Tomos 2 CV 1961

Začel/a janez, Januar 26, 2010, 08:51:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

... vrata - kopije... Seveda ne pašejo, panti so napačne oblike in nasedejo na steber. No nekak sem jih spasal vendar je pant odstopil zaradi slaih točkovnih zvarov, ki so bili narejeni na vsakih deset cm. No pa to ni edini problem s temi vrati... Zdaj se zapirajo.

janez

Tako, včeraj sem snel karoserijo s šasije in sedaj moram poštimat spodnji del ter okvir nad vetrobranskim steklom. Pa zaščita in lahko pridejo iskat...

Na koncu še haube poštimama pa bo.

zlikovski

To zgleda kot če bi mel proizvodnjo, ne pa delavnico!:emot112:

garac

Ne me basat, tole bo mir za naslednih 50 let. Super:emot112:
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

saxovts

bravo keža odlično delo. Nad tvojimi izdelki sem zmeraj navdušen.:BigThumbs::emot112::emot112:

andraž

Èe bi šel na kakšno tekmovanje v obnovi A modelov, bi bil zmagovalec vnaprej znan! Vrhunsko!  :emot112:

mirchi

Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

janez

Hvala, hvala... se nadaljuje...

... v torek.

2sv

Citat od: saxovts;70607bravo keža odlično delo. Nad tvojimi izdelki sem zmeraj navdušen.:BigThumbs::emot112::emot112:
pod tole se pa še jaz PODPIŠEM   lp.:BigThumbs:

mato

Citat od: 2sv;70662pod tole se pa še jaz PODPIŠEM   lp.:BigThumbs:

Kdor zna ta zna. Se strinjan keža ti si car.

janez

Počasi gre h koncu...

Varjenje raznih detajlov s spodnje strani in čiščenje,temeljna barva...

janez

... tesnenje vseh spojev na spodnjem delu.

Zdaj moram zamenjat tisto prečko na gornjem delu ...nad šipo. To si zmeraj pustim za konec. Potem pa še znotraj očistim, temeljno barvo, tesnilno maso in na koncu vse v body zaščito.

Gox

Prav lepo je videti tako vse poštimano in brez rje :BigThumbs:

Lp
Goran

andraž

Ko tole gledamo, smo lahko bolj mirni tudi vsi, ki takih stvari ne znamo narediti, ker vemo kdo bo saniral težave na naših A-jih, ko se bodo pojavile!

Lenko

Komaj čakam da bom tud mojga videl v takelem stanju.