Nakup C4

Začel/a Markolin, Januar 08, 2010, 11:12:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

M_M

Jaz sem ga kupil 14 dni nazaj. Letnik 2005, zelo lepo ohranjanega za manj kot 6k€ - z zimskimi in letnimi gumami ter letno vinjeto :BigThumbs:

Zaenkrat s kupljenim več kot zadovoljen.

Burzum

ok

da malo razložim umirjeno. hotel sem kupit rabljenega c4 3vratni model. zaunanjost je zelo lepa, predvsem zaradi zadka. vendar notranjost je obup, razen volana (kar je itak najboljši volan, ki sem ga kdaj vidu). Osrednji merilik je zelo slabo viden, radio grd in zastarel, digitalna klima mi ni všeč (nasploh klime v avtih so mi nepotrebne), menjalnik bi lahko imel 6 prestav in malo drugače postavljen),...

zamenjava radia je žal nemogoča! Lahko se ga zamenja, sam potem gumbi na volanu so neuporabni in display za radio isto. kje je tu logika? rad bi povezal ipod, a s tem avtoradiem je nemogoča.

Vozilo je slabo vodljivo v ovinkih, pri hitrosti 80km/h se volanski obroč močno  trese.

M_M

Digitalni merilniki tudi meni nikoli niso bili všeč, a se hitro navadiš, nikakor pa niso nepregledni. Glede klime - stvar okusa. Lahko je preprosto ne uporabljaš... ali pač pošiščeš model brez klime, čeprav dvomim, da ga sploh najdeš.

6 prestav bi si tudi jaz želel v svojem C4. Že pri 90 so obrati precej višji kot pri Xsari, ki sem jo imel prej, na AC pa bi bila 6. prestava še toliko bolj dobrodošla.

Zamenjava radia ni nemogoča, je pa nesmiselna, saj lahko s stroškom enega povprečnega avto radia dokupiš modul (xcarlink), ki ti omogoča povezavo z iPod, prebere MP3-je z USB ključa ali SD kartice.

Èe se trese volan, mislim da je potrebno obiskati vulkanizerja, da scentrira kolesa.

dvorjan

@Burzum:
In ti si si tako mnenje o avtu ustvaril na podlagi 1 ogledanega primerka rabljenega vozila? Vau.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Burzum

Citat od: dvorjan;71660@Burzum:
In ti si si tako mnenje o avtu ustvaril na podlagi 1 ogledanega primerka rabljenega vozila? Vau.

niti ne

sta bila 2 modela c4 5vratni in 3 vratni. oba letnik 2006, iste barve a 3 vratni model je imel več prevoženih km.

Gox

6-to prestavo dobiš pa v različici z 2.0Hdi 16V motorjem, s katerim se C4-ka prav lepo pelje.

Burzum

garac

Burzum, oziroma MorbidGapy! Prosim, da ponovno preberš pravila foruma. Èe misliš kakat v vsako temo, boš kmalu lahko kakal na dopustu v toplicah.

Hvala za razumevanje!
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Burzum

se oproščam, ker sem hotel povedati svoje mnenje oz. resnico o c4 (kar pa verjetno nekatere zelo boli)

Mike666

V Banovcih majo baje neko akcijo ta teden. Pa še toplo vodo majo. ;)

susterd

Mislim, da nakup C4 ni brca v temo. Avto je primerljiv z golfom pa še cena rabljenega je nižja, na izgled je lepši, pa še vsak kmet ga ne vozi.
Kvaliteta pa je primerljiva, ker tudi WW ni več tisto kar je bil.
Ima določene probleme ta avto ampak nič resnega.

tct

C4 je sprejemljiv le 5 vratni, pri trivratnem na nobenem parkirišču ven ne prideš pa še grd je zadaj ko prešič, kot bi jim idej za obliko zmanjkalo za zadnjimi vrati. 1,6 bencinar je zelo slab, ker žre ko majmun, pa je lahko 100x od sodelovanja z BMWjem. Kolega iz službe ima tako Picasso, pa poroča od 9-13l, ga pa ne špara. Sodoben avto ne bi smel toliko popiti kljub teži in velikem profilu. Torej izključno dizel pride v poštev. Za tako star avto je to pretirana cena, zbijajte jo za 20%. Pri dizeljnu se pazite Siemens sistema in absolutno pazite na stanje filtrov za nafto. Posebej še tesnost pri sesanju nafte, če ima nizkotlačni sistem na HP črpalki in ne potisni v tanku. Pri pomanjkljivem sesanju pride do zraka v CR, kar zariba dizo ali celo ležaj, ki potem odkruške in špene pošilja v CR, dize so pa po 400€, pumpe po 1000€, pa še očistit se ne da več nikoli.

Burzum

http://images.*********/3689428/2_530.jpg
takega se pa splača. ga grem jutri pogledat, tak da 90% je možno da ga kupim

slabo sm prebral pravila foruma, da ne znam fotk in povezav dajat gor

Markolin

Citat od: Burzum;71911http://images.*********/3689428/2_530.jpg
takega se pa splača. ga grem jutri pogledat, tak da 90% je možno da ga kupim

slabo sm prebral pravila foruma, da ne znam fotk in povezav dajat gor

Beri ponovno!!!

ADMIN

M_M

Citat od: Burzum;71580po mojem je nakup c4 brca v temo. tako zanič avta pa že nisem nikol vozu. volan je kr neki, pregeld zanič, sedeži bedni, menjač prenizek.

tist ki ga je kupu, priporočam zdravila za živce:funny34d:

A zdaj ga boš pa kupil? :take_picture: