XM na internetu

Začel/a Veloce, September 17, 2009, 05:45:12 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Veloce

S tem avtomatom 4 brzine mi lahko verjameš iz prve roke, da so zmogljivosti bolj kot ne povprečne, kljub konjušnici.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

superca13

Citat od: Veloce;120366Pa sej malenkosti avto polepšajo. Iz kakih drastičnih sprememb nastanejo kvečjemu spake - Musketier in podobna sranja.

Ta je meni prekrasen. Jaz bi edino dal gor 17 col feltne. Tele 18 so prevelike.

Vse kar na XM-u ni original je za moje pojme brca v temo. Executive avto(devedeseta leta) in 3X prevelike kvazi sport design felne ne gredo ravno skupaj. Na Citromobile je bil en z felnami od C6...večje spake od XM-a še nisem videl.

Veloce

Se strinjam, ampak ta črn vseeno ni slab, vsaj meni ne. Feltne MIM so le star model kakih 10 let, če ne več, tako, da so nekako v kontekstu.

Sicer pa stvar okusa. Kot sem že rekel, so definitivno prevelike.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

garac

A je iz Šenčurja pri Kr?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

mirchi

Citat od: Veloce;120379S tem avtomatom 4 brzine mi lahko verjameš iz prve roke, da so zmogljivosti bolj kot ne povprečne, kljub konjušnici.

Ti moram povedat,da me je kombinacija tega motorja in menjalnika zelo pozitivno presenetla. Je veliko bolj ziv kot stari V6 s starejsim menjalnikom. Meni je bil zelo vsec.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Xandrej

Mogoče moram dat mojega na avtonet da se pojavi med xm na internetu ker se prodaja! 2000€ je cena! Pa sem res mislil, da bo ga kdo iz naših vrst vzel. :funny34d:

fizika

vidu ceno Veloce, neki sm razmišlu o kreditu, ampak nism sposobn na banki, ja dejstvo je res da če nimaš nč prihrankov dans boš težko takega lepotca dobil, verjamem pa da je vreden...

Veloce

In ne da bi vzel mojga za pol manj. Ni ravno tako odličen, je pa pol manj denarja. Ga boš že sproti štimal po zmožnostih.

Xandrej, tvoj nima klime, če se ne motim. Mogoče to odbija. Drugače je pa lep.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Xandrej

Èe pa ti pri 20 let starem avtu odbija klima za katero se ne dobi plina, oz še ena stvar več ki rada crkne pol pa tudi nevem. Ima pa električno strešno okno.... :BigThumbs:

Veloce

Ne skrbi. Laufa tudi na novi plin. Preizkušeno na mojemu.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Xandrej

Ja prijatelj pa ne za dolgo. Razžere vsa tesnila! Ne danes je jutri bo pa slej ko prej nekje vun pihnilo. Ker ta novi plin je agresiven ko satan do tistih starih tesnil ki so bila narejena ta stari plin. Bojo ti še drugi povedali.

Veloce

Bomo pa predelali. Jaz gotovo. Seveda je treba tudi pri meni porihtati puščanje klime. Zamenjal bom cevi in tesnila, kar se bo dalo.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

superca13

O-ringe je treba zamenjat vse (dela ja kar nekaj) vprašanje je pa kako se na dolgi rok obnaša R12 kompresor s plinom 134a. Še olja so različna.
Jaz sem menjal o-ringe in kompresor....in itak da dela ;)

superca13

Citat od: Xandrej;120475Ja prijatelj pa ne za dolgo. Razžere vsa tesnila! Ne danes je jutri bo pa slej ko prej nekje vun pihnilo. Ker ta novi plin je agresiven ko satan do tistih starih tesnil ki so bila narejena ta stari plin. Bojo ti še drugi povedali.

Ne razžre ampak je 134a bolj "porozen" al kako naj se izrazim in prej pobegne mimo o-ringov, predvidenih za r12 ven...
Dela ampak se prej izprazni. Tako so mene klimarji podučili.