Moj spaček

Začel/a saxovts, September 27, 2009, 09:51:45 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mato

Evo Rok pa dobr skrbi za svoje člane.:BigThumbs:

vinotoc

Citat od: mato;72851Evo Rok pa dobr skrbi za svoje člane.:BigThumbs:
Ne moreš verjeti. Res predober predsednik!
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

saxovts

Danes prevzel še pant za havbo ter sprednjo masko in gumice za sedeže. Da se bo lahko spet delalo naprej

Lenko

Živjo,
Zanima me kje si dobil/kupil novo masko s kromiranim robom? Jaz sem namreč pred tremi leti kupil pri franzose.de, pa se mi je že pol kroma odluščilo oz. bolje rečeno se je ob pranju počasi zginjal.
LP

saxovts

mi je keža zrihtal te dele.

Lenko

Aha,
Torej bova na istem, ker je moja maska prišla iz istega naslova. Ko sem šel po dele osebno v avstrijo sem tudi vprašal g. Hochratnerja (Citparts) o kvaliteti maske. Povedal je da še ni imel reklamacije. Ampak mislim da s po dveh ali treh letih niti nihče ne spomni da bi ga poklical.
Pustimo se presenetiti.

saxovts

ja bomo vidli kako se bo obnesla ane. tale tvoj spaček bo pa tudi špica

vinotoc

Žiga, kako kaj napredujete?
LP Vinotoc.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

saxovts

ja trenutno je na ličanju znotraj sem očistil ves lepil od tapicirung. zbrusil sem že celega. Počasi napreduje ja.

garac

a barva bo ostala original, kot je bila, a bo kakšna druga?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

saxovts

nene barve bo iste kot je bil. Se mi dopade ta modra barva

saxovts

zanima me ali je katera od teh dveh vint od spačka dalša je dolga 66 cm krajša pa 55cm ??

garac

a veš, da se meni nobena ne zdi od spačka, bolj me na R4 spominjajo. Al pa GS mogoče...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Žiga, ne ena ne druga ni taprava. Ni od A serije. Ko boš prišu po dele dobiš eno pravo od mene. OK?

saxovts

hehe garač tudi od r4 ni ker ima na 19 ključ.  Ja keža mogoče pridem jaz mogoče pa matej po dele. eden pride.