XM "Superca"

Začel/a Xandrej, Oktober 10, 2009, 12:20:40 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mirchi

Zgleda,da smo vsi v akciji rihtanja Xm-ov.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Xandrej

Danes je v načrtu še menjava vseh žarnic po armarurki, pranje avta ter motorja ter nekaj detajlčkov. Potem gre k avspuh majstru, da menja vse lonce (3 komada) na koncu pa še nekomu ki bo zrihtal podvozje. Se pravi tisto kaj je rja dol, zaščita kot se reče. Potem pa sproti...

Rabi kdo akumulator 74 amperski desni plus? Star 2 leti? Prodam.

gigo

Citat od: Xandrej;103472Danes je v načrtu še menjava vseh žarnic po armarurki, pranje avta ter motorja ter nekaj detajlčkov. Potem gre k avspuh majstru, da menja vse lonce (3 komada) na koncu pa še nekomu ki bo zrihtal podvozje. Se pravi tisto kaj je rja dol, zaščita kot se reče. Potem pa sproti...

Rabi kdo akumulator 74 amperski desni plus? Star 2 leti? Prodam.

Kaj to je od xm-a? Kolko?
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Xandrej

@gigo ja za xm-a je bil pa je še šel v enega lepega noter. Tak da žal. :BigThumbs:

Hja tak je to. Avto se finišira v nekem postopku glede motornega prostora... Včeraj spral motor, vse konektorje narazen in vse ščistit. Pod plastiko pokrova na motorju je kablovje katero je ona zaščita ki je ovita okoli kablov razpadla. Vse kable smo nanovo navili v tisto pleteno blago. Sedaj je spodaj kot novo.

Prišel je tsi superca kateri je prebral napake na ABS-u, Motorju ter na Hydroactivi.

motor je brez napake, ABS je sprednji levi senzor hin (imam), na hydroactivi pa ni delala hydroactiva. Sedaj vse dela. Se pravi ABS senzor zamenjat pa bo avto 100% OK.

Sedaj pa še bom en dan šel zamenjat komplet izpušni sistem, spodaj zaščita celega podvozja, pragov ter sanacija sprednjih desnih vrat (luknjica v vratih od prijateljice rje), Avto polišpat še s poliranjem ter vse bunkice ven iz njega pa roka!

:BigThumbs:

MSrougeZX

Bravo...na hydroraid greš z xm-om ali c5?
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Xandrej

Ne vem šemoramo se zmenit še s pubeci... Èe bo šla cela flota z xm-i grem jaz tudi!

Veloce

Kakšno pa je obnašanje avta, če hidroactiva ne dela?
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

gigo

Ko preklopiš med sport mode in normal je razlika neopazna.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Veloce

Aha, torej je točno to, kar meni ne dela.

Xandrej, kako si že to zrihtal?

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

superca13

Citat od: Veloce;103637Kakšno pa je obnašanje avta, če hidroactiva ne dela?

Trdo vzmetenje. Elektomagneta ne slišiš, ko odpreš vrata...
Ko bom naslednjič v wajdovšni, ti lahko pogledam. Prek foruma ti glede tega težko pomagam.

Veloce

Ko bi le kmalu.:BigThumbs:

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Xandrej

Evo me spet. vrata nebom švaasal ampak dobim nova v enaki barvi samo menjam in nebom nekaj flikal ker bi me motilo tista fika zašvasana...

Menjal vse žarnice kar jih ima mislim, da jih je preko 40 komadov... v armaturki in okoli njej v disspyayih vglavnem vse sveti.

Iščem strop črne barve z strešnim oknom če ima kdo na kakem avtu? Da bi samo zamenjal ker mije ta odstopil pri kemičnem čiščenju....

Potem pa dalje... še 5 stvari zaenkrat.

vrata
strop
avspuhi
sanacija in zaščita podvozja
sanacija ABS-a

Potem pa še samo ono v nulo detajlčki detajlčki detajlčki...

mirchi

Mam sivega,kot novega.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

psihopat100posto

mirchi ona dvoja vrata z belega mi šparaj prosim, ob priliki pridem ponje.
lp

Xandrej

Citat od: mirchi;104228Mam sivega,kot novega.

kaj sivega? strop z strešnim oknom? :BigThumbs: