Zaščita pod motorjem

Začel/a aygo, Marec 25, 2007, 11:53:18 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

aygo

Na cesti vidim,da imajo nekateri picassoji pod motorjem zaščito,nekateri pa ne.Kaj menite vi ali je to odvisno od modela ali je to zmeraj kot dodatna oprema?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Pomojem je to odvisno od modela, oziroma motorja.

Nisem zasledil, da bi bila ta zaščita v dodatni opremi ?! (mogoče pa se motim)

LP

hadei

To je kar serijsko. ?e piše? o tisti veliki kos ?rne plastike pritrjene s nekimi plastičnimi vijaki, ki se zavijeo na roko za ?etrt obrata.
[SIGPIC][/SIGPIC]

aygo

Bom vprašal na servis,ker moj picasso je nima.
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

Zdaj pa imaš dve varianti.

1) Izgubljeno...ti ali prej?nji lastnik...ni tako slabo
2) Karamboliran avto.....ni tako dobro

Kakorkoli bo, upam, da kvečjemu prva varianta.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

Plasti?no zaščito naj bi imeli dizli, kovinska pa je dodatna oprema
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

boga

Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

jurep

Moj bencinar nima ničesar, sem pa prej?nji teden (?etrtek) na va?ki cesti nabasal na srno. Rezultat: srna mrtva, a jo je vzel nekdo drug, kar je na tem območju (okolica Iga) stalna praksa, na Picassoju pa je bilo tako malo škode, da klepar skoraj ni mogel verjeti. Počen je bil le spodnji del plastičnega odbijača v dolžini cca. 3 cm. Vse ostalo je celo, za malenkost se je pomaknila nazaj "pre?ka", ki drži hladilnik, a jo je klepar brez problema vrnil na svoje mesto. Kakor koli ?e, ?koda je bila minimalna, vseeno nepotrebna, a izogniti se ji žal nisem mogel, pa ?e ?ival sem ubil.

Picasso je minimalno fasal, vseeno pa je bilo stro?kov ta mesec dovolj: novi amortizerji (vsi), zamenjava stikala za pritisk olja v servo sistemu volana in ?e tole.

LP                                           Jure

Jerry

Lp. Moj prvi post na tem forumu. Hvala za vabilo!

Garač imaš kakšen podatek koliko stane ?e bi šelel imeti kovinsko. Ali kdo dela ponaredke?

?ao
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

garac

Ponaredke? Original je kar draga ja, ampak z nekaj spretnosti jo lahko izdela? sam.
Toro iz ?irov si jo je izdelal sam za berlinga iz alu rebraste pločevine. mogoče bi ti jo naredil, vprašaj ga. V ?etrtek grem k njemu, pa bom poslikal njegov izdelek
04 50 50 512
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Jerry

Za mojega Pic-a ne rabim. Zaenkrat je plastična v redu. Bolj me je zanimal,  ?e slučajno kdo dela to tko mal manj kot serijsko. Sem bil enkrat pri enmu mehaniku pa je montiral na enga dvojnega v-ja eno pa sem pozabu pri kateri firmi je kupu. No sej za unga tipa bi res lahko delali serijsko k je baje ?e drugo uniču. Norc kaj naj re?em, kaj bi bilo ?e bi mel samo plastiko.
Aja narejeno je imel iz unga pleha( ne vem kako se mu re?e:-) k ga majo avtobusi tam na krogu(pregibu) na tleh. Baje je tist full trdo.

Po svoje se spla?a met tko za vsak slučaj, ker nikol ne ve?.

lp
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]

aygo

Ja,sem se mal pozanimal na servisu in so rekli,da je pri dizlih plastična zaščita serijsko pri bencinarjih pa ne.Za??itna pločevina pa stane 148,28 EUR     35.467 SIT.Tako da zaenkrat bo Picasso kar brez te zaščite.
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

Uh, si me presenetil s ceno te plastike. Je precej draga. Verjetno bi se tudi jaz vozil brez nje naokrog. Saj dosti avto nima tega, pa se prav tako vozijo naokrog. Je pa dobra zaščita, da ti vsa svinjarija ne leti po motorju.
[SIGPIC][/SIGPIC]

aygo

re
?e slika te za??itne pločevine
[SIGPIC][/SIGPIC]