XM na internetu

Začel/a Veloce, September 17, 2009, 05:45:12 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

fizika

Aja, če daš sam za probo tako ceno pol ok, drgač pa ne vem kaj je tem ljudem, pa kje najdejo take astronomske cene za te avte tega letnika, vsi vemo da je to že preživeto, in danes dobiš od 3600 EUR veliko bolši letnik, dodaš še 3000 zravn pa maš skoraj novega...u glavnem zdijo se mi pretirane cene, ker dejstvo je da je še kriza, narod nima za kruh,tudi ti Xm-i so se pojavli kot posledica krize, ker jim očitno ne znese, sam je pa res da bi tudi jaz dal zadnji dnar za xm-a, če bi ga že kupoval,ker mi je še vedno v srcu, vendar nikakor ne več kot tam do 2800 EUR ne bi dal, edino da je res tipiiiitoopiiii-in vse zamenjano...ne vem, mogoče za nekatere pretiravam, ampak imam tako mnenje! lp

Xandrej

Zdaj odvisno... Nekdo išče tak avto nekdo pa ima mnenje kot ti. Lahko pa kupiš za 1000 Xm-a pa potem v njega 2000 vložiš... Veš za xm-a na servisu je pol stvari nedobavljivih ostale cene pa so vse res vse 3 mestne ali pa 4 mestne... A spaček pa je vreden takih cen ki se prodajajo? Zame ni je pa ogromno ljudi ki dajo toko denarja za spačka... To je čisto odvisno in brezveze posploševat.

garac

@xandrej, poglej si v temi youngtimer, spaček pač ima takšno ceno, kljub temu, da je bil poizveden v velikih serijah in nek exl voz.

http://www.citroenar.eu/showthread.php?t=6173&page=2&highlight=youngtimer

Kar se tiče cen, je tako, kot pravi XA za nekoga je toliko vreden, sploh za lastnika najbrž, za drugega pač ne. Nekdo, ki si določen model želi in to v solidnem  stanju pač zanj odšteje nekoliko več
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Ja saj pravim nekdo bi dal nekdo pa ne... Eni raje za 3500€:BigThumbs: kupijo avto z 300 000 kilometri kot pa za 5000€ z 120 000 recimo...

fizika

Ja sej, to je res, ko ga imaš ga spoštuješ in ga ceniš, ampak tudi jaz sem prodajal XM-a, več kot pol leta, odličen ohranjen, in vzdrževan, pa sem mu dal dokaj realno ceno, 1,5 leto nazaj pod 1000 eur, tako da se mi zdi da moraš imeti tudi malo občutka za cene...sploh pa v času krize, ampak se tud strinjam z Vami...

mirchi

Na netu je en turbo CT mk2 exclusive.Cena je zanimiva...
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

psihopat100posto

poznam lastnika, avto je OK, kupil ga je od Novaka ca.5 let nazaj.
lp

Veloce

Kilometri pa so tudi zanimivi.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

psihopat100posto

Veloce kaj bi rad s tem povedal?:BigThumbs:
lp

Xandrej

Da avto z 400 000 jurjev ni glih biser pa je lahko servisiran pri bogu samem.... To ti je hotel povedat... To je avto za premikat se ni pa ljubiteljski, ne očuvan ne posebni model ne nič....

psihopat100posto

OK, ti maš XM-a ljubiteljsko, ta ga pa ima za vozit se vsak dan, pač posledično ima kilometre nabite, moj jih ima tudi verjetno čez 350.000 pa je še zmeraj vsak dan na cesti. Sploh pa nevem kaj eni pričakujete za 990EUR, a bi ga mogo še polnega natankat ob prodaji? Pa že 30.tič tu pišem, da 500 jurjev kilometrov ni problem za XM-a, če je servisiran kot je treba, je blo nekaj primerkov v prekmurju z po 600Kkm in so laufali, dokler jih niso polomili po raznih škarpah in ovinkih. Keri hoče ljubitelskega in tipitopi XM-a pa naj pripravi od 4-5jurjev dalje za nakup, pa pol lahko kvaka tukaj.
lp

mirchi

@Xandrej,pokazimi se enga TCT-ja excksive mk2.Se v tujini jih skor ni.Tu si pa v temo bincnil.

Xandrej

Kaj nisem napisal da ni problema če ga imaš za vozit? Jaz osebno nebi kupil takega avta... Tisti ki imajo 200 000 pa stanejo 1500€ ... Zdaj pa mi povej kaj je bolje?

Saj je vseeno pišem moje osebno mnenje ni nujno, da ga upoštevate.

To kupiš, zvoziš do konca dokler ne pade narazen pa fertik... To pa je. :BigThumbs:

GSclub

Citat od: mirchi;91053@Xandrej,pokazimi se enga TCT-ja excksive mk2.Se v tujini jih skor ni.Tu si pa v temo bincnil.
eden je pri meni. temno zelen, letnik 1996, 234000km. še dva ali tri sem videl ali zasledil na netu.

mirchi

Hotel sem povedat,da tct-jev ni dosti,ne enk,ne dvojk,je pa res,da ga pri takih kilometrih ne mors met za ljubljencka,zna pa nekomu ,pod pogojen,da je vzdrzevan,brez problema se dolgo sluzit,ni njemu 500 jurjev noben problem,govorim iz ìzkusenj,pa saj si videl onega sivega z 800 jurji,pa motor se odprt ni bil.Itak pa se s kilometri pozna obraba,to je pa logicno,vseeno pa sedezi in ostala krama,odlicno kjubuje obrabi.