Nakup C4

Začel/a Markolin, Januar 08, 2010, 11:12:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Markolin

Brat kupuje drug avto in se je malo zagledal v C4 1.6 hdi sx letnik 2006 in cca 70Kkm. zanima me kakšne izkušnje imate s tem avtom oz, na kaj je treba biti pozoren pri nakupu. Iz oglasa je razvidno da gre za privat prodajo ampak nikoli ne veš kako in kaj

Hvala za informacije

Markolin

Gox

A se ta C4-ka prodaja privat?

Slike so slikane na parkirišču Citroena KP, znotraj ograje.

Lp
Goran

Markolin

Morda ga je dal notri, ker sem videl da citroen koper tudi enega prodaja, bom pogledal, če je isti

Burzum

po mojem je nakup c4 brca v temo. tako zanič avta pa že nisem nikol vozu. volan je kr neki, pregeld zanič, sedeži bedni, menjač prenizek.

tist ki ga je kupu, priporočam zdravila za živce:funny34d:

mato

Citat od: Burzum;71580po mojem je nakup c4 brca v temo. tako zanič avta pa že nisem nikol vozu. volan je kr neki, pregeld zanič, sedeži bedni, menjač prenizek.

tist ki ga je kupu, priporočam zdravila za živce:funny34d:

A jih ti redno jemlješ

Burzum

ne, ker nisem lastnik krš avta c4

mato

Pa zgleda da si živčen, ker si se lotu kritizirat.

Burzum

tomaz555

Buzum v Sloveniji v slovenskem jeziku imamo v avtu MENJALNIKE. Menjače pa imate v vašem svetu srebernih zvezd ....lp

Citroenovc

Vidim, da smo dobili vseznalca, ki zna pljuvat brez utemeljitve. To bo še špas.
OK

LP
Primož

Burzum

Citat od: tomaz555;71603Buzum v Sloveniji v slovenskem jeziku imamo v avtu MENJALNIKE. Menjače pa imate v vašem svetu srebernih zvezd ....lp

a men imaš za neslovenca?:take_picture:

dvorjan

@Burzum:
Glede na nacin tvoje komunikacije je prakticno vseeno, kaksne narodnosti si. Ocitno je, da je pogovor s teboj nemogoc.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

Pride pa vsake tolko en taki :Hammer3::Hammer3::Hammer3::Hammer3:

franci

Citat od: Xandrej;71632Pride pa vsake tolko en taki

Kaj pa češ... :emot112:                                                                                              Meni se vseeno zdi malce drag. Avto je vseeno star 4 leta, pa za 8 jurjev? No ja...

Markolin

Tema je pasee in nima smisla več komentirati

LP

P.S.

@Burzum
Upam da boš upošteval nasvet, ki sem ti ga poslal po Emailu.