Ami srečanje Bistra

Začel/a amipick, Januar 26, 2010, 09:52:17 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sušo

As ti boga Vojko ne najdem. Sm bil ziher da je v garaži (kjer smo raztrančiral osmico) pa sm včeraj pred službo vse premetal in ni.
Obstaja še ena možnost da je pri moji mami.
Upam da mi rata do nedelje se mimo zapeljat in še tam pogledat.
Mi je tečno ker ti "budim lažnu nadu" ampak če ni še vojska ne vzame.

janez

Citat od: amipick;73131Šušo-ja,točno ta pleh rabim,hvala.Samo da ni emental,ker takega imam zdaj.
Krtija-za nas piši 2x ribe.
Janez-to je trema,prvič bo srečal tolko sorodnikov in hoče bit tiptop,počakaj,lahko se bo jutri spomnilo še kaj crknit-upajmo da ne!

Hja zdajle amija ne bom prčkal. Se bo že navadil, ... Bolj je problem ,če bom jaz do nedelje sebi prišu. Me je zmatralo, zbolel, ležim... :argue1:

pubi2cv

Pocajtaj se....jaz sem dal to skozi že....glih u Lanterni me je zagrabilo. Timing pa tak....potem še en tedn doma sem bil čisto "out". Sledili so ostali družinski člani....bah

krtija

@janez: En šnopček po grlu pa bo. Upam, da se pozdraviš in se vidmo. Vreme tudi bo...

AgitatoR

1x ribe (morske so tut ?) in 1x nedivjačina. najraje kakšen naravni puranji zrezek v gorgonzoli.
Ne maram sveta, v katerm moraš zadovoljevati potrebe, ki jih je umetno ustvarila družba, samo zato, da te sprejemajo kot sebi enakega.

saxovts

še za @renault4 eno pečenko

gule

Da ne bom preveč govoril...na slikah je še en stroj iz serije A, ki sem si ga privoščil...zatorej so moje finančne zmogljivosti zelo padle...upam, da se boste imeli lepo...UŽIVAJTE !!!

mirchi

Mogoče še en zbledel GS Super...
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Citroenovc

Kot zanimivost - jutri je v Bistri zaključni dan (že tradicionalnih) dni Energetike (pripravlja jih FE).

Mislim da je jutrišnji dan namenjen predavanjem o virih energije, ipd.

Jaz sem žal ta vikend spet dežuren in v službi, zato se nisem niti forčkal.

Sicer jutri predvidoma končam okrog 11-12h, tako da mogoče bom vsaj na hitro skočil do Vrhnike, da vas vidim preden odšibate proti Borovnici.
OK

LP
Primož

garac

Upam, da vsaj matej in vojko prideta z Ami, da bodo ostali lahko videli, kako ta model v živo izgleda
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Kaj zdaj obstaja možnost, da na ami srečanju ne bo amija???

Lovro

Gule, čestitke za nakup diane.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

andraž

To bi bilo pa zanimivo, AMI srečanje pa nobenega Amija. Samo kakšna slika v starem prospektu...

zlikovski

No kolko nas zdaj pride skup?

janez

...kak kaže moje zdravstveno stanje zna bit ,da mi trije pridemo. Sintija ,Ami in jaz...
Pa Matej pride in Vojko. Poklical om danes še enkrat Radota (ali pa če zeko ve kaj več) in Damjana. Načeloma še en Aleš iz MBja (modri karavan)... No sej enih par amijev bomo naklamfali skup ,a ne?