Nabijanje podvozja

Začel/a jazbec, Marec 20, 2010, 12:58:03 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

CitroX

Citat od: vinotoc;70269... Veš zakaj imajo francozi eiflov stolp? Da iz eiflovega stolpa vidijo v nemčijo kak se avti delajo!

Kaj to pomeni, da je stolp v Pizi proti Nemčiji nagnjen?
- Ni težko biti svetovni prvak, èe živiš v svojem svetu. -

jazbec

Citat od: ledi76;70248l.p. xpejevci.men tud nabija k bi blo vse votlo.ampak se navadš.jahh piksna je pač piksna

zgleda da se bom res mogo s tem sprijaznit ali pa it dol iz citroena
jazbec

jazbec

Citat od: vinotoc;70269Ma ne, serviserju povej kako se obnaša naložen. Pa poglej nihanje auspuha, pa akumulator če je pritrjen, pa vse lajtunge bremz, če katera ne niha, pa anteno, če ni preveč spuščena, pa škatlo v rezervnem kolesu itd.
To vse je meni nabijalo v 32 letni zgodovini vožnje fičeka, pa yugota, pa R5, pa clia I, pa kangooja, pa clia III, pa meharija pa sedaj na koncu ta pixna. Sori če ti nisem pomagal :)

pa še ta vic mi je všeč: Veš zakaj imajo francozi eiflov stolp? Da iz eiflovega stolpa vidijo v nemčijo kak se avti delajo!

Glej ni to to  to je tak kot da se pelješ s traktorom ali z lojtratnom vozom
jazbec

deuche

Citat od: 586de964f416c77;70279zgleda da se bom res mogo s tem sprijaznit ali pa it dol iz citroena

Ti pa iz skrajnosti v skrajnost. Al navadit al menjat avto? Par postov nazaj pa si napisal, da si se peljal z drugim xp in je OK. Vztrajaj na tem, da se ta popravi. Ni hudič, da ne boš našel serviserja, ki bo to rešil.

jazbec

Citat od: CitroX;70267Kaj pomeni "nabija"?
Govorimo o "trdih pristankih" ki potnike "nabijejo" ali o ropotu (ali oboje).
Èe samo ropota so lahko drogovi stabilizatorja (24€ original), končnik, nosilec motorja, mogoče tolče kolektor izpuha po kakem delu (le tesnilo med kolektorjem in katalizatorjem crkne), amortizer, vzmet...

gre za nabijanje težko vam tako opišem predstavljaj si ko da se pelješ z športnim avtom spuščenim čisto na tla po slabi cesti pa cela školka tuče
jazbec

jazbec

Citat od: deuche;70281Ti pa iz skrajnosti v skrajnost. Al navadit al menjat avto? Par postov nazaj pa si napisal, da si se peljal z drugim xp in je OK. Vztrajaj na tem, da se ta popravi. Ni hudič, da ne boš našel serviserja, ki bo to rešil.

to ni skrajnost to je katastrofa za citroen ki so znani po mehkobi vožnje
jazbec

jazbec

Citat od: ledi76;70248l.p. xpejevci.men tud nabija k bi blo vse votlo.ampak se navadš.jahh piksna je pač piksna

ja prav imaš res je velika piksna
jazbec

mato

Kaj pa amortizerji. Men so nabijal amortizerji, ker so bili predelani in so nabijali skup grozn kako to nabija. Skup so jih pa neki majstri dajal in je batnica nekam nabijala. No zdej tega ni več.

vinotoc

Citat od: CitroX;70275Kaj to pomeni, da je stolp v Pizi proti Nemčiji nagnjen?

Ne, to pomeni, da mi je jasno, zakaj so francoski avti vedno slabši.:funny34d:

PS
Kolegu ki mu "nabija" pixna: kupi  švaba, pa nabijaj na opel forumu!
Ma zapelji že hudiča od pixne na soliden servis. Ni hudič, da ne bi našli napake. Kot je že dejal nekdo: vse se da popraviti!
Pa še to: tudi jaz bom pixno vozil do konca, pa naj ruži kolikor hoče. Le boga prosim da zdrži 300.000 km, kot je kangoo.
LP vinotoc.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

jazbec

Citat od: mato;70301Kaj pa amortizerji. Men so nabijal amortizerji, ker so bili predelani in so nabijali skup grozn kako to nabija. Skup so jih pa neki majstri dajal in je batnica nekam nabijala. No zdej tega ni več.

Avto sem že mel na vseh servisih pa nikjer nič ne najdejo vse je videt ok xp ma samo 60000 km preverjeno na citroen servisu zvok je pa tki kod da se bo xp razpadla popolnoma brez udobja
jazbec

jazbec

Citat od: vinotoc;70359Ne, to pomeni, da mi je jasno, zakaj so francoski avti vedno slabši.:funny34d:

PS
Kolegu ki mu "nabija" pixna: kupi  švaba, pa nabijaj na opel forumu!
Ma zapelji že hudiča od pixne na soliden servis. Ni hudič, da ne bi našli napake. Kot je že dejal nekdo: vse se da popraviti!
Pa še to: tudi jaz bom pixno vozil do konca, pa naj ruži kolikor hoče. Le boga prosim da zdrži 300.000 km, kot je kangoo.
LP vinotoc.

lej ne razumeš sam bi se mogo pelat pa bi reko res je nekajv k....s tem avtom pa še na pir bi me povabo ker bi reko prav si mel
jazbec

tct

Pa daj že zamenjaj spono stabilizatorja.

aygo

Citat od: 586de964f416c77;70201težko vam opišem to nabijanje ni to zvok kovine ali plastike avto je bil na dvigalu in testu amortizerjev pa vse ok to je taki občutek ko da bi avto bil spuščen čisto na tleh in je zato bolj trd sem se pa pelo z drugim xp pa je čisto ok brez kakega nabijanja

Vozim XP tretje leto in po mojih občutkih je podvozje glasnejše v glavnem , ko je bolj hladno ali pa na krajših grbinah na cesti.
[SIGPIC][/SIGPIC]

jazbec

Citat od: aygo;70428Vozim XP tretje leto in po mojih občutkih je podvozje glasnejše v glavnem , ko je bolj hladno ali pa na krajših grbinah na cesti.

Bravo prvi ki razumeš nabijanje ampak nima veze hladno ali toplo na krajših grbinah je še slabše danes sem še menjal gume z letnimi pa še je vse skupaj poslabšalo tak da sem že čisto obupal nad to piksno
jazbec

jazbec

pa ni to spona spona kloka ne pa nabija
jazbec