debelorita Xantijuša

Začel/a AgitatoR, November 10, 2009, 05:57:58 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

AgitatoR

Do sedaj se pri avtu ugotovil dve nepopravljivi napaki.

- 'Ajnšlag' ima tak kot kakšen 12 tonc z dolgim kesonom.
- Pri ventilaciji nima možnosti nastavitve 'prednja šipa in noge'
Ne maram sveta, v katerm moraš zadovoljevati potrebe, ki jih je umetno ustvarila družba, samo zato, da te sprejemajo kot sebi enakega.

grozny

Citat od: AgitatoR;65855- 'Ajnšlag'......

kaj če bi pisal slovensko??
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

AgitatoR

Ne maram sveta, v katerm moraš zadovoljevati potrebe, ki jih je umetno ustvarila družba, samo zato, da te sprejemajo kot sebi enakega.

vogiv

res nevem katero xantio imaš ti da se neda nastaviti gretje noge okna  mamo 3 doma pa se na vseh da nastavit:argue1:
Važno je doživetje. Vse ostalo je blef. zgodovinar Damjan Ovsec razložil razliko med spaèkarjenjem in drugimi avtomobilisti:Hammer3:

vsx

Saj pozicijo verjetno ima, samo mu po moje ne piha. lahko je katera od loput sneta, oz. zajla. Ali pa je presedlal v Xantijo iz vozila višjega ranga, pa je malo razvajen.

LP

grozny

kokr mam js izkušnje če daš pihanje v noge piha vse povsod samo loputice je treba odpret
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

AgitatoR

Razvajen seveda sem. :) Boljšega avta od avta višjega srednjega razreda pa tut še nisem imel. Niti ga ne rabim.

Èe nočem ravno prižigati klime, moram imeti pihanje nastavljeno samo na prednjo šipo, če nočem da se mi vse rosi. Takrat zebe v noge. Èe nastavim pihanje samo v noge pa je seveda toplo v noge, samo rosi se prednja šipa.

Èe nastavim na pihanje v noge mi prav nič ne pomaga, če mi lahko tut v glavo šopa istočasno. :)

Kaj pa porečete na porazen obračalni krog ?
Predvsem v rikverc.
Kolnem vsakič sproti, sam se bo treba navadit.

psihopat100posto

jaz ti lahko rečem samo to! KUPI XM-a!!!!hehe
lp

grozny

@AgitatoR->matr si pa piklovski
če se ti šipa skoz rosi pomeni da je, po domače rčeno usrana
js ma manjše probleme z notranjo pečko pa se mi sploh ne rosi tolko
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

AgitatoR

Vlado, XM je prevelik, pa še sam zgonjeni rešilci se dobijo. Ker bi samo karavana V6 po možnosti VSX imel.

Drgač mam pa avto čist, bolj kot marsikdo dnevno sobo.

vsx

Obračalni krog predvsem v rikverc ????????????????
Kaj je večji kot naprej ?
Ne razumem. Meni se ne zdi prevelik. Ne v rikverc, ne naprej ...
Rajdni krog ni ravno stvar, ki bi mi žrla živce. Pač malo popraviš, pa je.

Pri ročni ali polavtomatski klimi oz. ventilaciji je pač tako, da moraš sam zapirat in odpirat lopute in reže, da dobiš pravo usmerjenost zraka. Lahko nastaviš tudi tako, da piha samo v noge in šipo. Èe pa rosi, pa pečko menjaj, pa ne bo več. In tudi drugi simptomi, ki te motijo, bodo izginili. Mislim, glede ventilacije, rajdni krog bo ostal enak.

LP

AgitatoR

Rajdni krog mi je močno žrl živce. V rikverc ni nič drugačen kot naprej, samo bolj se opazi.

Za rošenje je bil očitno kriv kabinski ventilator v zadnjih vdihljajih, saj sedaj ta, delujoči odrosi vedno in v vsakršnih pogojih.

V prostem teku mi sedaj cvili (prekinjajoči zvok) pri motorju. Jermen po vsej verjetnosti. Koliko napenjalcev je na tem motorju ?
Jermen je zgleda samo eden - za vse.

Bo treba pomenjat tole. Samo da ponudbe zberem.

vogiv

nalozi si dol autodato maš na znanih slo straneh partis ali mojblink pa ma tam vse točno napisano kolko kaj z kakšnim momentom zategnit vglavnem ni kaj ni:BigThumbs:
Važno je doživetje. Vse ostalo je blef. zgodovinar Damjan Ovsec razložil razliko med spaèkarjenjem in drugimi avtomobilisti:Hammer3:

AgitatoR

Hvala. Katero verzijo pa ?

Sedaj vlečem dol 2009.

vogiv

za xantio ti tak ni panike ker je tak v useh verzijah sam obro si navodila za inštalacijo preberi in jim točno sledi ker drugač ti zna kar dosti živcev požret