XM "Superca"

Začel/a Xandrej, Oktober 10, 2009, 12:20:40 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

GSclub

pošlje tudi po pošti ali pa se zapelješ k njemu v zaprešiæ ...

Xandrej

Pride kdaj češ... Lahko ti pošlje ali pa greš dol k njemu čez ejo pa je... Pokličeš ga poveš za kaki avto Y3 ali Y4 pa je...

zlikovski

Lahko mi kdo posreduje na PM kontakt?

psihopat100posto

+385912504164 Sasa, sej ni nobena skrivnost!:)
lp

zlikovski

Kaj pa mail, mi ni glih klicat v tujino.

Xandrej

Daj no stari! Pokličeš 5 minut pa je...  Pa če boš 3€ porabil... kak pa misliš, da boš do njega našel? Misliš, da je zaprešič na garminu??? Zdaj pa ga svirate že malo...Ali pa on do tebe. Midva sva se ene 5x slišala saj človek ne ve kam prit seveda so zato GSM-i... Pa ta nima maila po moje...:BigThumbs:

vsx

Andrej, presenečenje zate !

Xandrej

Pa dajte zdaj pa ste že malo tečni.... Vglavem kakorkoli... Se posipam s pepelom...

Mike666

Samo res ne. mislim če ga rabiš ga pokličeš in se po fonu najbolj zmeniš.

zlikovski

zlikovski

Danes po enem mesecu in pol, ko sem sem rihtal pleharijo,... mi avto štrajka ko spustim gas in ponovno pohodim zacuka, to mi dela tja do 2500 obratov, mašine nisem niti pipnil, in obrate mi drži nekje na 1300 obratov, sumim svečke, ali?
Kateri tip svečk naj dam not?

gigo

Zdej nevem kateri motor imaš v xm-mu apmak če predpostavljam, da maš 2.0 injection imaš tako za R2A ali R6A motor svečke Eyquem RFC 58 LS3 z 0.8mm luftom.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

zlikovski

Ja 2.0i R6A
hvala za info.

superca13

Svečke nimajo veze s povišanimi obrati.
Bo prej kak ventil prostega teka, zatikajoča se gas zajla itd itd.

psihopat100posto

meni je podobno cukalo, predvsem ko sem vozil na plin, menjava razdelilne kape je rešila stvar(za V6 motor nova ca.130EUR).