XM na internetu

Začel/a Veloce, September 17, 2009, 05:45:12 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Xandrej

sem iz MB za avto pa se gre o onemu v temi: moj ponos leta 2009... Poglej pa javi zasebna sporočila.

Veloce

Citat od: fizika;119789Zdravo, prosim kje se nahajaš, ker nisem zasledil za katerega to govorite, kateri model, res bi prišel, če je še...

Si videl ceno?
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

superca13

Eden zelo redkih izjem, ki ima realne kilometre. In to samo 130k!

Citroenovc

Citat od: Veloce;120061Si videl ceno?

Da. Zelo ugodna za avto, kakršen je. Realni kilometri. Ohranjen. Originalni "6ak". Redek. Mmmm.

Matr, zdej se še meni lušti delajo ...
OK

LP
Primož

GSclub

cena zelo dobra, večina stvari poštimanih. ta je zate, Primož, ne za nekoga, ki bo obupal ob prvih večjih stroških ...

Xandrej

Glede na to, da ima avto samo NOVE gume, NOV akumulator! Èe to kupiš si ob 500€ madone kje je še vse ostalo! Nove meglenke z smerokari in še marsikaj novega poleg nosilcov amortizerjevnove amortizerje dviga zadnje haube, pa še pa još. V kuferamu te čakajo novi avspuhi... Načeloma je avto zastonj. Še nakoncu smo tisti rjo na pragu pa na vratih sanirali... Tak, da vse kaj je za naret je to, da je podn zaščiti in vozi dalje. Še celi servis sem naredil na koncu vključno z oljem filtri ter hladilno tekočino... Menjal vse zvočnike s visokotonci... Sprednje zadnje..Menjal vse lučke na amaturki in na avtu dela VSE (tudi displeyi)! Tu in tam se prižge ABS načeloma je kaki senzor na testerju motor nima niti ene same napake kakor tudi ne hydroactiva! Vprašajte superco! Novi diski z ploščicami madona pa avto z 130 000 kilometri z servisno knjigo... Samo seveda nekateri ''ljubitelji'' bi za tak avto dali 800€ ...

Citroenovc

Ne Andrej, "ljubitelji" bi razmišljali še, če bi jim ti plačal 300Eur, da ga peljejo ... saj veš stroški pa registracija pa bencin pa ni na plin pa ...

Jaz žal nimam variante. Stanovanje je vzelo svoj davek :(
OK

LP
Primož

GSclub

C5 ali Xantio vstran, pa lahko še profitiraš ;), pa še tvoj skoraj sanjski je... (da ne bo kdo mislil, da sva z Xandrejem zmenjena, da mu ga reklamiram, le tako všeč mi je, da ga privoščim pravemu ljubitelju ...)

mirchi

Xandrej.pa saj ves kaki casi so da se avti ne prodajajo,pa xm ni prodajn,pa drago vzdrzevanje, pa saj to kar si nenjal ni drago.pa saj tega noben ne gleda... Ljubitelj pac.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Veloce

Gledam tega. Mater, kolk je lepa barva in idealen motorček z odlično opremo.

http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=205547249

Ali pa da kljub kilometrom še  vedno obstajajo taki salonski primerki. Ta je prekrasen.

http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=207333879

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Veloce

Ola, ta pa je noro lep!!!!!!

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

ModelJT

Pa vse kar je naredil je to, da je samo fletne druge dal. Lep avto je težko še bolj polepšati ampak mu je uspelo.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Veloce

Pa sej malenkosti avto polepšajo. Iz kakih drastičnih sprememb nastanejo kvečjemu spake - Musketier in podobna sranja.

Ta je meni prekrasen. Jaz bi edino dal gor 17 col feltne. Tele 18 so prevelike.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil