Moj spaček

Začel/a saxovts, September 27, 2009, 09:51:45 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Renault4

Žiga zdrži s tako natančnostjo do konca sestavlanja,ker vem da ko sestavljaš take reči te hitro prime ideja o bližnicah,da je avto čimprej na cesti! Jaz sem komaj vzdržal pri ta rumeni katrci! Potrudi se!! Končno bo en spaček v žireh na cesti!:BigThumbs::emot112:

andraž

Ne na nosilec, ker na požarno steno ob akumulatorju na voznikovo stran. Kabelšuhi - spojke? čeveljčki? konektorji?

dyfan

Kabelšuhi - Nemci jim rečejo Rundstecker (rundšteker) = okrogel vtič.
So moški in ženski.
A-serija ima dvojne, fi 3 mm / fi 4 mm.
Lep pozdrav!

andraž

Je popolnoma jasno kaj so, le ime je neznanka. Okrogel vtič je super opis/ime, ki pa se ne sliši ravno lepo.

dyfan

Citat od: andraž;81007...Okrogel vtič je super opis/ime, ki pa se ne sliši ravno lepo.
Originalnega slovenskega imena ne poznam, to je le prevod nemškega.

LP
Lep pozdrav!

mato

Takole sta pa Žiga in njegov ata Branko odpeljala spačka. No mal kasno sem dal tele slike gor, sam prebil mi pa je.

saxovts

imam še eno vprašanje. Kam pride v originalu zmontiran gumb za vključitev gretja zadnjega stekla?  ker pri meni je bil na levi strani števca tisti veliki zeleni gumb pa nevem če je pravilno? Vidi se pa v prvem postu na drugi sliki.

garac

original gretja itak ni bilo
lahko ti dam gumb od gs, ki se v bistvu sklada z spačkvo armatruko
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Zeko124

Žiga, a misliš tudi pozimi vozit?

Lp
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

zlikovski

Ja da si bo roke grel, ko ga bo potiskal ;)

saxovts

ne sej gumb imam. samo nevem kam ga zmontirat.  A to je bilo kot doplačilo?

janez

Ne to so si pol zmisli , ko so že nehali delat spačka. Èe hočeš ,da zgleda kot original vzami od Garača tipko (verjetno gs al kaj sličnega) enake oblike kot je ostalo na armaturki in nekam zmontiraš. Drugač pa najdi nek fraj plac pa tam daj nek štekar.

mato

Kam boš dal pa gumb za gretje sedežev?

2sv

ka pa konrolko za zračno blazino

saxovts

Citat od: mato;82499Kam boš dal pa gumb za gretje sedežev?

hja tud to bo treba nekam utaknt pa za šibedah pa potovaln računalnik.