XM na internetu

Začel/a Veloce, September 17, 2009, 05:45:12 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Veloce

Evo, moja beštja je prodana.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

psihopat100posto

in kolko $$$ si dobil, če ni skrivnost? škoda ne, mislim na to da ga nisi izkoristil in vsaj kako leto dve vozil naokrog, namesto da je stal, no upajmo da bonovemu lastniku dobro služil.
lp

P.S.zeleni TCT iz MS je tudi prodan za 850EUR.

Veloce

Moj je šel za 800, kolikor je bila nastavljena cena. Zguba je bila kar velika, ampak je šel vsaj v prave roke. No upam, da res. Avto sem danes spet po kakih treh mesecih vžgal in je kresnil brez kaj v prvo in se zelo hitro dvignil. Tudi zapeljal sem se malo in motorček dela izredno lepo. Ampak jaz tega avta res nimam časa imet, oz. se z njim ukvarjat. Žal je bila draga igračka, ampak gremo dalje. Pri hiši je še vedno en Citroen in tako bo ostalo.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

ax_rider

Citat od: psihopat100posto;136771P.S.zeleni TCT iz MS je tudi prodan za 850EUR.

Kaj je pa ta spodnji? Verjetno ni to isti avto?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6228154&show=1

Sprašujem pa zato, ker sem že nekajkrat (nazadnje danes zjutraj) na severni LJ obvoznici srečal zelenega XM TCT turbo :)
Èe sem si prav zapomnil ima KP tablice. Notri pa je bil en mlajši možakar.

psihopat100posto

ni isti, ovi iz MS je zgledal boljše na slikah, prevož.280 000 jurjev, pa ni imel avtomatske klime. Nevem kam ga je prodal, ker ga nisem srečal, mogoče se je pa keri iz foruma opogumil! heh

ggorenc

Kot, da jih je imela tvoja xantija kaj manj... :D

mirchi

Pa kilometri so relativna stvar. Bistvo je v vzdrzevanju. Itak pa je malo takih z realnimi.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

visar

sem pogledal in videl da je v Grosuplju precej vroče... 56 stopnij.
______/\\______
______/\\______

rsm23

Od sredine naslednjega tedna bom dlje časa odsoten, zato bom ob priliki napisal kaj več; kot se to spodobi - s slikami, potrebnimi posegi, opravljeni posegi, pripetljaji itd.

psihopat100posto

Citat od: ggorenc;137763Kot, da jih je imela tvoja xantija kaj manj... :D
a to si na mene mislil al kaj?:Hammer3:

mirchi

Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

fizika

je pa res lep, ni kaj! Kako pa je verjet vsemu temu...kaj vi pravte???

xpuser

Xandrej

Kak me razpizdijo taki prodajalci. Brez cene, slika da te srat prime pa ne kličem pa če mi ga da za 1€... Jebojih pri vsej tej današnji tehnologiji!

superca13

Stari V6 pri 300kkm....je bogi. Še nobeden ni gladko prešel teh km brez zjeb.. dročnikov, dihtung na glavi, dihtung valjev, poscanega diravija, ojničnih ležajev itd. itd.
Tisti mit o neuničljivosti kettenmonsterja si lako samo za uho vtaknete.
Marsikdo res ne komplicira in se vozi z ropotajočim se motorjem še naprej, dokler ne razpade.

LP
S