BLACK C4 Picasso by Lamy

Začel/a Lamy, November 29, 2010, 11:40:59 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lamy

[SIGPIC][/SIGPIC]

Lamy

[SIGPIC][/SIGPIC]

Lamy

[SIGPIC][/SIGPIC]

Lamy

[SIGPIC][/SIGPIC]

Lamy

[SIGPIC][/SIGPIC]

Lamy

in nočni dodatki v malo slabši resoluciji
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lamy

in v družbi manjšega (kot citroen in zima)

Vse pripombe dobrodošle
[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

Ej, lep je, ni kaj. Jaz sem od nekdaj pristas zelo dobro opremljenih avtov (saj zato pa imam se spacka z le osnovnimi vzvodi, hehe).
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

U madona lep pa ol inklusive!!!! Avtomatik, leder, navi, xenon, parkirsenzor... vse vse vse...

Treba ga spucat pa ene lepe tepihe nabavit pa bo! To pa tak ne dvomimo v to, da bo ščiščen in zrihtan... A navigacija ti že zna slovensko? Maš najnovejše karte?

Srečno vožnjo...

Daj ga pripelji, da ga vidim v živo! Pa da en šampanjec v njega vržemo!... :BigThumbs:

garac

manjka edino steklena streha ali kako? Ko bo opran bo še lepši.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Seveda ima stekleno streho... Poglej slike... :BigThumbs:

superca13

Citat od: Xandrej;86870Daj ga pripelji, da ga vidim v živo! Pa da en šampanjec v njega vržemo!... :BigThumbs:

Midva z Lamiyem sva ga že zapila :) Sicer s kavo in Cockto ampak bo tudi v redu :)

Lamy, zelo lep in dober avto si nabavil :)

LP
Superca13

Lamy

Citat od: Xandrej;86870A navigacija ti že zna slovensko? Maš najnovejše karte?

Za enkrat še ne, karte pa še tudi nimam. Še nisem uspel niti pregledat navodil, da bi se malo poglobil v te zadeva!!!

Bo postopoma, cajt je treba met
[SIGPIC][/SIGPIC]

tomazpog

Ko bos nasel, pa le povej, bo kak info tud meni prav prisel za mojega Pablota. Sem ravno tako pred cca 14 dnevi nabavil prakticno isti voz, razlika samo Nocciola barva in svetla alcantara. Ostala oprema pa ravno tako huda, od original alarma, Afil sistema, hi-fi paketa do iste navigacije in soncne strehe. Seveda bixenon ne sme manjkat!

Drugace pa bo tale tvoja makina zelo huda, ko se enkrat vreme popravi :BigThumbs:

Srecno voznjo!

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil