Moj XM V6

Začel/a Veloce, September 01, 2009, 08:19:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lamy

Èestitke za nakup in srečno vožnjo.:BigThumbs:

Si mi kar lušte naredo z njim. Točno takega smo imeli, edino usnje je bilo svetlo sivo.

No vesel sem, da je še vedno v pogonu saj ga ima @gigo
[SIGPIC][/SIGPIC]

Veloce

No, če bo čas, pridem pokazat makino.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Lovro

Torej niso vsi šestaki imeli avtomatično tiste lesene vložke na armaturki?
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Lamy

Citat od: Lovro;57826Torej niso vsi šestaki imeli avtomatično tiste lesene vložke na armaturki?

Žal NE, al pa tudi. Kak je komu všeč!
[SIGPIC][/SIGPIC]

Veloce

Evo fantje, klima lepo hladi. Sem jo pravkar nafilal. Sumim pa, da nekje rahlo pušča. Bo treba enkrat cevi zamenjat, da bo mir. Ampak za vsaj še te dni do konca uradnjega poletja bo OK. Ful sem zadovoljen!!!

Še tesnilo izpušnega kolektorja zamenjam, pa bo več ali manj vse zrihtano.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

GSclub

Citat od: Veloce;57833Še tesnilo izpušnega kolektorja zamenjam, pa bo več ali manj vse zrihtano.

ha, ha. človek, to je vendar citroen XM, star 17 let. ne boš tako poceni odnesel (upam, da se motim, a ne verjamem).

psihopat100posto

Veloce čestitke še z moje strani. Izpušni kolektor boš moral verjetno celega zamenjati, se bo vidlo komaj ko bo dol sneto, preveri še obvezno stanje nosilcev amortizerjev, da ti nebo havba zacvetela tak kak meni. hehe Povej še kaka je bila cena mašince.
lp

Veloce

Cen je bila 1500€. Ja, drugi teden gre k mehaniku tu prinas, ki je navdušen nad temi XM-i. Bo mal pogledal zadeve.

Kje bi lahko dobil drugi izpušni kolektor?

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

GSclub

veloce, a si mogoče šel gledat tudi rdečega V6, (l.89)?

Veloce

Ne, a je dober? Mislim tista bordo barva mi nekako ni všeč. Menda je pa naloudan z opremo. A poznaš?

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Citroenovc

Ja kaj dosti več od tvojega itak ne mroe biti "naloadan" ;-)

Edino kar sem na fotkah tvojega opazil pa mi je malo čudno, da manjka:
- napis V6 na prednjih blatnikih
- komande za originalni radio na prečki volana
OK

LP
Primož

GSclub

ne poznam ga, na netu mi deluje kar dobro. pri opisu opreme je kar nekaj stvari privlečenih za lase, takih, ki jih nikoli ni bilo v XMu.  meni je bordo rdeča ena najboljših za XM.

citroenovc: pri teh komandah na volanu ni vedno neke logike. npr. moj break SX jih ima, od juretaa V6 exclusive pa jih nima, po starosti sta eno leto narazen.

Veloce

Ima pa gretje sedežev, kar moj nima.

Ok, kje zdej lahko dobim izpušni kolektor? Bine nima, na servisu tu pravijo, da ne vedo, če se še dobi,...halo?

Še za Alfo 75 letnik 88 dobim vse, kar hočem. Kdo ve za kakšnega V6 za dele? Kot so mi povedali ima ta stvarca dva izpušna kolektorja, prednji in zadnji.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Xandrej

Mora se dobit...