XM na internetu

Začel/a Veloce, September 17, 2009, 05:45:12 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

psihopat100posto

ja ne da, direktnega linka zgleda, poišči med oglasi na prvi strani spodaj, bordo rdeči XM serija 2,klima, šibedah, tiptop.

Mike666

jap ta je dolgo stal pri Jozzotu. Očitno ga je le nekomu podvalil.

superca13

Citat od: Veloce;77039A to si ta belega vzel?

Da.

LP
Superca13

fizika

Zdravo dragi citroenarji: na avtonetu lahko zasledite zopet prodajo zlatega xm-a, in mi nekaj ne gre preveč v oči, oz.v glavo!
Dal je podatek da je letnik "97", če pa dobro pogledate notranjo armaturo pa bi reku da se ta letnik ne sklada več s prikazano, ampak so bile mislim da že po letu 94. nove armaturke, kaj porečete vi, al pa hoče možakar avto pomladit???
LP

avantgarde

Mislim da je kar serija 1,torej je maksimalno letnik 1994(volan je enokrak,spredaj stara maska).Po mojem je prodajalca zmedel datum prve registarcije.

LP

Citroenovc

No tole je pa kar '89 ali mogoče '90 letnik.

Zakaj? Zlati XMi so bili čisto na začetku (vsaj pri nas). Feltne so tudi čisto prve. Volan je '89-'92.
No, ampak dosedaj vsi zlati pri nas, kar sem jih videl - so bili '89 in '90. Skratka - mislim, da je eden najstarejših XM tole.
OK

LP
Primož

mirchi

Citroenovc,popolnoma drži.Tale je kar star.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

zlikovski

Tudi jaz sem tega mnenja, že armatura je prva serija.

fizika

Zdravo citroenarji, u glavnem tale xm na netu 2.5TD, se mi pa zdaj zdi malo prevelika cena že za 13-14 let star avto,ki slovi po problematičnih glavah, tale nima el. sedežev, nima tempomata, ne digitalne klime...no ja nevem zakaj imam tak občutek da je vsak xm-ovc imel skoraj vedno vso opremo,(kot da ta avto ponujajo/ali da je nudil s komercialno ceno veliko opreme), jaz vem da sem imel vse, razen digitalne klime...( 2.0TCT, l.93)...

če pa upoštevaš servis in pa diesel motor potem pa že mogoče, vendar še takrat z barantanjem o ceni... :))

Tiki

Moj nima ne el. sedežev, ne displaya na levi strani armature, ne original dalinjskega zaklepanja, ne ABS-a, zadaj so šipe "na roke"... Ima pa klimo in el. ogledala, kar tudi niso imeli vsi... Tako da je to pomojem čisto odvisno od paketa serijske in doplačilne opreme.
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Tiki

Da ne pozabim: tudi trdote podvozja nima nastavljive, namesto oblazinjenega sredinskega naslona za roko je bil le plastičen pokrov, zadaj ni bilo pepelnika... Skratka je zelooo oskubljen, pa je še vedno precej bolj udoben in opremljen marsikaterega "prestižnega" avta iz tistih časov! =)
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

mirchi

Od kod pa ideja o problematičnih glavah???V termostatu je problem,ne v glavah.in v nepravilnem vzdrževanju!Èe so kilometri realni,se mi zdi,da cena ni pretirana,glede na to da starejše letnike poujajo po 1000 in še več.pojdi na mobile .de pa poglej po čem so gor pol maš še pa davek,pa pot...

deuche

Mirchi, v glavah je problem, ker jo ima menjano skoraj vsak 2,5td. Kaj je temu vzrok, termostat ali temperaturni šoki pri priganjanju hladnega ali pa kratke vožnje sploh ni pomembno.

Jaz sem pred leti, ko sem kupoval v tujini na avtocestah na to temo govoril z lastniki in je to tudi prevagalo, da sem kupil 2,1td.

Èe že omenjaš/spremljaš mobile.de in autoscouta, pa si tudi opazil, kolikokrat je omenjena menjava glave ali pa motorja.

mirchi

Res je da poznam samo tri avte z 2.5 motorjem,amak noben,niti moj nima problemov s tem.Z mojim sem do sedaj jaz prevozil dobrih 100.000 pa mi še enkrat ni temperatura šla prek 95 stopinj.
Mogoče je predrag ker ni V6...