Moj spaček

Začel/a saxovts, September 27, 2009, 09:51:45 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

saxovts

danes bil pri keži in spet domov pripeljal nekaj delov

pubi2cv

Uuu...si se pa vrgu v strošek, sama šminka:emot112:

Jaz sem tudi bil pri Keži...ampak sva sam pila pivo:AngelPray:

Renault4

Bravo žiga,dobro ti gre,lepo!!

Xandrej

Svaka čast res bo obnova temeljita in taka kot se reče! Ne nekaj na pol... Bravo! :emot112:

saxovts

hvala za pohvale.

Evo tole je pa današnje delo čiščenje stare zaščite. se je našlo še kar nekaj rje h sreči samo površinske jutri še rjo očistim.

Gorcha

Jedno pitanje, koja je cena (jedan komad) komplet za migavac?

garac

Sem bil v ponedeljek pri Žigu, lahko ga samo še 1x pohvalim, bravo!:BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

vinotoc

Citat od: Gorcha;76872Jedno pitanje, koja je cena (jedan komad) komplet za migavac?
26,50€ oz. vprašaj Kežo.
Lp vinotoc.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

vinotoc

Citat od: garac;76895Sem bil v ponedeljek pri Žigu, lahko ga samo še 1x pohvalim, bravo!:BigThumbs:
No naj ti bo, ker mene v ponedeljek ni bilo doma, drugače pa cccc
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

saxovts

no včeraj bil pri gorazdu v novi gorici in tam dobil sprednja vrata zelo zelo lepa en sprednji blatnik kot nov sprednjo havbo. ter armaturo in še nekaj malih plastik. slike bodo jutri.

saxovts

janez

Dobra roba, ni kaj. Kje je zdaj Matej... to treba zdaj pofarbat. Ajde , da se vidimo z avti na jesenskem srečanju CKS v Brežicah...

saxovts

hehe matej dela brez skrbi avto je že cel v temelni.

janez če bo fertik pa č bo izpit že takrat se vidimo

janez

Žiga ,kak daleč si ? Tiste manjkajoče objemke in nosilce za ispuh sem ti nabavil... imam doma.

saxovts

janez počasi napreduje. spodaj je v bodyu zgoraj mislim da ga je matej pred dopustom pokital. tako da po njegovem doputu pa akcija dalje. blatnik eden se rihta še ojačati ga je potrebno. Tiste dele pa če boš kaj proti žirem hodil ali pa midva z matejem pa naredimo prevzem se mi ne mudi ko bo bo.