Cukanje

Začel/a Jerry69, November 25, 2010, 07:47:58 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

šofer

Citat od: Jerry69;151364V čem je pa to fora? Zunaj je cca 5°C in dežuje. V avtu se rosi kot pri norcih, klima pa ne dela :Hammer3: To ni nobene logike. Èe je varovanje, bi to moralo biti nastavljeno pri cca 1°C, Torej tudi drugim uporabnikom kompresor klime ne vklopi ko je pod 6°C?

@bikec1: kje preklopiš iz EURO4 na EURO5?

LPJ

Mislim, da je situacija ista tudi pri ostalih znamkah, vsaj pri tistih, ki jih imam doma/jih imajo znanci. Torej da se klima ne vklaplja, pri temperaturah pod 5, 6 stopinj. A navadna ventilacija pa ne funkcionira?
Hm, je pa res, da so na vseh teh avtih serijsko vgrajeni webasto grelci (večinoma gre za enoprostorce)... In nimam/o nobenih problemov.

Jerry69

Citat od: šofer;151383Mislim, da je situacija ista tudi pri ostalih znamkah, vsaj pri tistih, ki jih imam doma/jih imajo znanci. Torej da se klima ne vklaplja, pri temperaturah pod 5, 6 stopinj. A navadna ventilacija pa ne funkcionira?
Hm, je pa res, da so na vseh teh avtih serijsko vgrajeni webasto grelci (večinoma gre za enoprostorce)... In nimam/o nobenih problemov.

Navadna ventilacija funkcionira normalno, samo veliko dlje traja, da odrosi sprednje steklo, kot pa če klima deluje. Klime pri teh temperaturah ne vklopi niti, ko je avto na delovni temperaturi.

LPJ