Ami srečanje Bistra

Začel/a amipick, Januar 26, 2010, 09:52:17 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

Hehehe točn tako, Gaši, mi je žal da nisem mogel ostat do konca. Pa drugič. Skratka zeblo te najbrž ni (pridem jaz v kratkih rokavih, Gaši pa v jopi in kapi ;-) ). P.S. kaj sem res tak suh ? LP
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Lovro

Lepo je izgledala tista skupina amijev, sploh zato, ker na cesti že kar lep čas nisem videl nobenega in zanimivo, tudi dian ne vidim več. Na srečo se vsaj kakšen spaček kdaj pripelje mimo po cesti.

Ja res, prav nenavaden je bil pogled na toliko amijev skupaj. Tako lepo so bili razporejeni, da prvi hip niti nisem vedel, kam naj parkiram, da ne bi motil njihovega razporeda. No, pa so bili fantje uvidevni, Garač je odmaknil stole in mi naredil prostor, da sem lahko kljub vsemu parkiral pri enem izmed amijev.

Jaz sem se sicer tam ustavil za kake dobre pol ure, tako da kakšnih poznanstev nisem utegnil razviti. Sem bil pa zelo vesel srečanja z nekaterimi starimi klubskimi in forumskimi znanci (Amipick, Matej Skrt, Citroenovc, Renata), s katerimi sem spet lahko malo podebatiral, saj zadnje čase nisem ravno kaj dosti aktiven udeleženec srečanj in jih že dolgo nisem videl. Ampak glede na to da je bilo srečanje res blizu mojega doma, sem pa res moral vsaj malo iti pofirbcati in pozdraviti ljudi, pa še lep dan za vožnjo z žabo je bil.

Ker sem se zelo kmalu odpravil naprej, žal nisem utegnil podebatirati še z ostalimi, tako da sem med odhodom nekaterim (npr. Garač) le pomahal skozi okno avta oz. sem jih opazil šele, ko so že odhajali na ogled muzeja. Pa drugič - itak imam v planu iti na ljubljanski raid.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

garac

@zeko, škoda, da nisi ostal malo dlje, bi lahko malce pošlatal mojo mošnjo, pa lahko bi se skupaj z nami povzpel na 250m visok slap el diabolo. Pri vzponu sem snel velur, pa kapo tudi
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

zlikovski

zlikovski

Citro oldiæi iz prejšnje ere.

zlikovski

Ni manjkalo tudi velikih umov današnjega časa v disciplini ''fizika''
Z leve (Garač, Gox, Keža)

bumbar

Pozdrav!

Srečanje je blo fajn ja. Že po videzu se najbrž lahko vidi, da sem neki jedec ne, ampak te postrvi kak, ki, zakaj mi ni jasno. Oštir=za v rit nabincat. Postrežba pa taka. Pri računu pa se je malo zataknilo se mi zdi no. Sej se je plačalo, pa vse, samo se mi zdi, da predrago! Taka kosila v prihodnje ne hvala. Samo en podatek baje je bilo 13. postreženo postrvi je reko oni oštir na računu 22kg postrvi, čaki malo kolko je porcija postrvi ponavadi težka? No potem takem bi moral vsak od nas pojest slabi 2kili postrvi nevem no če so bli ki kaki taki junaki ajde jaz pa mogoče še Gaši(brez zamere) ne pa to ni mogoče 2 kili rib pojest. No me zanima kaki komentar, mogoče pa se motim pa je samo meni ostala ta gostilna v slabem spominu.

lp Aleš

garac

Jah, aleš, ne vem koliko je porcija rib v oštariji, res, da smo dobili 2 kosa in okusni sta tudi bili. Mene račun niti ni motil, saj sem najbrž plačal več, kot pojedel, a se ne sekiram. Težko je dobit oštarijo za toliko ljudi, sem vseeno vesel in hvaležen Boštjanu-Krtiji, ki se je maksimalmo potrudil.
Glede postrežbe, pa saj veš, vprašaj goxa, naročil belo kavo, dobil laško. O prijaznosti oštirjev nima smisla zgubljat besed, ampak, briga me, imel sem se super in to je bistvo.
 Do devetih zvečer smo še modrovali pred mladinskim centrom v Borovnici, tako, da zame je bilo vseeno super. Lepe stvari mi bodo ostale v spominu, tiste slabe bom pozabil, gostilne pač ne bom priporočil nikomur.
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Lovro

Ali ste bili v gostilni v Bistri ali tisti v Peklu?
Lp. Lovro

Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

garac

V Peklu, Bistra je bila zasedena
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Lovro

Zanimivo, res me sicer tam že 7 let ni bilo, ampak jaz sem bil vedno zadovoljen. Hrana je bila vrhunska - s tem mislim na postrvi s pečenim krompirjem in njihovo tatarsko omako.

Osebje je bilo vedno prijazno, res pa je, da smo tja hodili v skupini največ 6 ljudi. Mogoče je gužva naredila svoje. Res pa je, da je pred kakimi 14 leti tudi en moj znanec bil nezadovoljen s postrežbo, vendar, ko sem kmalu za njim šel tja, je bilo vse OK. Mogoče imajo kdaj slab dan? Prav škoda, da se vam ni dobro izšlo.

Sem prav malo presenečen, ravno sem zadnje čase razmišljal, da bi šel po dolgem času spet tja. Bomo videli, kako bo takrat.
Lp. Lovro

Citroenovi starodobniki:

Zeko124

Hehehe, Lovro, al pa maš VIP mogoče, da ti tak strežejo :))!

Kot pravim, legenda dneva je bil Zlikovski, skoro vsakič, ko si ga pogledal z rokami v varžet ;-)!

Res mi je žal da nisem mogel do konca ostat, no pa drugič...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

sušo

Še jest napišem.     Mimogrede ne nisem šele zdaj prpeljal domov...
Mel smo se fino. Družba je bla odlična. Otroci več kot zadovoljni s TMS-jem (skor nism mel cajta gledat k je blo tok zakajev in oči lej to oči lej to...) v glavnem zelo zadovoljen. Mati se je pritoževala nad predolgim maršem čez muzej (ma še prve noge pa so že mal zmatrane). Škoda da nismo vseh devet Prijateljev postavli v vrsto da bi jih ovekovečli za zmeri - sej ne da sem skeptik sam tole je blo zelooo edinstveno. Vsekakor navijam za naslednjič. Ja štarija pa štarija. Smo mal pomagal s prostovoljnimi prispevki da ni Boštjan sam kril razlike... No comm. Ribe so ble zelo okusne in fino pečene sam je pol vse skupi mal zvodenel zarad kelnerja pa cenovnih akrobacij. Škoda.
Ma ja tko k je napisu Gaši. Pač ne bom priporočil nobenemu te gostilne. Smo pa že bili prej parkrat tam z družino pa je bilo vedno ok. Ne vem. Mogoče pa je res kej povezan z imenom. Mal heca, kenede.  
Nč, k potegnem črto pod vse je bil to res dan zmage (9.5.) Smrt fašizmu, svoboda narodu na veke vekov...

garac

Dodam še sam nekaj foto utrinkov. Še dobro, da ste po večini kmalu prišli, saj so obiskovalci začeli prihajat kar zgodaj. Prispel sem ob 9:49, prvi se je mimo peljal Zlikovski (falil-garmin ga je nasral). Potem je kmalu klical Sušo, da je na poti, presenetili so me vrhničani, pa mirchi, pa ne vem no, kar prihajali ste. Iz minute v minuto sem bil boljše volje.
Svoj avto sem preparkiral cca 27x, saj je bilo kar težko zasesti čim več prostora, Žigova vrata so prišla prav.
In pripeljala se je tudi ona. Ona? Èrna šestica limuzina, je še kak oblikovno grši avto na tem svetu? Morda pujs, spak, žaba? Oh, i love it:take_picture:
[SIGPIC][/SIGPIC]  

garac

In priropotal je Vinko z avionom brez kril, z nekim čudom iz renault4 narejenim al kaj že? Bosanci, ki so prispeli z busom, bi se kar takoj noter vsedli pa brum, brum... ajde braæo, za vas je golf2.
En gospod ni verjel, da gre za citroenovo mehaniko, 3x je ponovil iz česa je to? Pa kdaj si ga je naredil...kateri letnik je? Celo o BMW mašini je bilo govora haha

Keža in g.Èeh sta malce pokukala pod pokrov spake. No možakar se odpravlja na raid Moskva, torej s Citroënom do rdečega trga
[SIGPIC][/SIGPIC]