DS4 (slike, mnenja in vtisi)

Začel/a Gox, Oktober 11, 2010, 11:25:01 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

MSrougeZX

Ta pa res zmaga. Škoda da nisi uspel poslikat.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

dvorjan

Citat od: MSrougeZX;116936Ta pa res zmaga. Škoda da nisi uspel poslikat.

Ej, bom odslej vsakega takega DS4 pogledal za obutvijo. Ni hudic, da se se enkrat ne srecava ... In takrat sledijo foto dokazi. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

andraž

Pač mu je vulkanizer povedal, da so te gume dobre. Koliko voznikov pa si res vzame čas, da pregleda kakšen test ali pa da se temeljito pozanima o gumah? Po moje malo. Pripelješ do vulkanizerja in zahtevaš kašen poceni izdelek...

MSrougeZX

Ajde da je še kaka blondinka pol nič ne rečem....
R5 e-tech 2025

Xandrej

Saj tukaj se zatakne. Avti na kredit do zadnjega centa ali pa na lizing potem pa ni nit za avtopralnico. Malo pa sicer opažam avtomobile dandanes. Res so postali v 90% res le prevozna sredstva. Nobenega odnosa do avtomobila vsrano zjebano in vglavnem katastrofa. Smo v nakupu avtomobilov pa vam moram povedat, da razen tistega jaguarja vseostalo je bilo krš od krša... Res katastrofa... Dandanes je težko kupit dober in očuvan rabljen avto...

MSrougeZX

Podpis. Cez 1 leto prodam C5 ali C2...tako da takrat navalite. :)

Problem je to, da tudi če je avto TOP ga včasih težko prodaš ker folk nima keša.
R5 e-tech 2025

Xandrej

To itak. Me prav zanima če mi bo v nedeljo padla sekira in the med. Kak bo z mojim karlijem... Po oje bo šel nazaj in dojčland za pošteno ceno pa trenutno se niti en na svetu ne prodaja!

Gox

Kar sem do sedaj opazoval DS4-ke, sem ugotovil da mi je najlepša v rdeči barvi, takoj naslednja pa črna ...

gule

Kaj je kdo od vas imel te gume kdaj na svojem avtu? Èe ni...nimaj kaj govoriti proti njim...

Sossa

Pozdrav vsem!
Pišem kar v to nitko, ki se mi zdi bolj primerna.
Po enem tednu lasništva DS4-ke in prevoženih 600-tih kilometrih bom delil svoje občutke.
Avto je pravi! 5 mesečna hčerka se tudi strinja.:) Veliko na vse to da mašinca, ki je res navdušujoča. S svojo močjo te sprosti in razbremeni v vožnji. Vse je tako otročje lahko. 130 po avtocesti in dohitevam vozilo pred seboj, rahel dotik smernikov, trikrat utripne, stopalo nežno po gasu, kabino napolni prijetno predenje motorja, pogledam na števec, FAAKKK...upam da niso kje radarji!! 180 ko nič in brez napora. V temu avtu bom garant dobival položnice. 50 skozi naselje je prava nočna mora. Praktično stojiš na mestu.
Za menjalnik imam še deljeno mnenje. Je natančen, kratek a se je že parkrat naredilo, da ni lepo tekel proti svojemu mestu. Ker v testnem vozilu s tem ni bilo problema trenutno to prepisujem še neutečenosti.
Za samo obliko mi je škoda besed, ker z drugim mnenjem sploh ne bi bilo tega nakupa. Naj omenim le to, da "sulica" na zadnjih vratih le ni tako moteča kakor sem sprva predvideval. Celo nasprotno. Ker je avto višji od ostalih lahko vrata odpreš na polno in "sulica" gre čez streho sosednje parkiranega avta.:) Malo šale z nekaj resnice.
Udobje v notranjosti je tudi navdušujoče in sproščujoče. Poskrbljeno za vse. Ergonomija je zelo dobra, čeprav je prvi vtis mogoče malenkost drugačen. Prednost je ta, da imaš vse glavne funkcije na volanu ali ob volanu in je tipkanja med vožnjo po osrednji konzoli izredno malo. Za klimo in to je to. Zmotili so me le nekoliko poceni montirani okrasni aluminjasti elementi na volanu ter senčnik. Glede na položno vetrobansko steklo in moj položaj za volanom, ki je nekako 90 stopinj v komolcih, pride senčnik, ko ga spuščaš, pred vidno polje in preblizu glave. Moteče. Rešil sem to tako, da je vedno spuščen in v višjem položaju na vetrobanskem steklu.
Nekaj minus ima ampak overall je tale zverca odličen avto, ki si zasluži boljše mesto kot četrto za Slovenski avto leta. Mislim, da tole ni moj prvi in zadnji Citroen. Kvaliteta izdelave je veliko bolša kakor pri Renaultu, ki sem ga vozil prej. Svoj namen so dosegli saj bi ga lahko uvrstil v premium razred kakor so to želeli. Bo pa pokazal čas in kilometri ali bo material zdržal.
Naj omenim še to, da od mimoidočih pritegne res veliko pogledov in zaenkrat le pozitivnega občudovanja. Avto je nastopač. Defacto!

Sossa

Še ena slikca narejena na parkirišču pri bolnici Izola. Še kakšne pa pridejo.

MSrougeZX

Napiši še kateri motor imaš, ali imaš navi not ali ne, kake barve je usnje na sedežih?
R5 e-tech 2025

dvorjan

Citat od: MSrougeZX;120830Napiši še kateri motor imaš, ali imaš navi not ali ne, kake barve je usnje na sedežih?

Po moje je msina 1.6 turbo 147kW/200KM. Usnje pa crno-rdeca kombinacija. Edinole za navi nisem preprican - eni so ga imeli, drugi ne. =)

MSrougeZX

Aja, to govoriš o onem akcijskem ki je bil malo pod 20 čukov...upam da še bo čez kako leto spet taka podobna akcija...ker pol ga vzamem verjetno.
R5 e-tech 2025

dvorjan

Citat od: MSrougeZX;120835Aja, to govoriš o onem akcijskem ki je bil malo pod 20 čukov...upam da še bo čez kako leto spet taka podobna akcija...ker pol ga vzamem verjetno.

Tocno o tem. Pac cena za leasing, sicer je bil malo drazji. Ampak hudo dobra cena, ni kaj za dodat. =)