Električni avtomobili

Začel/a hadei, Junij 03, 2010, 08:46:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Pyr0Beast

Saj je poceni. Zadnjo premo si rabljeno dal ali novo ?  Jaz sem skupaj z montažo odštel cirka 150€. Kleparjenje je pa že tako drago, samo po sebi.

Ga trenutno voziš ali ti stoji ?

Kake baterije pa maš notri ? Litij al svinec ? Si bil slučajno ti tisti ki je na Slo-Techu iskal, da mu en zavari li-pakete ? (samo sprašujem)
Vse kar rabi activa je 4x4 in dodatno roèno na zadnji par koles :)

Išèe se 5-kotni kljuè št. 16. Najditelja naprošam da ga vrže citroënovim inžinerjem v glavo...

visar

pozdravljen

premo sem dal obnoviti, bremze to je pakne in diske ter lajtnge so novi, kleparija je bila porihtana samo tista ki se jo ne vidi (nosilci, nortranji blatniki....) saj sem rekel da bo ostalo naredil en tak ki to zna.
-ja ga vozim in tudi nabiram kilometre.
- LIFEPO4 38 x 90Ah (thunder sky) .... ne nisem

lp
______/\\______
______/\\______

deuche

Citat od: visar;107272Ja se strinjam, vsekakor se mi zdi da je še vedno zelo poceni, ga pa dam kakšnemu iz foruma tudi ceneje.

Itak, da je poceni, če ti ne boš niti svojega vložka dobil nazaj. Èeprav elektromobila se ravno ne kupuje zaradi ugodne cene. V končni fazi bi za razliko od 500€ za navadnega AXa do 5k€ lahko prevozil cca 60k km. Smisel je menda nekoliko bolj filozofski...

Zeko124

"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

visar

______/\\______
______/\\______

vinotoc

Ojla,
danes zjutraj je bil na valu 202 intervju z Visarjem. Najlepši del je bil tisti, ko je rekel: ko te prime te več ne spusti! Užitek v vožnji z Eavtom seveda.
LP vinotoc.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

garac

A prej je bil visar, jaz sem bil bolj na akrapoviča pozoren.
Èestitke, samo tako naprej
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

visar

______/\\______
______/\\______

Lovro

Ma te intervjuvajo ko zvezdnika...  Èestitam!
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

visar

______/\\______
______/\\______

garac

Tale nastaja v kamniku in v žireh. Kdo je glavni akter je najbrž tistim, ki ste kdaj bili pri torotu na obisku znano. Ko sem se nazadnje mudil tam, so bili v izdelavi sedeži
[SIGPIC][/SIGPIC]  

visar

Zanimivo....
Želim mu veliko sreče.

TAKO SE DELA :-)
______/\\______
______/\\______

vinotoc

A bo to avtocros vozilo na elektriko?
Halo, žiga!
LP vintoc.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

garac

Žiga pa nima tu nič zraven, saj ni renault4.
Sem pa gledal načrte, precej športna oblika, bo poveznjena gor
[SIGPIC][/SIGPIC]