XM na internetu

Začel/a Veloce, September 17, 2009, 05:45:12 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lovro

Citat od: Lovro;86898Na Vrhniki, če iz Stare ceste pri Bivši Medeji zaviješ ene dva ovinka po klancu proti Trojici navzgor, tudi že nekaj časa stoji en XM break. Sicer smo enkrat pustili listek s tel. številko za morebiten odkup, pa ni bilo odgovora.
Mogoče pa boš ti imel več sreče. Ne vem pa, v kakšnem tehničnem stanju je in ali je sploh vozen oz. ne vem ali ga sploh še vozijo.

Tole sem mislil.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

GSclub

Citat od: dani77si;86992a ni bolš menjat kot varit? razen če je kolektor za povarit no..
no, vseeno..takega velikega karavana bi takoj mel..

pri mojem XM breaku (enak, kot ta od deucheja, l. 98, 2,1td) je pred dvema tednoma začel ropotat izpuh. sem se bal, da bo za zamenjat, pa je bila samo cev za povarit. plačal sem 25 eur. mojster je rekel, da je izpuh še za dolgo, pa je še prvi. v takem primeru je res škoda kupovat novega.

takega karavana imam, v zelo dobrem stanju, pol manj kilometrov, kot deuchejev. lahko poskusiš s ponudbo.

dani77si

Citat od: GSclub;86997pri mojem XM breaku (enak, kot ta od deucheja, l. 98, 2,1td) je pred dvema tednoma začel ropotat izpuh. sem se bal, da bo za zamenjat, pa je bila samo cev za povarit. plačal sem 25 eur. mojster je rekel, da je izpuh še za dolgo, pa je še prvi. v takem primeru je res škoda kupovat novega.

takega karavana imam, v zelo dobrem stanju, pol manj kilometrov, kot deuchejev. lahko poskusiš s ponudbo.

evo..za začetek ponudim 100€ :Hammer3:

težko ponujam karkoli dokler ne vidim avta..to bo pa težko to leto..
lahko pa na privat poveš o kakem denarju se pogovarjamo..
al je to tko: pol manj kilometrov pol več denarja?

mirchi

To je tisti,s katerim si bil pri meni?Èe boš prodajal,javi me zna zanimat.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

deuche

Ta avto je služil zadnjih nekaj let kot delovni voz in je temu primerno tudi ohranjen. Meni se je zamortiziral in mi skozi potne stroške opral veliko več kot sem računal.
Za moje pojme je primeren samo za nadaljevanje te karjere do odpada z minimalnim vlaganjem in temu primerno sem nastavil ceno, katero sem bil v osnovi pripravljen konkretno spuščat, vendar zaradi navala ogledov za naslednje jutro, ki je bil napovedan in glede na to, da so ljudje spraševali, da nakažejo denar brez ogleda sem se odločil, da je to zadnja cena.
Avto za moje pojme za ljubiteljstvo ni primeren, ker vračanje avta v tako stanje krepko presega vsako ekonomsko računico. To je za obrtnika, ki rabi poceni avto in veliko prostora.

GSclub

avta ne prodajam, a če pride zelo dobra ponudba, je vse naprodaj. dani77s: ni cene, ker ne prodajam. če bi bila res dobra ponudba (v katero pa pravzaprav ne verjamem), bi premislil.
se bo pa mogoče prodajal zelo lep P605, 3.0 24v, letnik 99. če koga zanima, lahko objavim, ko bo (če bo) stvar aktualna.

mirchi

Saj za 800 vrov ne dobiš čudeža.Avto bo vozil relacijo mb-lj in mb-dalmacija.Optično ne bom čaral,preventivno popravit,kjer je rja začela najedat,vse tiste drobne stvari,ki ne delajo zamenjat,z deli,ki so na zalogi,opravit res konkreten servis,menjat jermene,uštimat podvozje,gume,optiko,pa na cesto.Delal bo najmanj 30000 letno,zdržat mora pa najmanj tri leta.

deuche

Saj če rok ne boš obračunaval boš še nekako prišel skozi. Itak je najenostavnejši in najcenejši model za vzdrževanje.

Tiki

Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

superca13

Zanimive opombe :)
Aja, kaj prav vidim, da si je V6 znak nalepil na blatnik?:take_picture::bombs:

LP
Superca13

Xandrej

Ja ker je vgradil 2.7 HDI V6... Ali pa je imel mokre sanje al kaj ne vem...

Zeko124

mene samo zanima, kako "jim ni uspelo" iz 2,5 mašine "nacukati" kaj več konjev?
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Xandrej

Ker ta motor in turbina delata do 500 000 kilometrov za kar je bil avto namenjen. Ti kavni mlini z 150 konji pa pri 200 000 vseskup narazen pade!

ModelJT

Pa sej a 130KM ni dost?  Drgač pa lepo ohranjen iz slik. Edin cena je mal preveč navita za naše tržišče. Ampak v Nemčiji bi bila pa še dost ugodna, ker pri njih jih kr radi dvignejo ke u vesolje.
[SIGPIC][/SIGPIC]

mirchi

Zeko verjami da tistih 130 konjev skoči bolj kot si misliš.Pa brez matranja leti prek 200.Res pa je,da konjev ni nikoli preveč.

Zgleda pa res lep.