se pravim edini problem je cajt, ki ga trenutno zmanjkuje. Se boma oz. bomo mogli kdaj dobit pa kako rečt, ....
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lamy

Citat od: gigo;86950Èestitke ob nakupu limone. Lp

Se pravi, da mamo zdaj doma limono in buhtla :emot112:
[SIGPIC][/SIGPIC]

veliki

Zdravo!

Tudi jaz moram pohvalit avto upam, da bo enkrat nekaj podobnega tudi v mojih rokah :). Drugače me pa zanima kako se kaj odnesejo te nove Savine gume ESKIMO HP. Namreč na testu jih nisem zaslediv in tudi nobenega ne poznam kakšne so.

lp,
Veliki

tomazpog

Citat od: Lamy;86970Ni problema, bom sproti kaj obveščal. Se pravim edini problem je cajt, ki ga trenutno zmanjkuje. Se boma oz. bomo mogli kdaj dobit pa kako rečt, ....

No, to pa definitivno!  Se mormo dobit na kaki pijači, da kakšno rečemo !  Bom pa tud sam malo poslikal novega ljubljenčka, takoj ko se malo vreme zrihta

Lamy

Citat od: veliki;86983Zdravo!

Tudi jaz moram pohvalit avto upam, da bo enkrat nekaj podobnega tudi v mojih rokah :). Drugače me pa zanima kako se kaj odnesejo te nove Savine gume ESKIMO HP. Namreč na testu jih nisem zaslediv in tudi nobenega ne poznam kakšne so.

lp,
Veliki

Ne me držat za besedo, ampak mislim, da takrat ko so delali teste še te niso bile v prodaji. Èe se motim me naj kdo popravi!!!

Ko sem kupoval avto so bile na njem letni gume, ki so bile zelo boge, zato sem zahteval zimske. Sicer sem sam želel drugo znamko (žal se prej nismo dogovorili, tudi z mojim doplačilom), zato so mi pač dali te. Za enkrat sem z njimi zadovoljen, kako bo pa naprej pa bomo vidli. Prvi sneg so dobro prestale. Bom lahko kaj več povedal, ko bom šel kaj na Roglo, takrat se bo videl pravi obraz teh gum.

Bom poročal
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lamy

Citat od: tomazpog;86985No, to pa definitivno!  Se mormo dobit na kaki pijači, da kakšno rečemo !  Bom pa tud sam malo poslikal novega ljubljenčka, takoj ko se malo vreme zrihta

Ja, trenutno nas vreme malo zajebava :argue1:, te pa ga le hitro poslikaj, da vidimo še tvojega lepotca
[SIGPIC][/SIGPIC]

tomazpog

Lamy

Ker so mi prejšnji tepihi šli na živce sem pisal božičku za nove in želja se mi je uresničila. Hvala božičku :BigThumbs:

Prinesel pa mi je original gumijaste za zimsko veselje in ker sem se teh zelo razveselil sem še sam nabavil nove letne 3D za letno veselje.

Še nekaj slikic
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

sprednji levi nima gor na opori za nogo nič? V prvih serijah so imeli, pa tudi gledringovi imajo se mi zdi, zadnji pa je bil sestavljiv iz dveh delov, se ga veliko lažje sname ali vstavi v avto.
Fino, da imaš dva kompleta in oba izgledata kakovostno narejena
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

namcu

Lamy

@garac  ja sem te od gledringa tudi gledal in imajo za voznika še oporo za nogo samo mi niso preveč všeč. Itak pa skoraj nikoli nima noge na tistem delu, vsaj jaz osebno ne. Zdaj pa sploh, ko z levo nogo nimam kaj delat. Se pa nebi branil, če bi tudi ti originalni imeli tak nareto. Pač pri citroenu spet šparajo.

Kar se pa tiče zadnjih tepihov so tudi ti od gledringa (gumjasti) v enem kosu. Drugače pa navadni tepihi, ki jih prodajajm pod drugo temo:

http://www.citroenar.eu/showthread.php?p=88745#post88745

ta dva pa sta ločena vsak posebej
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lamy

Citat od: namcu;88759koliko, pa biti, cena!

Cena za ???
[SIGPIC][/SIGPIC]