XM na internetu

Začel/a Veloce, September 17, 2009, 05:45:12 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Tiki

Pozna mogoče kdo lastinka zelenega 3.0 V6 na a-netu ki ga je omenjal že Veloce? Možarkar pravi da ima še enega 2.0i + enega za dele, pa me zanima če kdo pozna te avtomobile?
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Veloce

O zelenem sem pisal, malo poišči. Je vanj za vložit par jurčkov, da bo OK. Predvsem je fejst stolčen od toče.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Tiki

Za zelenega vem... Zanima me bolj 2.0i, pa sprašujem če ga je že kdo slučajno gledal.
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

superca13

Pozna kdo slučajno tisti beli XM V6 limuzina, ki se trenutno prodaja na netu? Vsaka informacija bo dobrodošla ;)

LP
Superca13

gigo

Poznam ga ne. 1. lastnik naj bi bil direkor Elesa. Avto je slovenskega izvora in ima delujočo klimo, hidravliko ter elektriko s kancem rje na klučnih mesti ampak nič kaj hudega. Avto načelo ni registriran v živo pa ga žal nisem še videl.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

superca13

To sem tudi jaz izvedel po tel. Jutri ga grem v živo pogledat.

LP
Superca13

Citroenovc

Ta XM naj bi bil privat ali službeni voz direktorja Elesa?
OK

LP
Primož

superca13

Kolk sem se jaz pogovarjal naj bi bil od direktorja soških elektrarn. Privat al služben zaenkrat nisem vprašal. Traba je zadevo pogledat, al je za v prešo al je za rihtat ;)
Me pa zanima, če ga je kdo od tukaj že v živo gledal, da ne bom brezveze 200km delal v tej vročini :)

LP
Superca13

gigo

Èe si res pravi interesent in imaš res namen xm-a kupit boš boš naredu tudi 400 km če je treba. Tukaj bi si vsi želeli da vam sosed prodaja, boh ne daj da bi si vzeli čas. Pa ne mi nakladat da ga nimate ker imate delo, otroke ipd neumnosti. Èe vozilo ne poznaš si ga ogledaš na lastne oči tudi če ti tu na forumu rečejo da je bil njihov ane? No vsaj logično bi blo za nekatere.
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

fizika

Zdravo: sem ga videl v živo in avto glede na leta preprosto rečeno najbolj očuvan in oskrbovan do sedaj zato je tip top za svoja leta! Odprita havbo, čisti motor, nič oljnat, še vse nalepke,pragovi kot novi-sijoči, no se je pač vidlo da pri obnovi takega avta denar ni bil problem...zato je avto še za dolge vožnje in ure udobnih kilometrov!  Sam bi ga takoj vzel,brez pomisleka,vendar skeširat 600 eur pa trenutno res nisem mogel, drugač pa ti ne bo žal, fanta poznam, je zelo prijazen in bo vesel če da dal avto v roke ljubitelju!

LP t

Citroenovc

No od soških pa ja ... SENG so imeli vrsto let Citroëne.
OK

LP
Primož

dani77si

Citat od: fizika;76432Zdravo: sem ga videl v živo in avto glede na leta preprosto rečeno najbolj očuvan in oskrbovan do sedaj zato je tip top za svoja leta! Odprita havbo, čisti motor, nič oljnat, še vse nalepke,pragovi kot novi-sijoči, no se je pač vidlo da pri obnovi takega avta denar ni bil problem...zato je avto še za dolge vožnje in ure udobnih kilometrov!  Sam bi ga takoj vzel,brez pomisleka,vendar skeširat 600 eur pa trenutno res nisem mogel, drugač pa ti ne bo žal, fanta poznam, je zelo prijazen in bo vesel če da dal avto v roke ljubitelju!

LP t

skeširat 600 evrov ni problem..sam pol to vzdrževat pa zna bit malo problem..
sicer pa...ZELOOO ZANIMIVO IZGLEDA

fizika

Ja seveda, imaš prav, čim je avto enkrat po 12-13-14 letu je treba bit pripravljen na večje predvsem pa pogostejša popravila...je pa fajn recimo kot pri meni da poznam znanega in dobrega serviserja citroenov v Lj. kjer sem si pridobil njegovo zaupanje, in mi velikokrat draga popravila pusti v kasnejša plačila, ali na obroke...to je zlata vredno fantje!

superca13

No fajn, potem je še upanje za ta avto :) Ga grem danes pogledat.
@Gigo: prodajalci so mi že vsaj 150X nabluzili, kako imajo avto tipitopi, delal sem milijone km in ponavadi nato našel same razvaline in gnilobe. Tako da malo vprašat tudi ni greh.
Pred kratkim sem šel gledat tistega bež GA-ja v Koper...avto naj bi bil perfekten, po ogledu pa ga še za dele ne bi imel :)  500km narejenih (skoraj)brezveze... ;)
Net je poln takih in ovakih "perfektnih" avtov.

LP
Superca13

gigo

Citat od: superca13;76482No fajn, potem je še upanje za ta avto :) Ga grem danes pogledat.
@Gigo: prodajalci so mi že vsaj 150X nabluzili, kako imajo avto tipitopi, delal sem milijone km in ponavadi nato našel same razvaline in gnilobe. Tako da malo vprašat tudi ni greh.
Pred kratkim sem šel gledat tistega bež GA-ja v Koper...avto naj bi bil perfekten, po ogledu pa ga še za dele ne bi imel :)  500km narejenih (skoraj)brezveze... ;)
Net je poln takih in ovakih "perfektnih" avtov.

LP
Superca13

Namen je bil podeliti informacije  (ne glede kako obsežne) za pomoč pri nakupu. Sem vedno vesel če nekdo spravi kakega starega citrona na cesto in še posebej vesel če je to xm. Tako da, če je informacija brezvezna pol se opravičujem ker sem hotu pomagat. Kar se tiče pa razočaranja pa nabrž sam veš kako je v življenju... jih je polno.