Nakup Xantie

Začel/a gregor, Marec 24, 2007, 02:56:12 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

psihopat100posto

interceptor kaj XM-a 2.0i bi mel mogoče? :) Samo boš mogo priti v MS na ogled.
lp

Interceptor

ja kako bi reku, xm je pa ?e mal večji od xantie pa ne vem ?e bi lohk sploh pr?ou u Našo ulico z njim.

glede na to da se bl mal razumem u te avte bi upraču kaj je cenej za vzdrževanje pa kakšne so kej cene pa registracija. vidu sm xm-a od gigota pa je kr kul

a ma? kakšno sliko?

Gox

Hmm, pomojem je pri Hidravličarju nekaj ve? vzdrževanja in servisiranja, kot pri klasi?nem ZX-u ... (oziroma lahko imaš dodatne probleme s hidravliko, ki se pri neHidravličarju ne morejo pojaviti)

LP

gigo

Mare posluši mene, opusti misel na xm in si nabavi zx-a kot so ti ostali rekli. Malo pije, kosov je kot hočeš, popravilo pa maš itak torota.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

psihopat100posto

tale XM v MS je tehnično poštiman ve? kot manj, manjka pa mu prednja mislim da desna luč, se pravi to je treba zrihtat, zmontirat in peljat na Tehnični, nato registrirat in veselo vozit. Glede vzdrževanja ni tak bav bav, sej je 2.0i motor, prevoženih pa 167Kkm, sem danes pogledal. Za točno ceno nevem, ?e bo kdo zainteresiran pa se bomo pozanimali, tam nekje okol 1000 evrov verjetno.
ZX? mogoče je res lahek za vzdrževanje, samo udobje v njem lahko pozabi?, pol ti je isti ?morn ?e katerkoli drugi avto nabavi?. Predvidevam, da se boš vozil z njim kar precej, zato premisli ne. :) Poglej kakega BX-a za alternativo, so tudi udobni precej. Jaz naprimer avta brez klime ne kupim nikoli ve?, pa ?e je nevem kako lepo ohranjen. No sej na koncu je odločitev tvoja.
lp

Interceptor

BX-a glih nebi meu, bi meu skoz garaca pred ocmi :)

ZX-i so kr dost pocen tko da nebi blo kakšne posebne panike ?e bi mi tm dol pol auta stran padl (z ax-om sem 2 krat nasedu na magistralni cesti).

sevede pa razli?na mnenja dost pomagajo pri odločitvi.

gigo

Ja kaj pa čakaš, da bo za ta dnar kot iz škatlice?! Daljinsko ne dela pa zadnjo premo je treba kej pogledat ker tolče.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

gregor

?e bo kdo razmišljal o nakupu te Xantie, naj bo previden.

Break diesel, ki je kao 98/99 letnik, a pokrov motorja in armaturka govorita, da je starej?a X1.

Sem pa skoraj :breaking_pc: , da sem se uspel prebiti mimo avtonetovih novih for "copyright material" (Odpret treba v Operi, F12, disable plugins)
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

Markolin

Ja fantje tako je to je bla moja xantia, ki sem jo prodal za 1000?, fant jo je zglancal in jo prodaja kot garažirano, pa Garaže nigdar vidla ni, pa tud po malem gnije, svetujem vsem zainteresiranim, da gnjavijo prodajalca z neumnostmi.
Pa ?e sliko naj mu pošljejo.

tomaz555

Ne zastopim, zakaj vsi odsvetujete Xantie. Svetujte mu Nissana, je baje poceni pa neki Hyundai tudi.  Halo, hidravlika se kvari? Aja, kolegu je pri Xm ?lo veliko stvari, le pri hidravliki nič. Pa ?e to Zx naj bo BREZ sevo volana, BREZ el. stekel, BREZ centralnega zaklepanja, BREZ klime, BREZ balonov, vse to se namreč kvari. Bojda je GOLF 2 zanesljiv BREZ zgoraj Naštetega. Sem imel ZX-a in je super avto, brez napak pa ni. Xantia pa je neprimerno boljši dru?inski avto. Tudi moj ZX se je poslovil zaradi takih razlogov. Sicer pa se pri nas itak vsi bojijo hidravlike, ampak na Citroen forumu, pa kaj takega ne bi prižakoval.
    čeprav so XM pri nas nek bav bav, kar se tiče vzdrževanja (ne re?em, da so poceni za vzdr?evati) sem jih prej?en vikend v Srbiji srežal kar nekaj. Saj Srbija ni v kameni dobi. Odprite oči. Tam imajo tudi nepoobla?ženi serviserji Citroenov program, ki ga bojda pri nas nima nih?e(vsaj takega da bi deloval), tako da....lp

Interceptor

Citat od: tomaz555;4645Saj Srbija ni v kameni dobi. Odprite oči. Tam imajo tudi nepoobla?ženi serviserji Citroenov program, ki ga bojda pri nas nima nih?e(vsaj takega da bi deloval), tako da....lp

Ne res ni, kej bli?je pa tudi ne.

Tam se mehaniki spuščajo popravljat nekaj kar ?e nikoli v životu ni vidu,pol pa al bo al pa ne.se bojo ?e nau?il,

A si mogoče vidu v srbiji poobla?ženi servis? tam dobiš dele pod roko,mimo vrste samo ?u?ke u d?ep i život ide dalje...

Markolin

Citat od: tomaz555;4645Ne zastopim, zakaj vsi odsvetujete Xantie. Svetujte mu Nissana, je baje poceni pa neki Hyundai tudi. Halo, hidravlika se kvari? Aja, kolegu je pri Xm ?lo veliko stvari, le pri hidravliki nič. Pa ?e to Zx naj bo BREZ sevo volana, BREZ el. stekel, BREZ centralnega zaklepanja, BREZ klime, BREZ balonov, vse to se namreč kvari. Bojda je GOLF 2 zanesljiv BREZ zgoraj Naštetega. Sem imel ZX-a in je super avto, brez napak pa ni. Xantia pa je neprimerno boljši dru?inski avto. Tudi moj ZX se je poslovil zaradi takih razlogov. Sicer pa se pri nas itak vsi bojijo hidravlike, ampak na Citroen forumu, pa kaj takega ne bi prižakoval.
čeprav so XM pri nas nek bav bav, kar se tiče vzdrževanja (ne re?em, da so poceni za vzdr?evati) sem jih prej?en vikend v Srbiji srežal kar nekaj. Saj Srbija ni v kameni dobi. Odprite oči. Tam imajo tudi nepoobla?ženi serviserji Citroenov program, ki ga bojda pri nas nima nih?e(vsaj takega da bi deloval), tako da....lp
Ne vem sicer, ?e si meni odgovoril, ampak avto je bil ?e pred 2 tedni moj, un ka ga zdele prodaja, ga je sam spoliru pa očistu, pa hoče imet 750 ? ve? kot je dal meni. drga? pa je to avt za nekoga, ki se na hidravliko spozna, pa ima veselje sam kaj popravit, ker ?e jo voziš na servise, si takoj bankrotiral.

LP

Mare

garac

saj ne vem, kaj hoče povadati toma?? Da je bil v serbia? Da ni nikoli imel golfa2? Da bi rad preiskusil nissan? Imel si ZX, pa kolkor vem si bil zadovoljen z njim. Si ga celo popravil, ko je bil razbit, mu namontiral plin in ga vozil, kot pravi citroen.
Xantia? Zelo fajn avto, ampak ga je protebno vzdr?evat. Skoz so neke pr?karije okrog avta ?e hoče?, da je tip top. Kolikor sem gledal Maretove slike iz Obrenovca bi reje vzel Zx. Hidravlika ni tako vsemogo?na in toliko bolj udobna kot fedri. Res je udobna za na Ac, kjer dobesedno plava, po luknjah pa tudi ni vsemogo?na

Ja en moj kolega ima tudi Xm pa mu je tudi hidravlika ?e crknila, v glavnem pa ga jebe štrom. Pa en kolega ima c5 pa je tud ?e spustil zadnji teleskop...

Toma? ne vem kaj si se tako razburil? naj vsak vozi kar mu paše.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

michoBX

Ti garač povej, koliko si ti (oz toro ;) ) delal na tvojem BXu, kar se tiče hidravlike?
Jst mam spet vse mastno po blatniku spredaj, bom jutr mal bl natan?no pogledal :Red-Irate:
Hja, dougcajt mi je ja...

garac

Zamenjane so vse gumi cevi (povratki) pa teleskopi. Menjane bunke, zadnji? je bila popravljena ?e guma in povratki na zadnjem levem cilindru. Povratki na teleskopih spredaj. Prakti?no je vse kar je gumijastih cevi novo.
Nazadnje sem menjal lajtenge za nafto, zdaj so vse bakrene, stare so bile čisto hin.
Zdaj pa ?e pletenice ročne zavore.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/