DS3R - testi, članki, zapisi

Začel/a garac, April 09, 2009, 09:29:51 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Včeraj smo v Celovcu tudi Ds3R malo pregledali ...

zanimiva živalca na 18colskih gumah z veliko Carbon dodatkov.

Sprednji sedeži zelo lepi, lepo se sedi, vendar je spodnji rob sedeža zelo mehek. (bolj kot v Ds3-ki z usnjenimi sedeži)

Lep avto :take_picture:

garac

Citroën DS3 racing bo imel gume bridgestone potenza RE050A
Citroën je za DS3 racing izbral gume ultravisoke zmogljivosti, ki zdržijo tudi izhodno moč motorja do 150 kW in so v osnovi narejene za stabilnost v zavojih, na mokrem cestišču in pri visoki hitrosti.

--------------------------------------------------------------------------------

Citroën DS3 racing

Bridgestone že dobavlja 17-palčne potenza RE050A gume, ki so del serijske opreme za 3-vratni citroën DS3 in gume turanza ER300 (185/65R15) za 5-vratni C3. Zdaj bodo na seznam dodali še športne gume bridgestone potenza RE050A za avtomobil citroën DS3 racing. 215/40 R18 gume bodo na voljo za vse citroëne DS3 racing, izdelane od konca leta 2010 naprej.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

Moj THP je tudi obut v Bridgestone Potenza RE050A. Edina prava odlocitev, ce se mene vprasa. RFT bi bilo pa najbrz prehudo ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

aygo

[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

DS3 R in Saturnus ...

članek v prilogi Slo.novic, Polet 19.05.2011 ...

same pohvale o DS3R :take_picture:

Xandrej

Evo ga danes prišel težkopričakovan za nas ko že samo gledamo... kaki stroj ej! Res avto je v nulo. gorazd ga ima v salonu. V 1 dnevu ima 440 ogledov oglasa... Do zdaj...

Evo lepotca:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4894297&show=1

Xandrej

Kake bremze kaki sedeži kaki karbon ej... Jaooo... Takoj bi ga mel...

Xandrej

dvorjan

Jah, Andrej, nic slinit, sparovcka odpret, pa gasa. Da ne bos samo na C5 mitinge hodil. Saj menda slisis, da se v DS3 sami fejst pubeci vozijo, pa take pa to. =)

Drugace pa ... celjusti bi jaz takoj zamenjal na mojem, pa osrednjo konzolo iz karbona, sedezev pa ne, ker bi to pomenilo menjavo vseh, ne le prednjih. =) Tako da, ce se najde kaka dusa, ki v citro katalogu najde ustrezne dele in nanje ponudi vsaj 50% popust, naj se oglasi. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Gox

Jaz bi od DS3Racinga samo sedeže vzel :) Ostalo bi kar pustil.

(oranžna barva mi ne paše, pa tiste plastike okoli :))

A ga bodo imeli za testnega? Al bodo novega prodajali z 0km?

A res bolj navita mašina, 18col feltne, plastične obrobe in sedeži nanesejo 10.000€ razlike v ceni od DS3 THP?

http://www.citroenar.eu/showpost.php?p=98066&postcount=31

ModelJT

Dražji je bol je ekskluziven. Pa še samo 2000 jih bodo naredili. Samo meni je bel bolj všeč.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Citat od: modeljt;102696Dražji je bol je ekskluziven. Pa še samo 2000 jih bodo naredili. Samo meni je bel bolj všeč.

Sicer nisem za bele avte ... sam v tem primeru, bi tudi jaz izbral belega :BigThumbs:

mato

MSrougeZX

Super zgleda samo 1 stvar mi ne gre v račun...super duper avto pol pa ta kurčev radio not in tisti mali zaslon...za 30 čukov ima da sveti navigacija...pa tudi če je ultimativni športnik.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

ModelJT

Ja navigacija je pa še zmeraj za doplačilo. Tako, da če hočeš vse imet stane na koncu okoli 32.000€. Pa še dve vrsti motorjev sta 203KM in 207KM. Pri nas samo 203KM.
[SIGPIC][/SIGPIC]