Ami srečanje Bistra

Začel/a amipick, Januar 26, 2010, 09:52:17 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

krtija

Evo zadnje informacije: Dobimo se v Bistri na velikem parkirišču med 10 in 11 uro. Sledi ogled, sicer brez vodiča, mogoče še bolje tako. Cene so: skupinska 3.2eur, otroci 3, predšolski otroci brezplačno. Z gostilnami je bil velik križ, ker je sosednjs nabasana. Zato bo sledil krajši raid do soteske Pekel pri Borovnici (cca. 10 min lagane vožnje). Tam je precej znana gostilna, ki slovi po postrveh in 5 slapov v neokrnjeni naravi, kamor se lahko gre tudi na krajši sprehod. V gostilni moramo biti do 14.00. Do sem vse v redu. Fora pa je, da zaradi nedeljskega navala ne moremo jesti a la carte. Gospa me je prosila, če mi javite koliko je vegetarijancev, kdo bi ribe (priporočam) in kdo recimo kakšno pečenko. Ko se poje pa prosto...

NUJNO: Sporočite mi do najkasneje petka zjutraj za kosilo. Vem da bo tole mal težko ampak druge ni.

Vreme pa tudi kaže, da bo OK

Link za Pekel:
http://www.freetime.si/baza/borovnica/pekel/index.html

LP Boštjan

garac

prosto pa lih ne vem če bo ane, bomo kako amijarsko igrico pripravili
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Gox

Jaz bi pa kako pečenko. 1x  

(svinjsko ali divjo :-) )

amipick

Ej,amijarji,že ki se v nedeljo vidimo,ali ima mogoče kdo doma viška kakšen pleh,ki pride na koncu strehe od breka.Èe ja,jo lahko prinese s sabo?Poračunamo na lici mesta.
Še nekaj,moja se boji da bo edina na dogodku od nežnejšega spola,vaše partnerice pridejo ali boste sami???
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

sušo

Ma joj no. Dvakrat se okol obrnem pa natipkate dve strani...
Torej lepo po vrsti.
Keža, mnde nam bo ratal glede na to da ima Vika R.D. in da mormo isti vikend skoz spravt rajanje dveh skupin razposajenih devetletnikov...
Dež ni problem za našo 6Tico - dokler ne pada kisel ali pa so luže slane.
Jedli bi ribe. Smo štirje tko da bodo tri dovolj.
Ja, mi bomo vsi štirje.  
Vojko, verjetno misliš un pleh k drži zadnja vrata. Èe ja ga mam. Od osmice. Je to OK?

janez

Nama pa so se nakopičli problemi z amijem... menjalnik je šel rakom žvižgat. Pravzaprav nič ne žvižga, sam v četrto ne gre več. Ga bom  moral menjat... vse razdret pa še deževat noče nehat. Danes je še šla v službo z njim, jutri pa ...:emot86:

AgitatoR

Citat od: amipick;73053EjŠe nekaj,moja se boji da bo edina na dogodku od nežnejšega spola,vaše partnerice pridejo ali boste sami???

Moja bo zraven. Pa sam občasno grize.
Ne maram sveta, v katerm moraš zadovoljevati potrebe, ki jih je umetno ustvarila družba, samo zato, da te sprejemajo kot sebi enakega.

mato

jest tud pridem,če nav preveč deževalo.
Jedu bom pečenko,ribe so v vsaki luži pa še breje so no rib ne bom.

saxovts

Citat od: mato;73118jest tud pridem,če nav preveč deževalo.
Jedu bom pečenko,ribe so v vsaki luži pa še breje so no rib ne bom.

hehe to sem čaku.  js tud raj pečenko kot ribe

mato

Citat od: saxovts;73119hehe to sem čaku.  js tud raj pečenko kot ribe

He,he pr nas so ribe po dežju,kot žabe za vsakim vogalom. A ne Žiga

saxovts

Citat od: mato;73125He,he pr nas so ribe po dežju,kot žabe za vsakim vogalom. A ne Žiga

a seveda bo držal

amipick

Šušo-ja,točno ta pleh rabim,hvala.Samo da ni emental,ker takega imam zdaj.
Krtija-za nas piši 2x ribe.
Janez-to je trema,prvič bo srečal tolko sorodnikov in hoče bit tiptop,počakaj,lahko se bo jutri spomnilo še kaj crknit-upajmo da ne!
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

zlikovski

Jaz tudi pridem žal verjetno sam, možnost pa je da bo šel oče ali pa mati zraven, to ba pa cirkus ;)
Skratka jaz nebom rib, si bom pa kaj drugega privoščo.

Tiki

Jaz vrjetno pridem s kolegom ali dvema.
Kar se pa kosila tiče, bomo pa že našli nekaj za nas da bo "na lagerju" =)
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005