Moj XM V6

Začel/a Veloce, September 01, 2009, 08:19:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Veloce

Evo, makina kupljena. Torej od Franca 3.0 V6 168KM. Avto je odličen za svoja leta, motorček prede, da mu ni hudega. Hidravlika obnovljena, tudi vzmetenje nasplošno izredno lepo deluje. Notranjost je fenomenalno ohranjena, tudi voznikov usnjen sedež. Karoserija po haubi rahlo od toče, drugače niti pikice rje!!!

Poraba na AC pri 120-130 km/h vseeno ni tako huda, torej 9 litrov. Skupna poraba je na BC 9.8 litra.

Za poštimat je tesnilo izpušnega kolektorja, ker je rahlo slišat "tiho" pokanje, potem klimo za nafilat, upam, da je Franc mož beseda, ker mi je zagotovil, da je klimo zrihtal, le da verjetno še tam kakšna cevka pušča. No, bomo videli, zdej bo itak hladneje. ABS lučka gori, pa vgasne, pa čez nekaj časa spet gori,...kot jo drži. Upam, da ni hujšega.

Na DIRAVI se pač moram privadit, drugače pa je vožnaj res fenomenalna!!!

Par današnjih slikic:
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Mike666

Veloce

Pa sej ni blo tako dolgo no.:emot96:

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

GSclub

lep, pa še serija 1 je.

dani77si

sam res..
jest bi sicer avtomatika pa avtomatsko klimo..
sam extra zmišljuješ si lahko ko novega kupuješ, takole pa bolj težko
čestitke za nakup..upam da klima zares dela..

mirchi

Bravo Veloce!
Po slika zgleda dober.Veliko užitkov v kilometrrih:funny34d:
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Veloce

Hvala vsem. Upam ja, da klima dela, ampak v vsakem primeru se bom dal na to, da bo delala. Pa naj stane kolikor hoče. Lahko pa mi vi predlagate koga, ko se razume tudi na klime, da vrže gor en uč, pa da zrihta zadevo. Bi vam bil zelo hvaležen.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Francl

Èestitke!
Avto je videti zelo lep. Takele feltne bi jaz takoj dal na svojo petko, če bi bile na štiri šraufe. Še dobre rabljene petke ne najdeš v mesecu ali dveh, kaj šele xm-a.
Èe klima pušča na kakšni kovinski cevi, se jo da za minimalne stroške zatesniti s tekočo kovino.
:Hammer3:

Mike666

A tu boš pa klimo rihto pr mojem pa ti ni blo. ccc

Veloce

Klima dela. Celo rahel mrzel zrak je občutit iz šob, sam po moje nekje pušča plin. Upam.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Xandrej

Èestitam. Upam, da boš užival v vožnji pa naj ti služi! Pridi ga pokazat na srečanje.:BigThumbs:

zlikovski

Uuu madona je lep, naj ti dobro služi.

Veloce

Upam, da večjih težav ne bo. Kdaj pa je naslednje srečanje?

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Lovro

Èestitke za nakup - tudi meni je nekoliko bolj všeč stara armaturka pri XM-ih, čeprav je tudi nova zelo lepo oblikovana.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Xandrej

12.9.2009 je srečanje. Poglej pod srečanja!:BigThumbs: