Gasilski HY

Začel/a andraž, Julij 20, 2009, 09:16:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

vinotoc

Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

vinotoc

Verjetno bo kočal na dražbi kakšnega .... upravitelja, zato domačini pozor in poročajte.
Verjetno bo prodan za 1/4 sedanje cene lahko pa še manj.
LP vinotoc.

ModelJT

Ma kaj je z vami to ni isti. Ta je HW.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

vinotoc

Citat od: ModelJT;134087Ma kaj je z vami to ni isti. Ta je HW.

Seveda, to je Himmelfahrt Wagen. Predvsem za zadrugo. Un je pa drug, jasno ...

Xandrej: a je ta Alan tako sposoben da vodi občino in zadrugo? A so kakšne povezave med županovanjem in zadrugovanjem?
Èakaj bil je tudi poslanec... 08-11
Ima res žabo? Sedaj bo še imel HW. A je član foruma ali CKS?
O jebenti, še vedno jé iz mojih rok. Dobiva še nadomestilo za poslansko plačo.
Dovolj! :breaking_pc:

Zeko124

"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Xandrej

jaz nimam pojma kdo je to samo vem, da so šli v stečaj menda kaj jaz vem kdo je to pa kako pa kaj...

:BigThumbs:

vinotoc

Citat od: Xandrej;134100jaz nimam pojma kdo je to samo vem, da so šli v stečaj menda kaj jaz vem kdo je to pa kako pa kaj...

:BigThumbs:

Hvala!  :)

andraž

Škoda ga je, bil je krasen gasilski, ki bi se ga dalo v kaj boljšega predelat kot je tale prodajalna... Zdaj pa bo neprodan kje sameval...

Lovro

Tudi na strani od Monami je napisano, da je avto na prodaj.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

janez

Za tako ceno ti ga noben ne bo kupil. Ne vem od kje jim ta cifra... To, da je bil kao dober pred predelavo in kao dober po predelavi nihče ne ve in nikogar ne zanima. Še vedno je stara jajca ,ki žre in nikamor ne gre. Èe bo kdo rabil trgovino na kolesih bo gledal za ta denar novejši avto. Èe bo kdo razmišljal o AD pa bo tudi dobil celo novejšega Hymerja z vem udobjem.

Ja, fino so začeli, mogoče ne bi smeli it v HY temveč kaj bolj "poceni". Zjebali so jih vsi povrsti in sedaj imajo nepremičnino ter kup dolgov. Lepa slovenska pravljica ...

tomaz555

Keža, saj ti dam delno prav, vendar si sam pravil, da cena dobro obnovljene Dyane sega do cca 10 jurjev evrov. Več kot Dyana pa je verjetno vreden, zmeraj je pa še malo pogajanj....

Je pa to bolj teorija, ker prodati ga bo težko, so cajti...

janez

Ja ampak z dijano se lahko voziš, s tem hudičom pa ne...

Hecam se... Je pa eno res, obnavlja se avto za sebe in ne za prodajo. Pri sami obnovi ponavadi presežeš realno ceno na trgu in nimaš šans , da bi to dobil nazaj, če greš prodajat. Zato so najbolje obnovljeni avti ravno tisti, katere lastniki rihtajo za sebe.

Realna cena tega HY je bila verjetno okoli 2 - 3 jurje.... ostalo pa so trgovci in napihovanje cene. na koncu spade , da lastnik misli, da je ta avto dejansko tolk vreden. Pa ni. Glih tak kot dijana na trgu ni vredna 10 jurjov.

Poglej Lovrotovo žabo kolk je lepa... in je osebni avto in ga lahko uporabljaš vsak dan če hočeš pa ni kupcev.

So pa zadnje čase cene A seriji zelo padle. Mislim, cene za katere se avti prodajo in kupijo. Ne cene , ki jih vidiš na oglasu. Zdaj se prodaja tist kar je do jurja. Mora bit res dober primerek, da se proda za 1500 . Ali pa res tumpast kupec da da več. Še malo... pa bomo kupovali spake za par pirov kot pred 20 in več leti.

Pomojem bi s tem HY bolj upalili, če bi ga rentali ... bi vsaj kaj nazaj dobili.

garac

hoho, v prešo z njim pa je!
Mogoče ga pa naš Coyote reši?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/