Po?kodba pnevmatike in težave z rezervnim kolesom

Začel/a _janez_, Marec 20, 2007, 05:41:51 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

tomaz555

Po logiki bi ti  morali dati tudi druge vijake. Sam bi vseeno kupil ustrezne vijake in jih dal jeba*, pa ne vijake ampak Citroen Koper. ?e so naredili napako, naj jo korektno odpravijo v zadovoljstvo vseh. Nekako so teka?i na kratke proge. Tak problem so ti re?evali skoraj teden. Kaj bo šele, ?e ti gre turbina v garanciji. Saj bo prej leto naokoli, preden bodo popravili. lp

_janez_

Ja pa u pi?ku mater ne vem kje so 3 km naredili avto bi po logiki moral naredit 200 m in nič ve

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Tile se dobesedno norca delajo... malo so se furali s TVOJIM avtom okoli... Pa probali ?e vredu koplje pa to... Kaki butli. Idi nazaj. Naj ti dajo tudi vijake ?e ne jih kupi 4 komade pravih ter jih vprašaj kam so se vozli.

hadei

Hm...to pa je ?e malo "balkansko". Mislim, da je tak?no vedenje servisne delavnice skrajno nedopustno. Ukrepaj, ?e imaš ?ivce.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

A 3 km so prevozili? Si mogoče pogledal porabo po BC-ju? (da nimaš tam kake velike cifre?)

mogoče so probavali ?e rezervna kola drži :-)

_janez_

Ja na BC se nič ne vidi ker nisem števca nuliral, ker nisem vedel da bom avto dol pustil. Sem se pa? boril da ga ne bi. Kar je pa ?e bolj balkansko je da notranjost sploh ni bila zaščitena. Bom poslal pritožbo na tehnično servisno službo.

hadei

To vse kar si napisal od za?etka do konca, kako so pristopili do tebe in problema je skoraj ?e za v časopis. Ne vem ali je ta servis pred mesecem dni ?e ZETORJE na njivah ?raufal ali kaj.
Ali je bil to tvoj prvi obisk na tem servisu ali kaj?!
[SIGPIC][/SIGPIC]

gargamel

No sranje, na vijake pa ?e pomislu nisem. Jaz imam tudi jekleno rezervo, drugače pa lita platišča. Se bom ta teden pri Jerov?ku oglasil, za 4 navadne ?raufe pa bomo videli kako bodo oni odreagiral.

Xandrej

Citat od: _janez_;3328Ja na BC se nič ne vidi ker nisem števca nuliral, ker nisem vedel da bom avto dol pustil. Sem se pa? boril da ga ne bi. Kar je pa ?e bolj balkansko je da notranjost sploh ni bila zaščitena. Bom poslal pritožbo na tehnično servisno službo.

?e enkrat kaj pa puščate avte na servisih... Bom rekel takole avto je moj in imam pravico bit zraven. ?e ni časa avto tukaj se pusti ni ?ans. Avto bo prišel ko bo pri vas čas. Kaj so 3 dni rabili, da so rezervo gor Našraufali pa saj ne moreš vrjet... Kaki idioti so tile doli v kopru. Gre se jim spet samo, da avte prodajo servis pa vseostalo pa se jim jebe. Budale na kvadrat. Lahko pa eno srenaje enkrat naredimo vse skup??ine citroenov pa naredimo en velik katapult pa noter zmečemo rezervne dele v koper pa pol pa naj pridejo. načeloma sem ve? kot presrečen, da imamo avto city v Našem okoli?u. Je pares, da ene stranke so zadovoljne ene pa ne samo tak je povsod v vseh servisih trovinah itd itd...

garac

@janez, kaj je zdaj, si dobil ?e vijake za obi?ajno platišče?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

hadei

Citat od: Andrej;3343?e enkrat kaj pa puščate avte na servisih... Bom rekel takole avto je moj in imam pravico bit zraven. ?e ni časa avto tukaj se pusti ni ?ans. Avto bo prišel ko bo pri vas čas. Kaj so 3 dni rabili, da so rezervo gor Našraufali pa saj ne moreš vrjet... Kaki idioti so tile doli v kopru. Gre se jim spet samo, da avte prodajo servis pa vseostalo pa se jim jebe. Budale na kvadrat. Lahko pa eno srenaje enkrat naredimo vse skup??ine citroenov pa naredimo en velik katapult pa noter zmečemo rezervne dele v koper pa pol pa naj pridejo. načeloma sem ve? kot presrečen, da imamo avto city v Našem okoli?u. Je pares, da ene stranke so zadovoljne ene pa ne samo tak je povsod v vseh servisih trovinah itd itd...

Ne pozabit na pripetljaje na ?tajerskih Citroenovih servisih. So ?e kar sve?i tako, da niso samo tam doli slabi.
Tako kot so tebi eni ali en servis dobri, so drugemu ti isti servisi za kakat.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Glej kaj sem napisal:

načeloma sem ve? kot presrečen, da imamo avto city v Našem okoli?u. Je pares, da ene stranke so zadovoljne ene pa ne samo tak je povsod v vseh servisih trovinah itd itd...

Spet si povr?en. Prebere? 2 vrstici pa gasssaaa... :Red-Irate:

gargamel

hadei

Citat od: Andrej;3488Glej kaj sem napisal:

načeloma sem ve? kot presrečen, da imamo avto city v Našem okoli?u. Je pares, da ene stranke so zadovoljne ene pa ne samo tak je povsod v vseh servisih trovinah itd itd...

Spet si povr?en. Prebere? 2 vrstici pa gasssaaa... :Red-Irate:

Ne, ne. Sem prebral do konca. Samo nezadovoljne stranke so lahko ?e takrat, ?e serviser ne pozdravi v pravem tonu. In ?e komentirajo, da je najslab?i servis na svetu. Narobe sem se izrazil v tistem postu, ker sem mislil na napake, ki jih delajo na servisih. In te delajo tudi na ?tajerskih. Gre za šlamparijo in nezainteresiranost za kvalitno opravljeno delo. O tem sem mislil.

In kako je z gumoč!
[SIGPIC][/SIGPIC]