DS3R - testi, članki, zapisi

Začel/a garac, April 09, 2009, 09:29:51 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

north

Ja imaš prav gox je tud nekak logično ker prej je bil c4 predelan v rally ....
Citroën - Creative Technology

garac

Ja zakaj pa ne? tudi by Loeb so bili C2 in C4, mogoče pa še naredijo kako verzijo DS4 rally
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

Evo ga. Moram rečt, da v kombinaciji z rdečo barvo tudi mat še kar dobro izgleda.
[SIGPIC][/SIGPIC]

MSrougeZX

Zakaj ša šparajo na xenonu pri DS3 pa še vedno ne vem.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

dvorjan

Citat od: MSrougeZX;126081Zakaj ša šparajo na xenonu pri DS3 pa še vedno ne vem.

Po moje so to nacrtno pustili za mkII. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

ModelJT

Citat od: dvorjan;126101Po moje so to nacrtno pustili za mkII. =)

Ma kje. Preveč so leni, da bi jih notri dali. Ker je ta avto narejen na C3 ta pa jih nima se zato tut niso matrali, pa izgleda da to ne moti veliko ljudi.
[SIGPIC][/SIGPIC]

north

Ja ker si mislijo naj pa c4 kup da bo imel xenon...

Gox

Jaz še vedno verjamem da Citroen, že ve zakaj v DS3-ko ni dal opcije Xsenona.

Mislim da je vsaka opcija pri vsakem avtu dobro naštudirana in preštudirana ... so se pač odločili da C3/DS3 ne bo imel Xsenona ... lahko smo mi pametni 100 na uro ... oni že vedo zakaj te opcije tukaj ni ...

morda se cenovno ni izšlo, morda ni potrebe ... kaj vemo ...

dvorjan

Pa saj Xenona cez dan ne rabi, ker svetijo mocne LED sijalke. Za ponoci pa lahko das zarnice z belo svetlobo noter, pa se s helikopterja ne opazi. Bi bilo pa lepo, ce bi mu vsaj zaromete z leco privoscili ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

ModelJT

Tole je pa že kar lepa cena za tak avto, glede na to da se je kar nekaj časa prodajal za dosti višjo ceno. Bi se pa komu že splačalo ga kupit.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6992638&show=1
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

north

Tega DS3R si kar podajajo nekaj časa se je prodajal pri Summit avto zdaj že pri PS.Avto je konkreten cena pa tudi precej nizka...

Gox

Pol pa se vprašaš kaj boš pa delal z 200 konji?

Za po mestu jih je preveč ... za kurit gume na semaforjih smo prestari ... do 100 na uro pa tudi gremo lepo lagano v 15sekundah ali več .. redkokdaj na polno iz nule :)

Sedeže od racinga to pa bi imel :) ...

aja, pa pri parkiranju je potrebno pazit na prednji karbonski dodatek k odbijaču ... sem slišal da stane lepo cifro :)

Xandrej

Ja gox kaj pa boš s 120 konji... Pset smo tam! Brezveze to debatirat kolko je komu dovolj. menji je raketa zaradi tega ker je to kar je! In to original!