Ami srečanje Bistra

Začel/a amipick, Januar 26, 2010, 09:52:17 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

GSclub

sem si označil na koledarju. najbrž pridem, sem 6 let vozil amija.

2sv

tudi jaz bi prišel  če je 2cv dobrodošel pa če bom dobu dopust v službi  :BigThumbs:

gule

janez

Gule , boš pripeljal amija ?

sebi

Tud jaz imam namen priti z familijo, berlingo bo pa za vogalom ostal...:emot106::emot106:

AgitatoR

Mogoče bom pa celo jaz prišel s Kadettom, da vas malo spoznamk in da kakšno rečemo.

Amija ne maram, ker sem si rit spekel na havbi, ko me je mati previjala. :)
Ne maram sveta, v katerm moraš zadovoljevati potrebe, ki jih je umetno ustvarila družba, samo zato, da te sprejemajo kot sebi enakega.

gule

Keža, če srečanje bo bi probal priti...z amijem seveda !

janez

Super... nekaj se bo že scimlo s tega. Res je še nekaj časa do takrat ampak je fajn dost hitr se dogovorit.

GSclub

a tudi GSa oz. GSAja bom moral parkirati za vogal ali lahko na glavno parkirišče (seveda ne med amije, ampak nekam zraven)?

sušo

Citat od: garac;70329mogoče pa vseeno kakšna lepa slikica nastane za koledar dvaenajst

Ja če pa tole falim pol pa tud ne vem...

janez

OK, kak zaj stojimo z amiji...

Vojko  8 limuzina
Matej  8 limuzina
Keža   8 break
Sušo   6 break

Rado (sem mu omenil...)  8 limuzina
Gule (če bo šlo...)          8 break
Gorazd iz LJ (sem mu tudi omenil...)   8 limuzina
Zeko (kaj te zaj bluziš da ga boš prodal, preskušnjo na njega pa gas v Bistro)  8 limuzina

Vsi ostali simpatizerji ... imate še čas kupit kakšnega amija, drugače pa dobrodošli s kakšnim drugim citroenom.

Nedelja 9. maj ? Je ta datum dober... ?

Èe še kdo ve za kakšnega lastnika amija ga tudi naj povabi. Pa onemu na Av*onetu naj kdo email pošlje. Ga že tako dolgo prodaja... pa se naj malo vozi okol.

LP Keža  

:BigThumbs:

Zeko124

Citat od: janez;70907OK, kak zaj stojimo z amiji...

Vojko  8 limuzina
Matej  8 limuzina
Keža   8 break
Sušo   6 break

Rado (sem mu omenil...)  8 limuzina
Gule (če bo šlo...)          8 break
Gorazd iz LJ (sem mu tudi omenil...)   8 limuzina
Zeko (kaj te zaj bluziš da ga boš prodal, preskušnjo na njega pa gas v Bistro)  8 limuzina

Ja pa da se poden udere po pti...:BigThumbs:. super :Hammer3:. Tole ne bo šlo. Mogoče, če bo sreča, pridem z Radotom, o tem al pridem al ne se bo pa odločalo zadnji trenutek.

Lp
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gule

Meni ustreza...verjetno pridem !

sušo