Ami srečanje Bistra

Začel/a amipick, Januar 26, 2010, 09:52:17 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

Hmm, Zeko ne ve nč več ko Keža, razn tega da ga boli glava =S! Tud jaz sem mislil Radota poklicat, kaj misli naredit, če bo kaj šel, prejšnji vikend sem bil pri njem pa je rekel, da gre...

Èe gre verjetno pridem zraven, seveda odvisno od tega kaj bom naredil danes (naslednji teden 3 kontrolne +)....

Kaj ko bi mi tole srečanje prestavili za 1 mesec, eni bi se pocajtali, vreme bi blo boljše, morda bolj učinkovita organizacija, pa morda še kak Ami več ==). No zdaj je kar je...

Upam da se vidimo :BigThumbs:!

P.S. ko izvem kaj več sporočim.

Zeko
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

zlikovski

Do bistre prideš pri vrhniki dol?

garac

Zlikovski, tako je, iz Ac boš zavil za vrhniko, potem pa na semaforju levo in na naslednjem semaforju na vrhniki spet levo.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

garac

Citat od: Zeko124;73226Kaj ko bi mi tole srečanje prestavili za 1 mesec, eni bi se pocajtali, vreme bi blo boljše, morda bolj učinkovita organizacija, pa morda še kak Ami več ==). No zdaj je kar je...

Zeko

Zeko organizacija je pač takšna, kot je, kot ste si amijarji to zamislili, osebno nimam pojma, jutri sem samo en izmed obiskovalcev in me prav zanima, kaj ste nam pripravili.

Vem, da se je Bošti potrudil in kljub temu, da nima amija nekaj pripravil za vas in nas.

Osebno sem zadovoljen, da si bom ogledal Bistro, saj se drugače najbrž ne bi odpravil tja.

Datum je vedno lahko sporen, nekateri hodimo tudi v službo, drugi imajo ob službah tudi družine in je vse skupaj še težje uskladiti.
[SIGPIC][/SIGPIC]  

janez

Citat od: garac;73232Zeko organizacija je pač takšna, kot je, kot ste si amijarji to zamislili, osebno nimam pojma, jutri sem samo en izmed obiskovalcev in me prav zanima, kaj ste nam pripravili.

Vem, da se je Bošti potrudil in kljub temu, da nima amija nekaj pripravil za vas in nas.

Osebno sem zadovoljen, da si bom ogledal Bistro, saj se drugače najbrž ne bi odpravil tja.
...

Zdaj si me sploh spomnil, da pojma nimam kaj se bo sploh dogajalo. Meni v osnovi se je tudi šlo da vidim Bistro, da je par amijev parkiranih... Boštjan je pa tudi edin ,ki je nekaj pripravil-zrihtal. No vse pohvale njemu, mi pa se tja pripeljimo in nekaj bo že ... ,če ne drugega en lep dan z amiji in ostalimi citroeni.

garac

Pride pa tudi šef mamamija! Zeko, lahko se boš z njim pogovoril o slabem logotipu, klubu in vseh ostalih tvojih zamislih.
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Tiki

Fantje danes je v Novem mestu Cvičkarija, tako brez zamere če bom malo mačkast prišel jutri. =) hehe
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

saxovts

@Janez lahko prideš tudi do žirou pa potem skupaj odpotujemo?

gule

Citat od: Lovro;73214Gule, čestitke za nakup diane.

Hvala Lovro:emot64::emot64:

Zeko124

Tak pubeci, pridem z Radotom 80%!! To bom videl še jutri zjutraj ampak načeloma ja...

Pridemo v 2h možnih kombinacijah, torej Rado, Zeko + njegovi tamali ali pa obstoječa kombinacija + ostali trije člani moje familije.

Tak da se še en lep rumen Ami pripelje pred Bistro jutri (sicer po stari cesti).

Tak, veselim se snidenja z Kežo, Garačem, Vojkom ter vsemi ostalimi, še posebaj pa z Žigo!

Torej nasvidenje jutri :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

krtija

Da jutri ne bo kake pomote: rezervirano je le za tiste, ki ste to javili. Ostali vsak po svoje. Miz mislim, da ne bo zmanjkalo. Organizacija je taka, kot smo si jo naredili in mislim, da bo jutri vseeno super, če si boste (bomo) tako naredili...Aja, tisti ki imate rezervirano bodite do 14.00 v Peklu. Jaz se vam pridružim pol ure kasneje.
LP

Nekaterim sigurno ne bo kaj v redu, tako pač je.

zlikovski

Velja, si bom za vsak slučaj naštimo navigacijo.

Citroenovc

@Zlikovski - mislim da je že na Vrhniki na križišču s semaforjem tabla za Bistro. Pa mislim, da se boš tudi brez navigacije komot znašel ;-)

Jaz sem malo sešteval in odšteval minute - pa mislim, da mi celo uspe prit do 11h. Pa v muzej bi potem tudi šel - tak da če ravno kako minuto kasneje doCitroeniram - dajte še par min po 11 prosim počakat ;-)
OK

LP
Primož

Zeko124

Citroenovc se bo seveda zgražal, pa vseeno...

http://www.youtube.com/watch?v=zD3THvEDCMs

Tole sem posnel danes, pa vendar, opozarjam da je video ZELO slabe kvalitete (Nokia), ker me je žal na cedilu pustila Sonyjeva kamera....

Tak veseli me da sem vas spoznal (nekatere), pa se vidimo naslednjič....

Zeko

www.keramika-genorio.si

Citroenovc

Ne vem, zakaj naj bi se zgražal ...

Škoda, da nisi predstavil malo rumenega AMIja in pa voznika/lastnika.
Po hitrem ogledu je AMI praktično "u nulo". Odlično.

Kar se pa srečanja tiče - lepo je izpadlo. Sploh glede na to, da je še včeraj visela v zraku možnost za 1mesečni premik termina ;-)

Bistra se mi sicer zdi malo zanemarjena in nevzdževana. :-(
Brez vodstva je tudi precej premalo informativnih tabel. Škoda za ta naš tehnični spomenik. Bi bilo lepo, da pristojni malo napraskajo skupaj novce in vložijo malo tudi v sam objekt.

AMIji pa svetski :-) Lepo je bilo videti na kupu nekaj zanimivih primerkov.

Oni olivni je sicer pri odhodu nekam glisiral pa smo "hidravliquefriki" čakal, če je to morda kaka konverzija in se skriva pod plehom kak GS ;-). Kežin je v vidno dobrih rokah in bo kmalu boljši kot iz tovarne. Vojkovega itak občudujem že vrsto let (pa še vžgal je ;-) ). Rumenega sem itak že pohvalil in mi je bil res 1A. 6tici sta itak krasni. Sploh "Berlina" je še danes totalni odbitek oblike. Skrtov je v uporabi in pridno nabira kilometre. Oni "kabrio" je tudi dobra konverzija. "Milka" AMI se sicer ne bo najlepše spominjal tega dneva, ampak sem pripričan, da bo Božo uspel porihtati zadeve kot se zagre. Èe sem katerega izpustil - to ni zanalašč.

Lovrova DSka je pa tudi popestrila dan. Lovro, lepega Chevrona imaš. In verjamem, da boš popedenal "malenkosti", kot si jim sam rekel.

Mirchi je upam uspel prit domov.

Fajn je blo videti staro klapo, spoznat nove ljudi. In v upanju na AMI&Co raid po soški dolini :-)
OK

LP
Primož