1983 Visa II Super E

Začel/a mlubej, November 12, 2009, 01:14:36 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mlubej

Pozdravljeni,

pol leta sem že ponosni lastnik omenjenega avta, ki sem ga dobil kot darilo od soseda, ki je avto podedoval po očetu. Avto je super, z vožnjo sem zelo zadovoljen, vozim se tako ali tako samo po mestu, spravim jo v vsako luknjo, ljudje gledajo, želijo odkupit, vendar je ne dam.

Imam pa sedaj eno težavo in sicer, kupil sem ji namreč zimsko obutev, potem pa ves razočaran spoznal, da felge nimajo sredinske luknje in z tem posledično pri marsikaterem vulkanizerju odpade centriranje. Zanima me, če se je mogoče kdo ukvarjal z podombnimi težavami na mariborskem koncu in če, kako jih je odpravil.

Za vse odgovore se v naprej lepo zahvaljujem.

P.S. Slike sledijo...

andraž

Nekateri vulkanizerji, predvsem tisti, ki imajo obrt čez 20 let imajo še centrirke za taka platišča. Malo povprašaj kje na tvojem koncu je kakšen tak.

Xandrej

Imajo jo vsi citroenovi servisi! Ter Na tržaški vulko ter cizerl!

mlubej

No, naj povem, da imam že zmontirano, ravno sem se vrnil od Lamuta iz Miklavža... na Citroenu pri Kolmaniču sem bil dopoldne, pa mi je odsvetoval, češ da jim ne centrira dobro... Z Zaverskim sem se tudi pogovarjal, ima, samo bi moral čakat do torka... v glavnem zadeva je urejena, danes poslikam in obesim gor...

Xandrej

Ja načeloma v tej gužvi ki jo imajo vsi vulkanizerji dandanes s temi sezonskimi montažami si itak imel srečo, da ti je sploh kdo naredil. moraš celo glavo na mašini zamenjaz pa se jim ne da...

mlubej

Ja, saj vem kako je. Sicer pa je potekalo tako, se pripeljem, njih pet zaposlenih zunaj kadijo, nobenega avta nikjer. Parkiram noter, stopim ven in za mano naenkrat štirje avti in dva tovornjaka... res sem imel srečo :)

Mike666

Tako srečo mam jaz vedno na tehničnem heheheh

2sv

Citat od: Xandrej;61763Ja načeloma v tej gužvi ki jo imajo vsi vulkanizerji dandanes s temi sezonskimi montažami si itak imel srečo, da ti je sploh kdo naredil. moraš celo glavo na mašini zamenjaz pa se jim ne da...

točno tak neljubi se jim ker so gospodi jaz sem imel podoben primer ko sem hotel menjati na spačku potem sem menjal sam doma brez centriranja in nič ne trese ker niso take velike brzine pa še prišparal sem  ha.ha.ha:emot112::BigThumbs:

mlubej

No, pa po dolgem času nekaj slikic mojih dveh lepotic...

[ATTACH]27546[/ATTACH]

[ATTACH]27547[/ATTACH]

[ATTACH]27548[/ATTACH]

[ATTACH]27549[/ATTACH]

mlubej

Aha, trenutno Visa ni mobilna, ker mi je šla bencinska črpalka(v motornem prostoru) in čakam na novo. Za novo bom dal celih 12€, samo če je nimaš, pač avto ne gre nikamor. Komaj čakam, da se to uredi, saj snega še nisem sprobal z novimi gumami.

garac

Lepa visa je, kaj piše na nalepki zadnje steklo levi spodnji vogal? Jeklotehna?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

mlubej

Piše Jeklotehna avtomobili, to je predvidevam še od dne, ko je bila kupljena.

mlubej

No, danes smo zamenjali bencin pumpo (strošek celih 12€) in Visa je spet mobilna :)

mlubej

Qrc, Visa spet ni mobilna, predvidevam, da je težava spet v nafti, ki je še verjetno ostala v tanku. Kaj predlagate, da bi tank spraznil ali vzel dol in spral? Ker očitno nekaj nafte vedno ostane v tanku ali pa kakšna tretja rešitev?

Lp

andraž

Kaj pa dela nafta v tanku, če si menjal bencinsko črpalko?????