Moj spaček

Začel/a saxovts, September 27, 2009, 09:51:45 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

Bravo. Šasija in motor sta kot lepša kot nova!

janez

Žiga, tole pa bo en spaček pa pol...ni kaj... Bravo.

Renault4

Bravo majstr,tud mene presenečaš!

pubi2cv

Lepo, lepo:BigThumbs:

Bo letos kar ene par lepih spačkov ugledalo luč sveta:take_picture:

vinotoc

No kaj sem vam rekel par postov nazaj. Stoj in glej in tisti ki hitite se učite. Kaj bi dal, da bi imel sedanje iskušnje in znanje takrat, ko sem začel obnavljati svoj avto :(
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

saxovts

zdaj imam pa eno vprašanje ali je ta polica na zadnjih sedežih originalna ali je neka dodatna oprema? da vem ko bom dal sedeže preobleči da  mi jo naredi ali ne. seveda brez lukenj za zvočnike.

janez

Ja zadeva je original. Pri novejših taka kot tvoja (brez lukenj), pri stareših pa skaj. nekje po 70 tem letu so dobili spački  polico.

andraž

Kam so šli rezat luknje za zvočnike...

saxovts

no dobro da vem.  je pa danes spaček dobil še nov pleh pod pantom za havbo ter nosilček za avspuh. Na tretji sliki je pa novi pesek za peskanje

dyfan

Citat od: andraž;72731Kam so šli rezat luknje za zvočnike...
:emot15:
...in zvočnike so prišili na polico?! :Hammer3:
Lep pozdrav!

saxovts

hehe zadaj je bila še ena lesena polica in tam notri so bili zgleda pa da so naredili luknje da  se je bolje slišalo

Xandrej

Huh motor pa šasija pa je res lepa... Bravo ded! Ful lepo! Naj se v tem stilu nadaljuje stvar! :BigThumbs:

garac

No, ena vrata smo pripeljali iz Nl, dobiš. Sicer je bilo precej izbire, ampak so bila ali ne v preveč dobrem stanju, ali pa draga.
Uf, pa še nost jih je bilo treba, se je Rok Vrhniški, torej predsednik tvoje sekcije javil, da jih pomaga nest do busa.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

saxovts

hehe ja še enkrat hvala garač. se bom pa v kratkem oglasil pri tebi da jih pridem iskat.

Zeko124

Žiga, super, pravi majstor postajaš.ko bo fertik pa prikroži kaj do Stične, če boš kaj na AC ljubljana-novo mesto. Lp
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si