XM "Superca"

Začel/a Xandrej, Oktober 10, 2009, 12:20:40 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

superca13

Citat od: zvezdica22;195814ne vem če je to ta sam ravno taki isti je bil na tehniškem uradu avtotest v slov bistrici

Èe si ga v začetku novembra videl na Avtotestu si videl pravega.

zvezdica22

ja še gledla sm ga ko sm stala ob svojem bxu ko smo šli podaljšat registracijo zanj.

superca13

Drugič me za rokav pocukaj, bomo rekli katero :-)

zlikovski

Evo Lahko mejega XM-a stestiraš zakaj mi hladen nedela kot je treba, to že od samega začetka, pa nihče ni vedel zrihtat felerja.

Xandrej

Superca zdaj pa je NOV!

:emot112::emot112::emot112:

superca13

Citat od: zlikovski;195924Evo Lahko mejega XM-a stestiraš zakaj mi hladen nedela kot je treba, to že od samega začetka, pa nihče ni vedel zrihtat felerja.

Lahko, ko bo SM fertik in bo cajt in plac:BigThumbs:

superca13

Citat od: Xandrej;195937Superca zdaj pa je NOV!

:emot112::emot112::emot112:

Ena pika na I še manjka. Je že na poti. Nove Michelinke:BigThumbs:
Potem pa bo za moje pojme zelo dober, stari XM.

Čojko

Odličen XM, s tem, da mene osebno "moti" ker je bolj špartansko opremeljen. Si morda kdaj razmišljal, da bi mu vsaj še klimo dodal?

superca13

Citat od: Èojko;195964Odličen XM, s tem, da mene osebno "moti" ker je bolj špartansko opremeljen. Si morda kdaj razmišljal, da bi mu vsaj še klimo dodal?
Špartansko? Klime ni, ostalo je vse.
Èe bi hotel imet klimo tako kot mora bit, rabiš komplet inštalacijo od takega avta,  bitron box, tipala premakniti,  nova vstavit nova svoje mesto, uparjalnik,  kondenzator,    filter, cevi, expanzijski  ventil, armatura komplet ven na travnik, notranje tipalo temp..Ni šans, da grem to delat.
Ostaja original.

Čojko

Usnjeni zici, elektrika povsod, pa verjetno še kaj bi se našlo hehehe. Darovalcev za mali denar, ki imajo vse to je kar nekaj. Za takrat ko ti bo postalo dolgčas,....

garac

ma osebno ga ne bi silil v to, da postane exclusive, tako so ze vecino ds zjebali,  ker so vsi hoteli imet pallas, danes pa zelo tezko najdes en original ID recimo
da ne govorimo o c2 in c4 by loeb, ki so jih fantje po vecini vse predelali, menjavali platisca itd
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

superca13

Citat od: Èojko;195981Usnjeni zici, elektrika povsod, pa verjetno še kaj bi se našlo hehehe. Darovalcev za mali denar, ki imajo vse to je kar nekaj. Za takrat ko ti bo postalo dolgčas,....

Usnje ima, elektro sedeže ima, elektro  vsa okna ima, šibedah ima, alu platišča ima, BC ima, ABS ima, radio s komandami  na volanu ima...Kaj bi ti še dodal??
Razen ledra je vse original not. Ambience brez klime. To je bil Top.  Exclusive še takrat sploh  ni obstajal.

superca13

Citat od: garac;195984ma osebno ga ne bi silil v to, da postane exclusive, tako so ze vecino ds zjebali,  ker so vsi hoteli imet pallas, danes pa zelo tezko najdes en original ID recimo
da ne govorimo o c2 in c4 by loeb, ki so jih fantje po vecini vse predelali, menjavali platisca itd

Se strinjam. Razen usnja, ki je pač že  bil vgrajen, bo ostal taki kot je bil.

Xandrej

Bilo je dodano zaradi tega ker so stari sedeži razpadli od kemičnega čiščenja! Kaj so takrat delali nebom vedel nikoli... S kako žaubo so ga pucali!

pubi2cv

Krasen je. Tele nove letvice mu tudi zelo pristojijo....kaka klima....ne ga srat, tak mora ostat, kot je. Èe je takrat ni bilo, je pač ni.....:BigThumbs: