DS4 (slike, mnenja in vtisi)

Začel/a Gox, Oktober 11, 2010, 11:25:01 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Pa še malo mašine ... hauba in klasična palčka za podporo ...

Pokrov je zelo lahek.

Gox

Fantje bo treba Ledice še v pozicijo :) Tukaj mislim da ne bo tako težko šraufat kot v C5-ki ... zgleda precej prostorno okoli zadnjega dela luči.

Gox

Pa še parkirna pomoč ... in DS4 v drugačni barvi ...

To je to o tem avtu ...

DS4 me ni prepričala da bi jo kupil.

Avto ni slab, tudi zgleda solidno, pelje se lepo, samo v določenih delih me ni prepričala, da bi jo imel za vsakodnevne vožnje po opravkih in v službo.

Bom raje za C4-ko Exclusive gledal :)

Gox

Pa še en video .. priznam da nisem navajen na dizla, pa mi je hitro 1x ušlo v prvi na rdeče polje.

Drugače pa ta dizel kar vleče. Se kar zavrti na obrate.

mtX

Sem danes peljal 160 konjskega HDi-ja, ki ga imajo na Slapu ob Idrijci.
Takole na splosno se kar strinjam z vsem, kar je napisal Gox. Mene sicer display ne moti, me pa moti preglednost nazaj.. je res bolj svoh.
Kar se tice same voznje je super, za moj okus sicer malo pretrd - skoda ker ni kake opcije za nastavitev trdote vzmetenja, kot pri nekaterih konkurentih. Motor res lepo vlece, sploh pri visjih hitrostih mu ne zmanjka sape (in seveda ima 6 prestav).
V notranjosti je res skoda, da obstaja samo tisti dragi usnjeni pack, ki ga noben od salonskih nima.. Lahko bi vsaj delno oblekli armaturko v crno usnje... a s tistimi fancy sedezi pride zadeva res predraga... in niti izbire barv ni.
Se ena stvar, ki se mi zdi mimo je, da ima v zadnji odbijac ugrajene kao fancy avspuhe, ki pa so fake, in to se takoj opazi.
Sicer je avto res dober in tud obcutek za volanom je fajn - skoda le, da ga serjejo s takimi malimi "pomanjkljivostmi", ki potem izpadejo zelo poceni.

Xandrej

Mene preglednost nazaj ne moti saj ne gledam nazaj. Vzvratno vozim na špegle v stropnem ogledalu pa vidiš vse. Pa še parksenzorje imaš... Najbolj pa me moti cena. Je pa dober ozvočen. Končno so pustili nekega philipsa pa JBL ki ni bil vreden pol lukike pa dali noter stvar ki se ji reče DENON. Že v crosseru je rockford fostgate tam pa itak najboljše špila muzika od vseh citroenov z serijsko vgrajenim audio sistemom.

ModelJT

Citat od: Xandrej;104643Že v crosseru je rockford fostgate tam pa itak najboljše špila muzika od vseh citroenov z serijsko vgrajenim audio sistemom.

Mogoče pa zato ker je to Mitsubishi?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Ja saj... Zato pa denon v citroenu najboljše špila kaj sem do sedaj slišal.

Gox

Pred Koprskim stadionom Bonifika, so malo "raztresli" naokoli DS-ke :take_picture:

Zanimiva reklama ... sprehajalci so si večinoma ogledovali te avte z zanimanjem.

Prvič videli novodobni DS :)

ax_rider

Sem si danes na hitro ogledal tole zadevo pri Merlaku.

Imajo enega službenega bencinarja 200KM pa top oprema, cena menda okoli 28.000€. Zanimiv za pogledat, edino ta višina mu ne paše, kot da je res terenec.
Jaz sem najbolj občudoval prednje zavore. Zgledajo ogromne, pa čeprav ima 18''. Škoda le, ker ni bilo časa za kakšno testno vožnjo.

Mops

Malo sem vozil 1.6 dizla. Na opremo in igrače se nisem pretirano osredotocil, najbol me je zanimalo kako se pelje.
- sedis precej visoko, kar je kr fajn v mestu
- avto je kar precej trd (verjetno zaradi visine, ce bi bil mehkejsi bi se nagibal kot ladja)
- na nasih razj..anih avtocestah ni pretirano udoben in po srednje dolgi furi prideš ven kar pošteno zdrman
- slabsa preglednost pri voznji nazaj (no, saj so tu senzorji, pa vseeno mas tak slab obcutek, mogoce se je treba samo navadit)
- proti C5 je kabina slabse izolirana (postane izrazito nad 130km/h)

All in all, lep mestni avtek, ni pa glih za po avtocesti. Cakam na DS5 :)

MSrougeZX

zanimiva primerjava...jaz pa ravno razmišljam da bi c5-ko menjal za ravno takega ds-a.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

dvorjan

Ej, ruz, samo ne na 1.6 HDI presaltat. Vsaj 2.0, da se peljes kot clovek. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

MSrougeZX

Sem peljal poleti 1.6 dizla in ti povem da skoraj ni čutiti razlike med mojim in tem, saj ima moj 1730kg ta pa ima 1290kg, se pravi 440kg lažji in ima 28KM manj...celo je razmerje teža in konji v prid 1.6 motorju.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

dvorjan

Uf, kaj sem pa jaz danes videl v LJ. Zal na kriziscu ob cakanju na zeleno luc, tako da casa za fotografiranje ni bilo. Novega misje sivega DS4, obutega v zimske gume znamke Westlake SW601. Cloveska neumnost res nima meja. Malo premozenje za avto, potem pa ni par sto evrov za normalno zimsko obutev. Pa teh cunga lunga gum se na gume-direkt ne najdes, pa imajo verjetno ponudbo 99% svetovnih proizvajalcev ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!