Moj spaček

Začel/a saxovts, September 27, 2009, 09:51:45 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

Mislim, da se Žiga zadnje čase bolj posveča dekletom, kot spačku.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

Tudi to je popolnoma good.

saxovts

hehe no ja tud dekleta morjo bit. tačas sem pa že kable povil ter izoliral.

dyfan

Lepo.
S čim si pa povil kable? Nekaj meni neznanega...

LP
Lep pozdrav!

saxovts

tak izolirni trak ki je prav za kable. kot taka penca nekaj podobnega je

pubi2cv

Edino tile novodobni okrogli konektorji pa niso v redu. Jaz sem raje iz starih napeljav pobral konektorje dol in jih prelotal.....je boljši 40 let star originalni konektor, kot nov "nachbau".....drugače pa lepo zgleda:BigThumbs:

saxovts

no z kentovimi konektorji dozdaj še nisva imela problemov. Bomo vidli kako se bodo obnesli

garac

Sem si ogledal pred dnevi projekt Žigov Spaček. Vsa čast bolje počasi, kot kaj zafušat.
Ampak kmalu ne boš imel več kam parkirat, si že malo po Mateju haha.
Najprej sem že mislil, da je zekotov oranžni mehari na tvojem dvorišču haha
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

saxovts

hehe saj gre v garažo oranžni. tako da bo spet prostor. Bom pa odprl novo temo ter tam predstavil še drugo vozilo.

Zeko124

Citat od: garac;86463Sem si ogledal pred dnevi projekt Žigov Spaček. Vsa čast bolje počasi, kot kaj zafušat.
Ampak kmalu ne boš imel več kam parkirat, si že malo po Mateju haha.
Najprej sem že mislil, da je zekotov oranžni mehari na tvojem dvorišču haha

Gaši, upam da me ne podcenjuješ, sem bil že od začetka siguren, da blefiraš :BigThumbs:!

Hja prednost pri ugibanju majo seveda bolje informirani, take novice se pa razvejo kot vihar :Hammer3:.

Bemtiš... :D
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

vinotoc

Ojla,
včeraj sem bil pri Žigi. Malo sem ga zadržal, a ne preveč, da sem si ogledal njegovo sestavljanje. 2CV bo narejen kot se šika. Èisto po žirovsko. To je kompliment, ker ko sem se preselil v te kraje, sem opazil, kako Žirovci natačno zlagajo drva, klaftre. Omenil sem ženi in ona pravi, da je to čist po žirovsk'.
Dobil sem tudi darilo, kjer je julij najlepši :) Hec! Tudi drugi mesci so lepi. Hvala atu Tavčarju! Kakšno je razpoloženje pri njih, pa pove mesec oktober!
Meharija sem malo peljal na popoldansko sonce.
LP Vinotoc.

PS
drugič pa me le kontaktiraj, ko bo klub ali sekcija imela srečanje.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

saxovts

hvala Vinotocu za obisk. Spaček pa lepo napreduje. Danes pripeljal od Mato-ta še vrata. ta teden se peljejo še razni deli na cinkanje. Kljuke ter prestavni drog sem že spoliral. Tako da bo potrebno sobo pospravit da bom imel prostor za dele.

mato

Še tadrugi kosi in bo Žiga verjetno spal zunaj. Saj spaček mora bit na toplem.

Lovro

He he, če bo šlo tako naprej, boš ko te dobi na cesti kak dež v dilemi, ali boš raje ti na suhem v spačku, ali pa se boš raje ti ulegel nanj, da bo on na suhem ti pa njegova streha, hehe...
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

saxovts

ja bo treba premislt kaj naredit hehe