Nabijanje podvozja

Začel/a jazbec, Marec 20, 2010, 12:58:03 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

peter skala

Najprej zamenjaj avto potem pa še mehanika.

Nujno ,škoda žifcev.Naših.
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

jazbec

Citat od: tetta;70810ja madonca a majo tele piksne res tolk težav ali se mi samo zdi?

Res jih imajo so za en drek te xp
jazbec

tomaz555

Jazbec napiši na katere pooblaščene servise si avto peljal. Kar je tukaj prebrati, bolj ko XP nabijaš ti. lp

jazbec

Na vse servise v mariboru in okolici pa tud na nepooblaščene sevise res nabija  pa če mi verjameš ali ne nabija podvozje kot noro po grbinah
jazbec

seba

Meni je pred kakšnimi 14 dnevi na veliko ropotalo in nabijalo na levi strani pri levem sprednjem kolesu. Peljal k svojemu mehaniku, se je  sam vsedel v avto nardil 100 metrov in zamenjal stabilizator in to je to .Od takrat vse kot v starih časih.
Pa še to, isto je bilo lani na desni strani tudi tam je šel stabilizator.

LP

jazbec

Citat od: seba;71252Meni je pred kakšnimi 14 dnevi na veliko ropotalo in nabijalo na levi strani pri levem sprednjem kolesu. Peljal k svojemu mehaniku, se je  sam vsedel v avto nardil 100 metrov in zamenjal stabilizator in to je to .Od takrat vse kot v starih časih.
Pa še to, isto je bilo lani na desni strani tudi tam je šel stabilizator.

LP

Ne ni to to nabijanje nič ni nima lufta v podvozju to nabija celi avto kot da nima amortizerjev
jazbec

peter skala

Morda jih pa res nima.So ti jih pozabili vgraditi.To bo to.

Lipe
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

aygo

[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Jazbec... Kdaj lahko pridem na pir pa da vidim kaj tebi to nabija?

jazbec

Citat od: peter skala;71524Morda jih pa res nima.So ti jih pozabili vgraditi.To bo to.

Lipe

Pa res jih nima.Zdaj ko si mi to napisal sem pogledal pod avto pa videl da ni amortizerjev,res čudno
jazbec

jazbec

Citat od: Xandrej;71629Jazbec... Kdaj lahko pridem na pir pa da vidim kaj tebi to nabija?

Pridi se boma zmenla ni problema pa boš sam vido da nabija
jazbec

motofrik

Nisem hotel prej pisati, dokler ne rešim zadeve. Ob prebiranju te teme, me je bilo kar malo strah. Namreč prejšnji mesec mi je na tehničnem rekel (in pokazal), da imam zračnost na levem nosilcu stabilizatorja (ona palčka), pa da mi verjetno poka med vožnjo. Prej niti nisem bil pozoren na to, potem sem pa res na vsaki luknji slišal, pa še zdelo se mi je, da je avto trd, da se čuti vsaka neravnina. Kot da ne bi imel amortizerjev... Ja, ta teden sem se naročil na servis, pa da še to zamenja. Je zamenjal obe palčki, vožnja je spet tiha in udobna.
Prvi Citroen: Ami Super, 1974
Sedanji Citroen.: Xsara Picasso 2008