debelorita Xantijuša

Začel/a AgitatoR, November 10, 2009, 05:57:58 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

psihopat100posto

zlikovski

Èestitke, pa da boš dober oče.

garac

Èestitke, pa da bo sin zdrav!
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Èestitke, za novega Citroenarja :BigThumbs:

aygo

Èestitke in novim dogodivščinam naproti.
[SIGPIC][/SIGPIC]

AgitatoR

Hvala za čestitke in želje.
Ne maram sveta, v katerm moraš zadovoljevati potrebe, ki jih je umetno ustvarila družba, samo zato, da te sprejemajo kot sebi enakega.

AgitatoR

Mali pridno raste in je iz dneva v dan drugačen. To šele po slikah vidiš, v živo, ko ga vsak dan gledaš, ne porajtaš.

Rabim info. Kje v LJ ali okolici je kakšen majster ki čisti injektorje z UZ ?
Da obvlada zadevo in ni oderuški.
Ne maram sveta, v katerm moraš zadovoljevati potrebe, ki jih je umetno ustvarila družba, samo zato, da te sprejemajo kot sebi enakega.

Mike666

AgitatoR

Na Vrhniki. :)

Sem klical. 15€ po komadu. Bom peljal zrihtat ko bo avto podrt - veliki servis.
Še šponer mikrojermena dobim, pa poslikam zbran material.

AgitatoR

Moj Lovro ima danes 7 tednov. :)

In če koga slučajno zanima, sem si končno vzel čas in fotkal material za veliki servis. Slučajno še kaj manjka ?

Pa (ABC) gasilni aparat sem končno kupil.

http://s8.mojalbum.com/avtomobilizem-foto_6851848_7689192_zoom_18584916.jpg

firbec

A lahko napišeš koliko si dal za material?

Boš sam šraufal?

AgitatoR

Kar je na sliki je bilo cca 300 € +-10%.

Šraufal bo moj mehanik.

+ 60€ in potni stroški bo pa še čiščenje injektorjev.

Več kot 1/3 vrednosti avta bo vse skupaj.

Samo avto hočem imeti dokler ga pleh ne z...be. Zdej ma 284.000 km.
Res da ni varen, je pa hudo udoben in s tem motorjem čisto dovolj dinamičen za moje potrebe.
Sploh ker ponucam tank pa pol bencina na mesec se mi ne splača dajat 8 jurjev za bencinski exlusive C5 break, da bo pol pred bajto stal.

AgitatoR

Da me ne pozabite...

Tole je že nekje tri mesece zmontirano.

Tavelka luč je 18W neonka, na mestu kjer je drugače original. Ker sm pri 'tačoravih' in je original bolj brljivka. Tisto na desnem boku sem pustil tako kot je.

Okrogla je pa na LEDice in je nad glavo bodočega predsednika države - mojga sina :), da v temi vidiš kaj delaš. In me med vožnjo ne moti.

AgitatoR

Mal novih stvari.

Tamal je uspešno 'pripuzal' v 8. mesec ter pridno raste in se razvija.

Avto:
Prevoženih ima 'že celih' 289.000 km. Precej počasi se nabirajo tej kilometri.

Pri Novaku sem konec junija pustil 240€. Ker je poslušnost odpovedal zadnji regulator višine.

Ob tem sem zvedel da sta prednji bunki bolj švoh in kmalu zreli za menjavo. Kako je cenovno nova/obnovljena in kako je s kvaliteto obnovljenih ?  Bi takrat pri Novaku sam vprašal, samo nisem sam prevzel avta.

V prednejm desnem kolesu nekaj 'zvončklja' ko se pelješ po neravninah. Na manjših manj, na večjih bolj.
Ko je bila stvar še precej manj izrazita se je slišalo samo pri odprtem oknu, sedaj se tudi pri zaprtem in večji hitrosti. Takrat ni bila njiker na prednjem delu podvozja ugotovljena zračnost.
Zavornih čeljusti se pa tut ni narazen dajalo pa podmazovalo. Bi lahko blo kej v tej smeri al bo kakšen končnik, ki ga zelo počasi jemlje konec ?

No, avto gre v vsakem primeru na dvigalo, pa da mehanik (ki mi šraufa vse, razen hidravliko), pogleda kaj je na stvari.

Kakšno mnenje ?

P.S.
V 3. mesecih nikakršega mnenja o predhodnem postu ?
In v 6. (skoraj) nobenega o velikem servisu.

Težki outsajder .?!

ModelJT

Ne vem zakaj bi morali komentirati. Pač dal si par novih lamp v avto. Včasih je še bolje, da so/smo tiho.
[SIGPIC][/SIGPIC]