Nakup C4-ke

Začel/a Denis C4, Maj 25, 2009, 09:45:12 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dguard

ja ti pravim redna cena.. za VTR pack + dodatna oprema JON5 (paket zaznavanja ( spredaj zadaj parking senzorji plus ele. preklopna ogledala) + biserna barva... je bila redna cena 20.400€ jaz sem ga dobil za 12.416€)

kako misliš dodaten popust za zaposlene??.. sej ne delam pri njih :) hehe..

ne vem to so meli posebno akcijo neki.. pa sem zadnjega dobil.. pa še to sem ga dobil ker pač neki poznam gor dol levo desno :)...drugače so meli takega modrega.. samo mi ni barva bla lepa.. raje črno..

tako da wuuuhuuuu.. jutri ga grem iskat.. in se grem mal zapeljat :D wiiii wiii wiiii :bombs::bombs:
LP
Damjan
:emot77:
[SIGPIC][/SIGPIC]
C4 Coupe VTR 1.6 Vti 120KM

Wittmann

Pa ne črnega, nas je že miljon :)
Ko sm ga js kupu sm ga mel edini v našem koncu črne barve, zdej jih je pa ko dreka. Aja, pa pucat ga moriš skoz :) Èe bi zdej kupval bi si uzel rdečga al pa belga.

Dobu si ga pa pocen, kaj dela recesija. Js sm dal 18k za svojga, zdej bi pa za isti dnar dobu MB-ja 2 leti starga  :Hammer3:

dguard

eeee ja prav črnega... danes ob 14h ga prevzamem :D ... ja meli so samo še čudno modro.. mi ni bla všeč.. sicer pa... pri nas na obali je tako malo coupejev da sploh ni panike.. črnih pa je sploh malo.. no vsaj jaz jih nisem vidu :)
LP
Damjan
[SIGPIC][/SIGPIC]

grozny

alora ura je 14.22

slike gor pa ga po prvem dežju Gox-u pokaži
pa krpuc ne pozabit he he he
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

dguard

evo avto je doma... slike pa bodo danes ali jutri gor :)))... brez skrbi:BigThumbs::take_picture:
LP
Damjan
[SIGPIC][/SIGPIC]

grozny

Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

Gox

Èestitke za nakup, pa srečno vožnjo :BigThumbs:

:take_picture:

Xandrej

Èestitke. Naj tu služi...

Pa slike ne pozabi. 6.6.2009 je srečanje se nam lahko pridužiš pa da ga vidimo v živo...:BigThumbs:

dguard

ja za srečanje.. bo treba še videt.. če ne bom dežuren...

drugače prvi vtisi... super noro :)... udobno pregledno... edino malo ratam paničen ko parkiram ko začne iz vseh koncev piskat :D hehe... kako je z močjo motorja ne vem še v celoti.. ker ga ne smem pritisnit še.. pravijo nekje do 1500km... kaj vi pravite?
dekleta pravijo da je tudi zadaj dosti prostora.. prtljažnik je prostoren..

ozvočenje je vrhunsko ( če štejemo da je original )... imel sem namen premontirat iz starega vso frštekerijo... (sprednji sistem, dva ojačevalca in sub) ampak mi to ne bo potrebno ker je to super dovolj... bi mi bilo škoda pol avta razdirat tako da bo šlo par stvari v prodajo.. če koga zanima

navadit se morem malo na števec ki je na sredini armaturne, vendar že zdaj mi je zelo všeč.. saj gledam na cesto in vidim ob enem hitrost. potovalni rač. je tudi zelo lepo narejen. osvetlitve tudi :)...

en kup je odlagalnih mest, kamor lahko kaj malega postaviš, gsm in podobne stvari.

se pravi prvi vtisi so pozitivni.

slikepa bodo jutri.. danes ni blo časa :D :BigThumbs:
LP
Damjan
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lovro

Èestitke za nakup in naj ti dobro služi.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

dguard

LP
Damjan
[SIGPIC][/SIGPIC]

zlikovski

Pa si povil novorojenčka :)
Naj ti dobro služi.

Wittmann

Veliko srečnih in varnih kilometrov.

dguard