Ami srečanje Bistra

Začel/a amipick, Januar 26, 2010, 09:52:17 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sušo

Citat od: janez;72278AMI: Gule, Amipick,Janez, Sušo (beri prejšni post)
Ostali: Gox, Garac, Zlikovski, Tiki, Mike666, Krtija

tole je pa moj popravek...

krka964

Kaže, da bom tudi jaz lahko prišel, verjetno bomo v mojem amiju vsaj štirj. Pa če ošpičene prekle dol padajo ....

Gox

Citat od: krtija;70253Kaj pravite na nedeljo 9.maja ...

V celi temi se je malo zgubil datum Ami srečanja ... tako da za tiste ki niso vse brali, mislim da zgornji datum drži ...

Hitro bo tukaj :BigThumbs:

Lp
Goran

sušo

OK datum nekak je potrjen. Kaj pa ura? Kdaj bi se dobil?

gule

Mogoče ob 5h zjutraj, da se lahko čim bolje napijemo...:emot46::emot46::emot108:

krtija

Da ne bo kake panike: datum drži 9. maj, ura ob 10h zjutraj, ogled ob 11h (moram še dobit vodiča, če ga ne bo bo ogled prav tako zanimiv), med 13 in 14 kosilo v gostilni ob istem parkirišču (za kosilo ne bomo komplicirali z vnaprej določenim jedilnikom - eni nebi mesa, eni zelenjave, eni sadja...pač naroči si vsak kar hoče ali pa nič). Potem pa prosto po Andreju Citroenu. Danes sem zvedel, da ne dobim dopusta, tako da se vam pridružim, če boste še tam ob 15.30. Rezervacije in ostalo bom vseeno uredil. Bi pa prosil Garača, če vas na lokaciji zbere in kontrolira podivjano ami sodrgo. Upam, da mi še ne pobegnete domov.

LP Boštjan

amipick

Sodrga bo "krivca" za vse to sigurno počakala,da mu časti vsaj eno pijačo,brezalkoholno se razume!
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Renault4

Jaz pridem samo na ogled,amija žal nimam,mi pa je všeč!

janez

Evo, "brojimo sitno" ... 007 dni do srečanja.

Ste si zrihtali dopuste za nedeljo ? Ste prestavili rojstne dneve, okopavanje vrtov, zidarije, smučarije in ostalo na kak drug dan?

Kolk je zdaj Amijev?

Vojko
Keža
Mato
Sušo
Rado
Gule

...

janez

Citat od: janez;72856...

Kolk je zdaj Amijev?

Vojko
Keža
Mato
Sušo
Rado
Gule

...

Mogoče še Damjan pripelje črno šestico... in nas je že sedem. Pa če Sušo ne zezne (heheh) bo cela kolekcija Amijev (6 in 8), razen superce. A pozna kdo koga ,ki ima vozno superco?

AgitatoR

Ha, sem bil raje tiho do sedaj. Zdaj je dokončno, da je neki druzga neodložljivega padlo lih na to soboto. Pa ob kaki drugi priliki. Mejte se fajn.
Ne maram sveta, v katerm moraš zadovoljevati potrebe, ki jih je umetno ustvarila družba, samo zato, da te sprejemajo kot sebi enakega.

krtija

Še dobro da ti je padlo na soboto, ker srečanje je v nedeljo 9.5. Se vidmo?

amipick

Kaj pa vreme?Se dobimo ne glede na vremensko stanje?Mene ne sekira, če se ami malo zmoči,samo da ne bom edini tam!
Še dva amija prideta,Skrt z svojim sinje modrim amijem ,in pa možakar,ki izdeluje tiste gume za na odbijač,z milka amijem.
Tretji bi tudi prišu,samo je trenutno na popravilu pri meni!
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

janez

Hja na to pa nismo pomislni...jaz z vremenom nimam problemov in pridem kljub temu.

AgitatoR

Citat od: krtija;72882Še dobro da ti je padlo na soboto, ker srečanje je v nedeljo 9.5. Se vidmo?

:argue1:  Svašta. Se vidmo pol ja. Sicer bom šel direkt s sobotnega dogodka in s Xantio ne s Kadilakom.

:Red-Wink:
Ne maram sveta, v katerm moraš zadovoljevati potrebe, ki jih je umetno ustvarila družba, samo zato, da te sprejemajo kot sebi enakega.