XM na internetu

Začel/a Veloce, September 17, 2009, 05:45:12 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

Mogoče pa dela samo vzvratna prestava :Hammer3:

isarajli

da ne odpiram nove teme... če bo koga slučajno zanimalo...http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5966998&show=1
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

fizika

Ampak tale mi je res odličen, tudi reg. ni draga, edino kar me zbode so km...ji, saj to je isti motor kot pri xantiji ne, bi ga vzel ampak mam krizo z evrčki, edino če bo še malo počakal morda naberem...kaj to je vaš??? ISARAJLI?

Xandrej

Samo je hec fizika za 1000 neboš dobil dobrega XM-a! Daj si to dopovedat. Za tega zgoraj nebi dal jaz niti 200€! Mi smo boljše kosali nažalost! Daj pridi en lep dan v MB pa ti bomo pokazali ene 3 primerke XM-ov ki se jim reče avto. Se pravi da so avti vsaj osnovno v top stanju!!!

:BigThumbs:

fizika

Ne ne, saj vem ja, to dajem samo tak prvi vtis da avto kokr tolko zgleda, seveda se zavedam da bom moral še delati na njem, ker težko dobiš odličnega, razen za paj jurjev...pa tak da kupim pa ga počas dodelujem on obnavljam v zadnjo mašnico...ja enkrat pa res lahko pridem da vidim vaše primerke, samo potem se bojim da ostanem kar pri vas...heheheh

rsm23

Zanimam se za nakup XM-a. XMi so mi bili od nekdaj všeč, sedaj pa me je malo resneje zagrabilo, da bi si ga privoščil. Imel bi ga bolj kot ne ljubiteljsko, za vsakdanje potrebe imam namreč drugega Citroena.

Ogledal sem si ponudbo na avto.netu; konkretno so mi zanimvi tisti trije primerki za 800€:
- Prvega (zlati) sem že klical in ga ima nek ata, ki niti ne zna povedat kateri letnik točno je avto (sodeč po slikah je serija 1, torej je čudno da bi bil letnik 1996).
- Za drugega sem tule na forumu prebral, da je od Veloce-ta in da je precej dobro vzdrževan.
- Za temno modrega V6.24 sem tudi po spletu prebral da je dosti problematična mašina v kolikor ni dobro vzdrževana.
Zanimiv se mi zdi tudi tisti 2.0i 16V za 500€, ker je (glede na to da kupujem ljubiteljsko) cenejša registracija.

Zavedam se, da je treba v vsakega od naštetih že na začetku vložit še kakšnega tisočaka ali dva da se ga poštima.

Pozna kdo torej kakšnega od omenjenih, razen Velocetovega o katerem sem si na forumu ze marsikaj prebral.

Tiki

Jaz ti priporočam da si najprej dobro prebereš vse teme o XMih...
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

antasi

velocetov je po moje dober nakup:BigThumbs:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

rsm23

Ugotavljam, ja.

Sem že predno sem tule vprašal prebral večino tem v XM oddelku, razen tadaljših (30+ strani).
Po Tikijevem predlogu sem šel še čez celo tole temo in temo "XM v delavnici" tako, da sem prebral da se je treba zlatega in zelenega V6 ognit. Nisem pa še nič zasledil o tistem 2.0i.

Skratka, tekom meseca bom šel oba pogledat, ker ne mislim nekaj na vrat na nos hitet in se uštet.

Veloce

Pozdravljen

Mojega lahko prideš pogledat. Avto je načeloma Ok. Motor lepo dela in se nič ne zaganja. Dvigne se tudi v normalnem času. Na zadnje me je celo presenetil, ko se je po treh mesecih dvignil v 20. sekundah po vžigu. Načeloma je v prvo trajalo dlje. Noter je zelo lep.

Zraven je tudi nekaj NOVIH dragocenih rezervnih delov, ki se ne dobijo več.

Ker avto stoji že dalj časa, bi bilo potrebno postoriti naslednje:

- potrebna menjava gum
- oljni servis
- zavorne ploščice (preventivno)
- zadnji lonec ima manjšo luknjico, ampak nič hujšega.

Toliko zaenkrat. V času, ko je stal, je fasal eno bunko in eno prasko. Pač, nepazljiv mehanik.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

superca13

Citat od: rsm23;135552Zanimam se za nakup XM-a.

Zavedam se, da je treba v vsakega od naštetih že na začetku vložit še kakšnega tisočaka ali dva da se ga poštima.

CitatPravilno predvidevaš.
Lako pa za takšno končno vsoto kupiš popolnega, registriranega XM-a, v katerega ni  potrebno nič vlagat. Èe te zanima, javi.

LP
S

rsm23

@superca13: Tudi to bi bila opcija. Je pa tako, da se zdajle pred dopusti nekako nimam namena "od enkrat" se skeširat  in bi v takem primeru raje počakal do jeseni. Daj mi vseeno na privat javi okvirno "končno vsoto".

@Veloce: Hvala za info. Bom probal drugi teden, ko bom bolj pri času prit okoli.

Veloce

Evo, moj je zaaran in kot sem uspel razumeti kupca, ga 100% vzame. Kupec mi deluje tip, da ga bo res zrihtal.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

rsm23

Srečno prodajo torej =)

Jaz žal pred sredo nebi mogel priti pogledat. No, pa saj se bo še kakšen našel - tisti TCT iz MS ne zgleda slab.

Veloce

Po moje jetisti TCT zelo dober nakup. Vseeno pa po nakupu takoj k unemu hrvatu zamenjat nosilce prednjih teleskopov. NUJNO!!!

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT