Nakup C4-ke

Začel/a Denis C4, Maj 25, 2009, 09:45:12 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lamy

Srečno in varno vožnjo, še iz moje strani :BigThumbs::emot112::BigThumbs:

Super nakup, čuvaj ga, števce na sredini armaturke pa se boš hitro navado - verjemi.

Upam, da se vidimo 6.
[SIGPIC][/SIGPIC]

matjaz_mb

Srečno vožnjo tudi z moje strani.

:BigThumbs:
Bolje se je slabo  peljat, kot dobro peš hodit !

Citroenovc

Srečno vožnjo tudi z moje strani,

Pa še klasična Citroželja: naj ti 400k km dela BP, potem pa lahka kaj tud crkne ;-))
OK

LP
Primož

dguard

hvala še enkrat :)... sem se že navadu na sredinski števec :D... :) wiii...

avto dela super...

če jih bom 100k naredu ko ga bom odplačal sem car :).... namreč naredim po 10k na leto :) :BigThumbs:

pol ga bom pa že menjal za drugega :) seveda c4 :) ( sam če bo lep ) :BigThumbs:

a slik ne bo danes ker je na primorskem deževalo,... zdaj pa ni časa ga jit prat :)... tako da bodo čez vikend al pa v ponedeljek slike
LP
Damjan
:emot77:
[SIGPIC][/SIGPIC]
C4 Coupe VTR 1.6 Vti 120KM

aygo

Veliko varnih kilometrov:BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

ccc444

pozdravljeni,mene pa zanima če ima še kdo take težave s c4,kot jaz,motor 1.6 16v je v p...........

helmut

Lep pozdrav

Glih sem postal novi član citroen foruma. Razmišljam, da bi zamenjal svoj sedanji avto( Ford mondeo 2.0 bencin avtomatik letnik 2001) z C4 1.6 hdi coupe.
Prosim vas, če mi lahko poveste kaj več o tem na kaj je treba biti še posebej pozoren pri nakupu? In kako je kaj z vzdržljivostjo? Kaj rado crkuje?

Najlepše se vam zahvaljujem

Gox

Pozdravljen,

gledaš novo C4-ko?

Ali rabljeno?

Lp
Goran

helmut

Zanimam se za nakup rabljenega. Letnik 2004 ali 2005

mato

Vendar en fordovc,da je začel razmišljat. Mislim,da je ugotovil kva je avto. Lp:emot112:

helmut

Je še nisem glih prepričan. Zato pa mi naj eden napiše kaj več o c4-kah!!!!!!!!!!

garac

Malo si pobrskaj po temah. _janez_, drmare, jožeG in ostali so dosti napisali o svojih C4. Najslabše se obnaša jožetova, ostale mislim, da večjih problemov nimajo
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

helmut

Nekaj berem, da naj bi imel 1.6 hdi nekaj težav s turbino in glabvo motorja?

garac

Od dizlov je imel probleme Jozeg, par menjav turbine, celo menjava motorja in popolno razočaranje nad citroeni
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

helmut

Ok. Se pravi, da s motorji ni problemov. Kaj pa kaj z menjalniki in podvozjem?
In pa kako je kaj z elektriko?