DS3R - testi, članki, zapisi

Začel/a garac, April 09, 2009, 09:29:51 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Citat od: MSrougeZX;102705Super zgleda samo 1 stvar mi ne gre v račun...super duper avto pol pa ta kurčev radio not in tisti mali zaslon...za 30 čukov ima da sveti navigacija...pa tudi če je ultimativni športnik.

Se strinjam!

V Avstriji je imel tudi navigacijo (link v mojem postu) ... in ker je že tak hud športnik, bi lahko še softver malo naštelali, da bi imel opcijo na displeyu, da ti še kak graf pokaže, (kako moč, navor ... al kaj takega zanimivega,  racing :)) Nekaj bi se verjetno še dalo stisnit noter poleg standardnega BC.

Xandrej

Pubeci preden pišete bedarije je tak. Avto je predelan pri citroen sport tovarni in sicer iz citroenove tovarne so vzeli Ds3 thp in ga peljali na predelavo.

Predelajo mu celotno podvozje, motor (večja turbina), ''plastične'' obrobe so iz čisto pravega karbona. In to vse kar je kao karbon je 100% karbon. zavorni sistem in še in še... na poligonu kjer testirajo take zverine je nahcal še pa još avtov ki imajo kao na papirju oh in sploh konjev in nevemkajvse...

Glede barvne kombinacije. je tak oni beli je v tem rangu če govorimo o maloserijskem avtu dr3 R, ki so jih naredili 2000, 1000x boljša varijanta ta črna z oranžno ker zgleda tak strupeno, da se ga vstrašiš. da ne govorimo o zvoku motorja samo ko avto prižgeš.

Meni osebno je ds3 thp svetovna izbira ta R varijanta pa za izbrance ki točno vejo kaj hočejo in bojo spajtlali teh 29 900 jurjev za avto... Mi pa se lahko slinimo še naprej pa govorimo, da je to pa ono pa radijo pa navigacija vseskup brezveze.

:BigThumbs:

dvorjan

Pa ze "navaden" DS3 THP je zaliman na cesto, tale pa verjetno se bolj. Se boste kaj vozili z njim? Verjetno vam ga vec kot vzgati ne bodo pustili, ce je namenjen prodaji ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

Ne zaenkrat je namenjen prodaji ne vrjamem, da ga bodo registrirali razen, če bo avto stal tam pol leta... Včeraj je bil v delavnici, da so ga zrihtali malo, ima neke podložke na amortizerjih, da jih potem ven vzamejo ker je nizek pa da gre laže na tovornjak... res je prava raketa! Pa mislim, da se bo prodal tak, da ds3r po moje nikoli nebom vozil razen če ga bo kupil nekdo ki sumim, da ga bo potem pa bom imel čast se peljat mogoče z njim... Bruummm. Res ta oranžna ga naredi še bolj strupenega in močnega in s tem še bolj kaže mišice! Gume pa so 215 40 R18... Pa 4 batne čerljusti pa vsegaboga...

dvorjan

Danes bomo pa gledali TopGear!!! Clarkson bo Bernia peljal krog po Monte Carlu ... Pa testi s psi ... =)

gregorijus

Pravkar pogledal:emot112: Retorično vprašanje: Kdo zmaga???

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

perom

Pogledal. Rahlo je pocufal konkurenco!
C4 Coupe 2.0 HDi VTR - 05\' - 151000 km
AX Caban 1.1i - 94\' - 201000 km

ModelJT

DS3 Racing Shoes by Gio-Goi
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

Ob začetku prodaje DS3 Racing čevljev, so pri Gio-Goi pripravili tudi zabavo in pripeljali tudi DS3 Racing. Èe si jih bo kdo zaželel, jih lahko naroči na tem linku: http://www.gio-goi.com/newsletter/subscriber/?competition_id=11

So pa Limited edition, saj bodo proizvedli le 100 parov.
[SIGPIC][/SIGPIC]

mitja12345

dvorjan

Danes sem videl crno-oranznega DS3-Racing. Ne pri nas, temvec v Nemciji, v okolici Munchna se mi je nasproti pripeljal v krozisce. Sem prav tuhtal, da bi moral kar poleg menjalnika imeti fotoaparat, potem bi sele videli paparazza. =)

Xandrej

Citat od: mitja12345;109892wanna be ken block style :)

Ken blok je pimpek, kaj vidite v tem jožeku?:funny34d:

dvorjan

Citat od: Xandrej;109923Ken blok je pimpek, kaj vidite v tem jožeku?:funny34d:

Ves kaj, za Americana precej dobro pelje WRC avto. Se bolje znajde kot Kimi. Je pa totalen "showman", to so ga pac pred izvozom iz ZDA zelo dobro naucili, kako naj nastopa in promovira sebe in svojo dejavnost. Verjamem, da to vsem ni vsec. Jaz ga sicer bolj sodim po tem, kako pelje avtomobil in fant obvlada zadeve.

mitja12345

Citat od: Xandrej;109923Ken blok je pimpek, kaj vidite v tem jožeku?:funny34d:

lahko je pimpek, men osebno ni všeč, ker cel dan drifta za 10 min posnetka (Solberg bi vse v eno naredil) :)
hotel sem reči, da je čista kopija reklamiranja kot Ken Block - čevlji, avto....