Dnevne luči

Začel/a Picdriver, Februar 07, 2010, 09:30:32 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

BT-C5

meni pa so nekaj prekinjale(Hongkong-varianta)sem jih vzel ven in je bilo podnožje(fasunga)kar precej stopljeno.Verjetni slab stik ali prevelika temperatura.Vse sem razstavil malo povrtal z 1mm svedrom pobrusil kontakte in dal noter standard HP24,sedaj dela vse normalno!
Preverite malo kontakte,da nebo prepozno in bo že vse stopljeno!
Lp.

Flukturr

Meni pa že 2 dni blinkajo na cesti naj luči prižgem.
Te ledice so res sirotinja.

Ampak na Oplih in Audijih pa svetijo na polno, čudno da so naše take blage...

LPF
C3 Exclusive 1,2i
C5 Exclusive 160 HDI BVA

Mika

Meni še nihče ni zablendal in tudi, ko se na cesti od daleč pripelje kakšna nova C5 se lepo vidijo. Verjetno kakšni starčki blendajo, ki so slabovidni. :emot64:

dvorjan

Jah, ni res. Ze tako original ni kaj prida s svetilnostjo, potem pa se te LED nadomestke noter tlacite, ko se pregrejejo, stopijo in pocrkajo. Potem pa ali utripa ali pa slabse sveti. Vseeno mislim, da bi tja noter sodila ena xx-LED zadeva, ki kuri vsaj 3W. To bi nekako svetilo. Koliko bi se grelo in crkovalo pa je druga pesem. Ja, tudi 40 LED sijalk na kupu se fanj segreje.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Flukturr

Citat od: Mika;109912Meni še nihče ni zablendal in tudi, ko se na cesti od daleč pripelje kakšna nova C5 se lepo vidijo. Verjetno kakšni starčki blendajo, ki so slabovidni. :emot64:

Moje so original, pa ko pridem mimo kake izložbe jih komaj opazim, trak je zelo tanek in šibko sveti.
Saj mene ne moti, upam da ne bo policajev...

lpF
C3 Exclusive 1,2i
C5 Exclusive 160 HDI BVA

MSrougeZX

Citat od: dvorjan;109916Jah, ni res. Ze tako original ni kaj prida s svetilnostjo, potem pa se te LED nadomestke noter tlacite, ko se pregrejejo, stopijo in pocrkajo. Potem pa ali utripa ali pa slabse sveti. Vseeno mislim, da bi tja noter sodila ena xx-LED zadeva, ki kuri vsaj 3W. To bi nekako svetilo. Koliko bi se grelo in crkovalo pa je druga pesem. Ja, tudi 40 LED sijalk na kupu se fanj segreje.

Meni še vedno prvi set sveti....
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Mika

Citat od: Flukturr;109930Moje so original, pa ko pridem mimo kake izložbe jih komaj opazim, trak je zelo tanek in šibko sveti.
Saj mene ne moti, upam da ne bo policajev...

lpF

Hm, ne vem, sem jih šel ekstra proti soncu obrnit in se vidijo zelo lepo. Glede na to, da so homologirane kot dnevne luči imajo zelo očitno zadostno svetilnosti, razen če se to sploh ni preverjalo.

Organi pregona nimajo kaj mečkat, tako pač je...

lp

Flukturr

Citat od: Mika;109940Hm, ne vem, sem jih šel ekstra proti soncu obrnit in se vidijo zelo lepo. Glede na to, da so homologirane kot dnevne luči imajo zelo očitno zadostno svetilnosti, razen če se to sploh ni preverjalo.

Organi pregona nimajo kaj mečkat, tako pač je...

lp

Na tole me bodo organi pregona kar lepo zacolal.
Bo treba izgleda iz 'avto' prestavit na vklopljene luči.

C3 Exclusive 1,2i
C5 Exclusive 160 HDI BVA

andraž

A to so prižgane luči?

Flukturr

Citat od: andraž;110436A to so prižgane luči?

To je na 'avto'.

Gori spredaj LED trak (spodaj) in zadnje luči.

LPF
C3 Exclusive 1,2i
C5 Exclusive 160 HDI BVA

Mika

Citat od: Flukturr;110437To je na 'avto'.

Gori spredaj LED trak (spodaj) in zadnje luči.

LPF

Huh, to tebi NIÈ od NIÈ ne sveti. Pri meni moraš bit slep, da ne vidiš in ne pretiravam.

Flukturr

Citat od: Mika;110442Huh, to tebi NIÈ od NIÈ ne sveti. Pri meni moraš bit slep, da ne vidiš in ne pretiravam.

O tem stalno govorim!

A imaš luči nastavljene na 'avto'?
Katere luči imaš? Jaz imam ksenon paket.

Evo slika s kataloga, tako bi človek pričakoval da sveti, in moja luč v oblačnem in v soncu:

LPF

edit: še to, avto je imel v salonu izpraznjen akumulator, to smo ugotovili ko smo želeli odpreti prtljažnik pa ni šlo. Potem so ga nafilali. Je lahko to krivo, zanič akumulator?
Sicer sem že poslal reklamacijo na servis... Vzpodbudno...
C3 Exclusive 1,2i
C5 Exclusive 160 HDI BVA

breznikar.peter

Pomojem,da je za preverit, da. Oz. povprašaj pri svojem pooblaščenem serviserju, če se slučajno,da kaj nastavljati svetilnost?

kobix67

Ne da se nastavljati svetilnosti. Takšne pač so. Na servisu so mi povedali da so takšne homologirane in organi ne morejo nič... Èa pa vseeno pride račun bom šel z njim na citroen...

ModelJT

Kaj take so, teli C5-ki v linku, ki sem jo včeraj slikal pa lepo svetijo.

http://www.citroenar.eu/showpost.php?p=110382&postcount=101
[SIGPIC][/SIGPIC]